Pluspunten
We hadden een tent gekocht en bij de eerste keer dat we deze gebruikten was er een kind door de zijwand gevallen, resultaat: scheur in de zijwand. Eerst gekeken of we de zijwand ook apart konden kopen, daarna telefonisch contact gehad. Maar we kregen de zijwand gratis toegestuurd! Dit mocht niet gebeuren!! Wat een goede service! Binnen een paar dagen hadden we een nieuwe zijwand thuis.
Meerdere punten in Nederland waar je kunt komen kijken of events organiseren waarbij je soorten en uitvoeringen kunt komen bekijken. Stellen van vragen als mogelijkheid.
Bedankt voor uw tip.
Pluspunten
alles prima in orde
Niet bij aflevering op het oprit achterlaten zonder toestemming, we waren erg verbijsterd dat jullie dit doen met een dure partytent. Vraag dan een telefoonnummer en bel even, evt kan dan een buurman opendoen/aannemen. Daarnaast verzocht om een andere benaming op factuur, begrijpelijk dat jullie dit niet willen doen maar wel netjes even hierop te reageren?
Pluspunten
goede site, komen afspraken na.
Verbeterpuntenkwaliteit paviljoen is maar zozo. Uitleg is slecht.
Pluspunten
gewoon afspraken nakomen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een super mooie paviljoen heel blij mee
Pluspunten
Snelle levertijd volgens afspraak, Kwalitatief goed en stevig product, duidelijke handleiding, we zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Prima geholpen met advies en garantie aanvraag en goed opgelost van klant wens.
VerbeterpuntenAls er een klein gaatje in het dakzeil zit en er gezegt word dat het geen kwaad kan, dat is een beetje jammer. Ik als zaak zou dan zeggen, hier is een reparatie setje dan is alles opgelost.
Best klant, Dank voor uw bericht. Het gaatje is nog geen 1 mm, daar zijn helaas geen mogelijkheden voor dit te repareren, daardoor heeft geen waarde u een reparatiesetje op te sturen. Wel was de meerwaarde voor u, de extra 40 elastieken met bol, die wij u dan ook eenmalig gratis hebben geleverd. We wensen u veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Veel keuze
Pluspunten
Telefonisch ook goed bereikbaar,snelle levering ,en wat mij erg aanspreekt is dat de levering in eigen beheer is. Geen post nl of id. Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Pluspunten
goed bereikbaar en duidelijk
Buizen zijn best dun. Deze buizen draai je deuken in wanneer je de bouten erin draait
Beste, Dank voor uw aankoop van de KC PE Partytent. De koppelstukken hoeven slechts hand vast gedraaid te worden, door te veel kracht kan je inderdaad deuken in de buis draaien. De buizen zijn berekend op deze tent, dus zeer zeker dik genoeg voor een tent van dit kaliber (wanddikte +/- 1.2mm) Wij wensen u veel plezier van uw aankoop (tent staat er goed bij :) )
De Amert 152
5462 GH Veghel
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.