Gewoon doen je hebt er geen spijt van

Mooi hoesje voor nette prijs.

Leren hoesje voor de telefoon van mijn man gekocht via Appelhoes; nette prijs voor een leren hoesje met opbergmogelijkheid voor pasjes e.d.

Snelle levering, mooi hoesje

Betaalbare hoesjes, snelle levering, goede kwaliteit

Uitmuntend

Hele snelle levering en echt een super mooie en stevige hoes voor mijn macbook

nice

top scherm beschermer

Slecht

Alles is slecht slechte servers en slecht verzend geen aanrader

Mooie telefoonhoes, scherpe prijs, snelle verzending, volgende dag in huis en in gebruik!

Makkelijk bestellen, goede kwaliteit, slechte bezorgservice!

Leek allemaal goed te gaan, jammer bijna een week moeten wachten!

Snelle levering goed product

Laptop sleeve te groot, slechte service

Ik heb een laptop sleeve willen bestellen voor macbook 14". Deze was ten eerste veel te groot, en op de site was duidelijke informatie over de afmetingen niet te vinden. Na contact opgenomen te hebben over welke sleeve wel netjes zou passen, ben ik niet geholpen en niet serieus genomen door de klantenservice. Ik heb het product retour gestuurd en met plezier de extra kosten betaald om hier niet nogeens iets te moeten bestellen.

Netjes en snel geleverd, product is stevig en voldoet aan de verwachting

Netjes en snel geleverd, het product is stevig en goed beschermend en voldoet aan de verwachting

Lekker snel

Ik ken Appelhoes niet. Voor de eerste keer besteld en snel geleverd. Prima

professioneel

professioneel

Gewoon top!

Duidelijk, snel en eerlijke prijs. Geen gedoe. Was appeltje eitje.

Alles snel qua tijd planning en gewoon super blij

Mooie, kwalitatief goede producten. Overzichtelijk, goede mogelijkheden tot vergelijken, duidelijk aankoop systeem, vlotte bezorging met tussentijdse up to date bezorg informatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Waardeloos geholpen

Screenprotector gekocht van Belkin. Kaarsrecht erop geplakt op precies de juiste manier zoals ik al tig keer gedaan heb. Er bleef een luchtbel van een paar centimeter onder zitten en kwam weer terug na het wegvegen, ook na een week. Doorgegeven aan Appelhoes en het contact verliep erg stroef. Het lag eerst aan de screenprotector die scheef zou zitten (ding zat werkelijk waar kaarsrecht) en daarna lag het aan mij. Uiteindelijk wilde ze ‘een korting’ geven op een nieuwe. Ik moest eerst zelf een nieuwe bestelling plaatsen en daarna zouden ze ‘een bedrag’ terugstorten. Als je een beetje servicegericht bent maak je gewoon een kopie order aan met een korting en stuur je een betaallinkje. Toen ik vroeg wat de korting zou worden kreeg ik geen reactie meer. Wat een waardeloze ballentent qua communicatie (Jordy is denk ik nog een jong mannetje) en service. PS. Inmiddels elders een identieke screenprotector gekocht en erop gezet; geen problemen meer met de grote luchtbel.

Perfecte (retour) service en begeleiding.

Zelf fout en daarna goede besteld. Achteraf om retour incl geld retour gevraagd. Perfect afgehandeld dusss.

Slecht

Het proces voor retour sturen en een coupon ontvangen duurde een week!

Nog nooit zo’n snelle verzending gehad!

Heel erg tevreden! Vrijdag avond 19:30 besteld en de volgende ochtend vroeg in huis! Verder kende ik het merk al wat ik had besteld en het is precies zoals ik had verwacht. Team van Appelhoes, ga zo door! Liefs een tevreden klant

Ze hebben de meeste artikelen opvoorraad

Als ik artikelen zoek voor apple heeft Applehoes het op voorraad! En snelle verzending ook.

Nice

Product ziet er mooi uit. Levering was heel snel.

Uitstekend product, goede service

Ik had per ongeluk een verkeerde maat hoesje besteld. Vervanging ging soepel en communicatie was heel klantvriendelijk. Veel dank!

Slecht

Glas scherm gelijk kapot hoesje is al helemaal versleten heb hem nog geen week