Pluspunten
Alles was super goed geregeld, goede communicatie en een snelle levering. Ook met het eventuele omruilen doen ze totaal niet moeilijk. Ik beveel dit bedrijf aan, aan iedereen.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen of verbeterpunten
Pluspunten
Kwaliteit is goed, levering op afgesproken tijd
VerbeterpuntenKleur is niet creme maar taupe. Duurde paar dagen voordat bevestiging van bestelling kwam. Spannend want we hadden al betaald.
Staat er netjes bij hoor. Kleur is ecru :) Veel plezier van uw aankoop/
Betere afwerking product , meer details in foto's en tekst.
Beste, U koopt een onderdeel voor een andere partytent dan voor waar dit onderdeel bedoeld is. Wij kunnen niet garanderen dat dit passend gaat zijn. Dat u dan aanpassingen moet maken is niet te wijten aan het product. Wel gaan we de omschrijving verbeteren in de site.
Pluspunten
Mooi paviljoen gekocht helaas door de flinke hagelstorm wat haakjes gesneuveld van de gordijnen en keurig nieuwe gekregen echt top
Had aangegeven dat de partytent op een ander adres afgeleverd moest worden. Is niet aan de transporteur doorgegeven. Toen maar zelf met de transporteur geregeld. Chauffeur was erg attent. Was bereid de partytent op de juiste plaats te brengen.
Beste, Goed dat alles toch op zijn plek is gekomen. We gaan dit naar aanleiding van uw bericht aanpassen in onze vernieuwde website. Daar komt nu een aparte keuze in factuur als verzendadres. Wij wensen u en allen die gebruik maken van de partytent er veel plezier van.
Pluspunten
Netjes alles geleverd en na geleverd volgens afspraak
Pluspunten
Duidelijk info op de website
Pluspunten
Goede service. Bij vragen werd ik goed geholpen. En teruggebeld.
Pluspunten
prima service na telefonisch kontakt super snelle levering binnen 24 uur echt geweldig
Pluspunten
Wat een plaatje! Veel plezier van uw paviljoen :)
Pluspunten
Hele goede service
Pluspunten
duidelijk en snel en goeie tips
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit, ik heb reeds 2 tenten van hun, 5x8 m en 5x10 m en ga er nog 2 bijkopen, doe zo verder. Danny
De Amert 152
5462 GH Veghel
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.