Geachte heer/mevrouw, De uitspraken die u doen kloppen niet helemaal, want als er niet is geleverd hoe heeft u het product dan kunnen opsturen om het product om te ruilen? Dat kan dus niet, het product is ook netjes geleverd en nadien ook nog voor u omgeruild. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Geachte heer/mevrouw, De bestelling die u plaatst is vlak voor 2200 en gezien drukte is het inderdaad niet gelukt dat dezelfde dag nog te versturen, wij verschuilen ons dus nergens achter want we hebben het zelf gecommuniceerd naar u. Zoals u zich kunt voorstellen is het erg druk en kan het derhalve (net voor de deadline) ook wat langer duren. Dat is niet te voorkomen helaas. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.