Geachte heer/mevrouw, Er is op 2 december een email naar ons verzonden, waar deze beoordeling is geplaatst op 29 November dus dat klopt niet helemaal. De retour zelf is binnen de termijn die daarvoor staat netjes verwerkt, zoals ook met u besproken. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Geachte heer/mevrouw, Zoals vorige week ook met u besproken verlopen retourbetalingen via onze betaalpartner, dus de suggestie die u maakt gaat niet helemaal op. Het kan wel kloppen dat het verwerken van de retour langer heeft geduurd vanwege drukte. De retour is echter wel binnen de 14 dagen termijn verwerkt zoals ook met u besproken. Het is uiteraard vervelend dat u dat aan ons communicatie wijt, maar gezien wij meer dan 20 berichten met elkaar hebben gewisseld blijkt daaruit dat het zo negatief allemaal niet hoeft te zijn. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Geachte heer/mevrouw, Het heeft niet met onze service te maken dat we normale slijtage (wat niet gek is na 12 maanden gebruik) niet kosteloos een nieuw product kunnen leveren. Slijtage hoort er nu eenmaal bij, zeker bij een telefoonhoesje wat doorgaans heel vaak wordt gebruikt. We hebben ook een andere oplossing aangeboden, maar daar bent u zelf niet op in gegaan. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Geachte heer/mevrouw, Voordat we een zending kunnen omruilen via onze gratis ruilservice zullen we het product retour moeten ontvangen. Als u zegt iets in het weekend te hebben verzonden hebben wij dit op zijn vroegst op dinsdag ontvangen (een dag voor het plaatsen van de beoordeling) gezien PostNL bezorgd van dinsdag tot zaterdag. De retourzending is gisteren (woensdag) ontvangen en gelijk voor u omgeruild. Wat dat betreft is het allemaal zo negatief niet en vinden we het ook jammer dat u deze beoordeling wat voorbarig plaatst. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Geachte heer/mevrouw, Het is uiteraard vervelend dat wij gestopt zijn met het merk wat u wenste, maar het retourneren zelf was niet ingewikkeld. Van mijn collega heeft u een retourformulier ontvangen die u kunt gebruiken voor het kosteloos retourneren, van een heel formulier invullen is dan ook verder geen sprake. Het was alleen een kwestie van de zending naar ons retourneren, wij regelen vervolgens de rest. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Geachte heer/mevrouw, Er is gereageerd op onze email van vorige week dus 'geen reactie terug' is verder niet aan de orde. De retour zelf zal binnen 14 dagen worden verwerkt zoals vermeldt op onze website, er is bij ons geen retour aangemeld via onze website en dat hebben we ook met u besproken. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.