Pluspunten
Zeer tevreden snele levering en goeikwaliteit
Pluspunten
Snelle levering zelfs met carnaval
Pluspunten
Zeer vriendelijk contact. Super snelle levering.
Pluspunten
Je wordt netjes behandeld, goede en snelle service
Verbeterpuntengeen verbeterpunten alles is super
Pluspunten
Prima statafels en levering volgens schema. Top actie van de chauffeur om de tafels bij het huis te zetten uit het zicht omdat we niet thuis waren en de tafels de volgende dag ndoig hadden.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pro-actieve communicatie
Pluspunten
Prima service!! Bij levering miste nog 2 zijwanden en bij het in elkaar zitten brak er een moer can een koppelstuk af. Doorgegeven en binnen paar dagen extra zijwanden en nieuw koppelstuk geleverd, dus geweldige garantie.
VerbeterpuntenIk had er geen handleiding bij, maar op de site is deze te vinden. Net onder de prijsvermelding.
Beste, Wij danken u voor uw review De handleiding staat bij het artikel vermeld onder de prijs, genaamd: Opbouw instructies. indien u daar op klikt krijgt een PDF file met de handleiding.
Pluspunten
Netjes, weten veel van hun producten, erg behulpzaam
De Amert 152
5462 GH Veghel
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.