Valse beloftes over verzending op dezelfde dag
Ik heb hier een spigen beschermglas voor de telefoon en 1 setje voor de camera besteld. Dit zou dezelfde dag nog verzonden worden. Ik had het de volgende dag nodig (en niet later ivm vertrek naar het buitenland). Vanwege de belofte om dezelfde dag te versturen, heb ik ze hier besteld. Ik kreeg een mail dat het aangemeld was bij Postnl en ik het de volgende dag zou ontvangen. Dit bleef uit en ik kreeg opeens een nieuwe mail met aanmelding verzending voor de dag erna. Ik had al een email gestuurd om de verzending en bestelling te annuleren, gezien het niet op de beloofde dag was geleverd. Toen kreeg ik een botte mail terug, dat verzonden bestellingen niet geannuleerd kunnen worden. Uiteindelijk zijn de spullen geleverd op de zaterdag ipv vrijdag. Terwijl ik aangaf dat ik daar niet meer ben. Ik heb de situatie uitgelegd en aangegeven dat ik het anders retour kan sturen wanneer ik weer in Nederland ben, maar geen reactie. Daarnaast vroeg ik naar de mail met uitnodiging review, omdat ik die per ongeluk had gewist. Deze kreeg ik ook niet en het bleef stil aan de overkant.
Appelhoes, doe geen beloftes die jullie niet kunnen nakomen! Meerdere mensen schijnen hier al last van te hebben. Een klant kan toch niet de dupe worden van jullie valse beloftes? En verschuil je niet achter Postnl, schrijf dan gewoon op de website dat het binnen 3 dagen wordt geleverd ipv liegen.