Heel goede kwaliteit

Snel , goede contact, en beste kwaliteit. Bedankt

Inappropriate description and cannot be returned free of charge

I bought a MacBook Hoes for a MacBook m2, using the filter from the website. The hoes was too small, and the dimensions, I have found on another website was smaller than those of the computer. AppelHoes does not want to recognize it, and I have to pay a total of 10euros to send back the article and get reimbursed while this is THEIR mistake!

Goede kwaliteit en snel geplaatst

Dankzij het meegeleverde hulpstuk is de screenprotector in een mum en perfect geplaatst. Goede pasvorm en krasvast!

Mega snel

Had voor de nieuwe MacBook Pro extra aansluitingen nodig. Door Apple niet meegeleverd Mac moest mee naar het buitenland Om 21:30 besteld, volgende dag om 16:00 afgeleverd. En voor een uitstekende prijs

Hoes snel ontvangen, top service tegen scherpe prijzen

Topservice, snelle en correcte verzending en ook nog eens scherpe prijzen.

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Een cover voor een iPad uit 2018 is moeilijk te vinden. Wat ik nu heb is beter dan de originele cover van Apple.

Precies het product gekregen zoals ik had verwacht

Eindelijk gevonden

Ik heb best een oude iphone en was al heel lang op zoek naar een passend hoesje die dichtklapte en waar ik ook nog een kaart kon bijsteken. Dit heb ik hier op deze site gevonden! Zo zo happy :) Ohja, ik heb een iphone 5 en geloof me het is echt heel moeilijk om daarvoor een hoesje te vinden maar bij jullie, hup! Direct in orde ;) & snelle levering naar België.

goede spullen voor een nette prijs...

...en nog snel geleverd ook. Aanrader!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering voor een super prijs. Goedkoper dan andere aanbieders.

Verzendkosten door belasten terwijl ik daar al voor betaald heb

Eerst is het een drama om iets terug te sturen, dan moet ik om het pakket te ontvangen verzendkosten betalen (oké begrijp ik), dan moet ik voor het retouren weer verzendkosten betalen (stuk minder klantvriendelijk) en ondanks ik ruim voldoende de post heb gefrankeerd (om gezeik te voorkomen) berekenen ze nogmaals de frankeerkosten aan me door ‘wegens onvoldoende gefrankeerd’. En ze kunnen niks aantonen en ook nog een totale onbegripvolle mail op mijn reactie. Dus wij doen hier nooit meer zaken mee.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Zoals u op de factuur kunt zien heeft u géén verzendkosten betaald om de zending te ontvangen, het retourneren is wel op eigen gelegenheid. Als u dat niet goed doet en wij daar strafboete op krijgen vanuit PostNL worden deze kosten inderdaad verrekent, dat had u kunnen voorkomen door simpelweg gebruik te maken van een retourlabel of de zending op de juiste wijze frankeren bij een PostNL postkantoor. Er is dus niet 'nogmaals' verzendkosten gerekend, alleen de strafboete die op de zending zat is verrekend. En dat is niet meer dan normaal. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.

Was goed, nu niet meer.

Als klant vaker wat gekocht bij appelhoes. Nu laten ze op 10 euro een steekje vallen. Na 2 maal mail over mogelijk defect in product geen reactie. Erg jammer. Hopelijk lossen zij het nog op.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Dank voor het compliment, maar als u een probleem had had u beter met ons contact kunnen opnemen in plaats van een review als deze plaatsen. Waarschijnlijk had het dan eenvoudig opgelost kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.

top kwalietijd

top kwalietijd en snel geleverd

Gewoon goed

Alles wat je bestelt, altijd mooi op tijd

Toppers zijn het!

Gewoon toppers. Netjes geleverd, snel ook.

Snel, soepel en duidelijk

Aanrader

Gewoon goed

Gewoon zoals het hoort. Bestelling plaatsen Gelijk mail terug en binnen een dag verzonden. Prima

Een van de producten niet ontvangen

Ik had twee producten besteld maar heb de iphonecover niet ontvangen

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Als u een vraag, of probleem, heeft met een bestelling kunt u daar het beste contact met ons opnemen in plaats van via een review, dan kunnen wij ook zien waar het over gaat en of er wat aan de hand is. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.

Vlotte levering van een erg mooi hoesje

Kwalitatief mooi hoesje gevonden en vlotte levering.

Slechte klantenservice

Voor mijn moeder een hoes besteld. Nu was de verkeerde hoes geleverd. Nu moet ik een retour aanvragen en is ondertussen de hoes die mijn moeder wilde uitverkocht. Kern van de zaak. Van een fout die bij appelhoes gemaakt is wordt het probleem van de klant gemaakt. Mijn moeder zit ondertussen zonder hoes. Via de app klantenservice krijg je te horen dat je zelf een retour moet invullen.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Wat vreemd dat u het op die manier aangeeft, u heeft een retourlabel ontvangen waarmee u het product eenvoudig en op onze kosten kunt ruilen. Wat dat betreft had u dan ook beter de zending kunnen maken dan deze review te plaatsen, want nu een aantal dagen later is er nog steeds niet retour ontvangen. Zo groot is het probleem dus. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.

Vandaag besteld, morgen thuis.......Sorry: 3 dagen later thuis

Bestellen gaat zo makkelijk, maar dan begint de lijdensweg: 3 lange dagen (van 1Ou tot 21:30u) vastgekluisterd zitten in huis om je pakketje in ontvangst te kunnen nemen. En dat voor een stom iPhone-hoesje.

Snel geleverd +++++

Prettig zakendoen met deze winkel.

Goed product zoals omschreven door verkoper. Communicatie was uitstekend. Ik ben zeer tevreden over Appelhoes.

Snel en goed

Sne en goed geleverd

waardeloze service

waardeloze service kan niet retourneren veel problemen steeds de zelfde mail en telefonisch onbereikbaaren steeds weer afschuiven naar een ander BEN DAAR EEN HALVE DAG MEE BEZIG GEWEEST ZONDER RESULTAAT

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Het retourneren is heel eenvoudig, maar lukte niet omdat het niet lukte om een aanvraag te maken. Dat u er dan direct voor kiest te schelden moet u zelf weten, maar aan onze service zal het niet mankeren. Het aanmelden van een retour of het sturen van de retour zult u toch echt zelf moeten doen, helaas. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.