Pluspunten
Supersnelle levering, goede producten, en afspraken over levering goed nagekomen. kortom tevreden!!
Pluspunten
Goede producten tegen een goede prijs
Pluspunten
Snelle levering zoals beloofd. Tent werd netjes op besproken tijd geleverd.
VerbeterpuntenMissende ringentjes in de zijflappen verwacht ik niet in deze prijsklassen. Om dit op te lossen wilde jullie perse een foto zien. Iets vertrouwen in je klanten mag wel..
Beste, Het is inderdaad niet goed dat er zeilringen missen, Dat wij u hierover niet zouden vertrouwen is geenszins de bedoeling dat u dat denkt. De reden dat wij u foto's vragen is namelijk om deze aan de fabrikant door te geven zodoende zij dit in het vervolg proberen te voorkomen. We vertrouwen erop dat het toch naar tevredenheid is opgelost.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit/levering
Pluspunten
Kwalitatief boven verwachting en goede uitleg.
Pluspunten
Prima tent, aardige bezorger!
Pluspunten
Netjes en vakkundig
Pluspunten
er wordt gebeld als iets niet mee gekomen is in de vrachtwagen zo dat ik niet een dag voor niks in huis zit.
Pluspunten
alles was prima geregeld!
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Pluspunten
duidelijke side en goed product
VerbeterpuntenTelefonisch niet bereikbaar na levering .Ook de mail is nog niet beantwoord. De gordijnen zijn nl 5 cm te lang en slepen over de grond.
Beste, Dank voor uw beoordeling. uw tuinpaviljoen heeft langere wanden van onder anders zouden deze heel snel op waaien wat nu vele malen minder is. Dat u ons niet telefonisch heeft kunnen bereiken is zeer vervelend en niet goed. Indien ons team in gesprek is, dan wordt u doorgeschakeld naar de 1e vrije persoon. Indien deze in gesprek is en u krijgt geen gehoor behoort u terug gebeld te worden. Indien dit niet het geval is geweest willen wij u onze welgemeende excuses hiervoor aanbieden. Dit is namelijk niet de werkwijze waar wij naar streven. Wij wensen toch veel plezier van uw tuinpaviljoen.
Pluspunten
Snelle levertijden en behoorlijk veel keus en de prijs is aantrekkelijk
VerbeterpuntenWij hebben paviljoen Graciosa besteld verder prima maar heel slecht afgewerkt ook de zijwanden allemaal draden en we hebben ook een extra dak besteld ook allemaal draden dat vind ik erg slecht en niet netjes hoop dat jullie hier wat mee doen.
Beste, Dank voor uw review daar kunnen we wat mee. Gaan we extra aandacht aan geven.
Pluspunten
In eerste instantie werd de telefoon niet opgenomen. Binnen 5 minuten werd ik echter teruggebeld en ben vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenZet de levertijd van de producten op de website.
Beste, Dank voor uw review. In principe is het mogelijk op de site te zien dat de producten voorradig zijn. Door de complexe verhouding van lengtes en gewichten van de goederen is het lastig aan te geven hoe lang het duurt dat producten worden geleverd. Wij streven ernaar alles binnen 5 werkdagen bij de klant te hebben. De kleine goederen gaan binnen 1 werkdag bij ons weg, dus die zijn vaak na bestelling de volgende werkdag bij de klant. Tenten en grote producten zijn van 1 tot 5 werkdagen bij de klant. We zijn bezig dit duidelijkere in de shop te verwerken.
De Amert 152
5462 GH Veghel
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.