Pluspunten
snelle levering, vakkundig personeel.
Verbeterpuntenlangere openingstijden.
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit van product mag beter. bij de eerste de beste keer stiknaad al los, en te strak gespannen. halve centimeter meer aan alle kanten zou beter mee te werken zijn, (telt voor meerdere daken ook van Madison Milaan zelf) maar heb dit vervangingsdak gekocht voor de Madison Milaan 3x3 m dus dit dak is hiervoor niet geschikt ook al zou de maat moeten kloppen. Het hele kleine dakje past al zeer zeker niet. Niet kopen dus als het een ander type Party tent is.
Beste,Dank voor uw review. Het is inderdaad zo dat daken die wij aanbieden alleen passend zijn op de paviljoens die wij aanbieden. Wij kunnen niet garanderen dat onze aangeboden daken passend gaan zijn op paviljoens die elders gekocht zijn. Ondanks dat ze op elkaar lijken.
Pluspunten
Al aantal jaar diverse tenten afgenomen en altijd goed contact!
VerbeterpuntenInlogmogelijkheden, nu diverse keren alle naw gegevens moeten invullen.
Beste HFK Verhuur. Inloggen zal zal zeer binnenkort mogelijk zijn.
Pluspunten
snelle levering, duidelijk via de mail wanneer het product komt
Pluspunten
de levertijd was volgens de web-site drie dagen, we kregen het alleen al de andere dag,. Geweldig.
Pluspunten
Mooie, overzichtelijke website. Snelle levering.. Goede verpakking. Duidelijke Assembly-instructie.
Pluspunten
Zeer vriendelijk aan de telefoon. Afspraak over bezorgen op een voor ons uitkomend moment als opmerking aangegeven in de bestelling, hier is gehoor aangegeven.
Pluspunten
De partytent werd snel bezorgd. Prijs kwaliteit kan ik nog weinig van zeggen want de tent staat nog maar kort maar het ziet er goed uit. We hebben bij deze aankoop wel een goed gevoel.
VerbeterpuntenIk weet even niet waar ik het neer moet zetten dus doe ik het maar even zo. We hebben de zijwanden aan elkaar gedaan omdat we anders elastieken te kort komen. Nu hebben we elastieken genoeg.Ik tel 90 elastieken.Ik zie in de omschrijving dat er 104 inhoren te zitten. Dus is dat het probleem denk ik
Dank voor uw review en veel plezier van uw aankoop. U heeft model 2015 .De zijwanden dient u allen separaat aan de staande buis met de elastieken te maken. vandaar dat deze niet tegenover elkaar zitten. Er zijn hiervoor dan ook voldoende elastieken voor meegeleverd. Model 2016 zijn de gaten wel gelijk gemaakt zodoende deze met dezelfde elastiek kan worden bevestigd. Hierbij zijn de elastieken verbeterd door betere UV bestendigheid.
Ik werd verrast door de vroege komst van de chauffeur, twee uur eerder dan was aangegeven. Kon gelukkig binnen 10 minuten ter plekke zijn, maar had anders de aflevering gemist. Misschien beter om een tijd-range van enkele uren af te geven (en je daar ook aan te houden).
Bedankt voor uw tip, we gaan in het vervolg proberen hier rekening mee te houden.
Pluspunten
Leverd zeer goede kwaliteit
er is niet gevraagd of het vorige product is bevallen in goede zin.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen bereidheid ongebruikt artikel terug te nemen. Nog nooit eerder beleefd bij bestelling via Internet.
De daken die wij los aanbieden op de site zijn vervanging daken voor de paviljoens in ons assortiment. Dit is een serviceproduct. Retourneren omdat het niet passen zou zijn kan natuurlijk altijd indien het een fabrieksfout betreft. het mag niet retour indien u het heeft aangekocht voor een ander merk of type, want dan is de kans zeer groot dat het niet gaat passen. Daken die uit de verpakking zijn geweest kunnen ook niet meer als nieuw verkocht worden. Daken retourneren omdat de kwaliteit en of de kleur niet naar uw zin is, is niet mogelijk. U bent immers al bekend met onze producten. Wij kunnen u nog voorstellen dat u het frame dat bij het dak doek hoort aan te kopen.
De Amert 152
5462 GH Veghel
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.