Pluspunten
Goeie produkten, snelle levering erg tevreden
Pluspunten
snelle levering en netjes verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website en zeer snelle levering
Pluspunten
Showroom aanwezig
VerbeterpuntenCommunicatie tussen planning en klantenservice verbeteren.
Pluspunten
Prima service en net tel en mail verkeer
Schroefdraadverbindingen tussen de peilers van het paviljoen waren allen te kort. Ik heb zelf roestvrijstalen draad moeten halen, op maat gemaakt, gebogen en dan pas deze in elkaar kunnen zetten. Advies: check dit en kijk of andere klanten die niet zo handig zijn, hier geen last van gaan krijgen.
Dit probleem is bij paviljoen Dessert opgelost. Indien u nieuwe schroeven wenst kunnen wij u deze opsturen. Mail aan [email protected]
Pluspunten
Pluspunten
Nette uitleg door de chauffeur welke bezorgde.
VerbeterpuntenBetere communicatie m.b.t. de verwachte levertijd.
Pluspunten
Heb ik niet. Niet toegeven dat er wat informatie ontbreekt bij de verkoop. Gr.
VerbeterpuntenAlles vermelden bij de informatie en niet gedeelte van de informatie in de verpakking doen. Bij openen van de verpakking kom je informatie tegen met de mededeling roestvorming niet volledig uitgesloten en dak doek gaat gemiddeld 30 weken mee. Ik vind dit informatie achterhouden. Dit moet je vermelden bij de verkoop.
Beste, Het is algemeen bekend dat bij paviljoen frame van staal onderhevig kan zijn aan roest en daarbij roestvorming niet kan worden uitgesloten. Daarbij geeft de fabrikant aan een gemiddelde levensduur van 30 weken op een paviljoen dak. Dat gemiddelde is gebaseerd op gebruik van klanten. De ene klant onderhoud de spullen de ander doet er niets aan. Deze daken zijn van polyester, dienen te worden onderhouden zoals tijdig schoonmaken met de juiste producten behandelen en bij storm en lange tijd slechtere weersomstandigheden het dakdoek er af te halen. Wij zijn er dan van overtuigd dat een dak dan vele malen langer meegaat dan de gemiddelde 30 weken. Indien u niet akkoord hiermee was gegaan had u de paviljoen mogen retourneren.
de beschrijving om het paviljoen op te bouwen moet duidelijker
Dakdoek past niet op de oude frame. het doek is net te klein. er blijkt dat fabrikant paar jaar terug de frame aangepast heeft.
Beste, Fabrikant heeft geen wijzigingen verricht. Zowel dak als frame is van dezelfde afmeting zowel nu als die van jaren terug, Zover we kunnen nakijken heeft u geen paviljoen bij ons aangekocht. Wellicht is het frame destijds elders aangekocht en heeft u een doek bij ons gekocht. Wel fijn voor u dat het nu past. Wij weten namelijk uit ervaring dat 90% van de daken indien het frame niet van ons afkomstig is, de daken niet passend gaat zijn op voor ons vreemde frames.
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heb geen negatieve punten kunnen vinden.
VerbeterpuntenVoor mij is het zo goed.
De Amert 152
5462 GH Veghel
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.