Slechte ervaring ivm het antwoord

Ik wil mijn bestelling retour sturen, maar ze zeiden kort door de bocht van niet. Omdat ik de gratis screenprotector heb gebruikt die bij de case zat. Ik heb nog een andere screenprotector zei ik om mee terug te sturen. Maar ik krijg geen antwoord meer. Zeer slecht slechte service, ik wil het nog altijd retour sturen. De case is nog niet gebruikt.

Slechte communicatie

Voor 22.00 uur besteld is vandaag verzonden slogan, kreeg pas 4 dagen later een mail dat het verzonden zou zijn. Tevens klopte deze informatie ook niet, aangezien ze aangaven dat het geleverd zou zijn. Maar het post punt niets had ontvangen nog. Op het moment van schrijven heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik bestel hier nooit meer

Niks op aan te merken gewoon goed!

Ze hebben een duidelijke website met veel keus. Ook werd de iPad hoes snel verzonden en hij ziet er ook heel degelijk en mooi uit! Over alles tevreden.

zoals verwacht

mooi lederen hoesje

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Snelle levering en ruime keuze

Snel in huis

Goed en snel

Defect product gekocht, Appelhoes ontkent

Ik had een Twelve South Forté besteld, welke na ontvangst niet te monteren bleek te zijn doordat de meegeleverde schroef niet paste. Na retournering (op eigen kosten) claimt Appelhoes dat het product defect is omdat het niet juist zou zijn gemonteerd, zonder hier verder enige uitleg of bewijs voor te geven. Dit terwijl het probleem was dat het product niet correct gemonteerd KON worden. Appelhoes vergoed vervolgens een lager bedrag dan het aankoopbedrag, in de vorm van een tegoedbon, en wil de retourkosten niet vergoeden. Ik raad deze winkel daarom sterk af.

Ruime keus

Een ruime keuze aan artikelen en een snelle levering.

Mooie hoesje!

Zeer goede kwaliteit en snel geleverd

Zocht een leuke hoes voor de iPhone 15 en kwam leuke bundels tegen. Ging eigenlijk niet voor de MagSafe hoes maar omdat het in de bundel zat ben ik ervoor gegaan. In de bundel zat iPhone 15 hoesje met bescherm glas. Zat een Apple snellader bij usb- C 20 w. En een Apple MagSafe draadloze lader. En ben er zeer tevreden over.

Ik blijf hier altijd terugkomen

Prijs kwaliteit en levering, telkens weer dik in orde. Ik blijf vergelijken en toch altijd terugkomen! A++

Snelle afhandeling!

Ik ben zeer tevreden. De hard shell past perfect over mijn computer. De dag na mijn bestelling was het al binnen.

Prima, maar wel groot voor een 15" macbook air

Lijkt me een prima hoes, ik had 'm alleen wat strakker verwacht rondom de laptop. Het geeft een prettiger idee als hij niet zo kan schuiven in de hoes. Er zijn wellicht hoezen van een beter formaat. Verder komt de hoes wel beschermend over vanwege het schuim in de hoes. Er zit een extra vak in de hoes met rits, dus daar kan niet iets uitvallen.

Zeeer goed

Hele snelle levering.Keurig verpakt. Super duidelijk allemaal

Prima producten

Moeilijk een case te vinden maar bij Appelhoes geen enkel probleem en zelfs nog diverse kleuren. Zeer tevreden.

Echt perfect!

Prachtige warmbruine leren hoes voor m’n iPad. dbramante1928 model Copenhagen. Héél snel geleverd en werkt prima.

Supersnelle levering

's Avonds besteld en volgende dag (begin van de middag) al in huis. Top geregeld en de ontvanger was erg blij met het bandje.

Heel blij met de bescherming voor mijn apple watch die snel en keurig verpakt is bezorgd. Appelhoes werd mij door kennis aanbevolen en bleek dus een prima keuze.

Duidelijke communicatie en correcte en snelle afhandeling. Top!

Niets op aan te merken.

Een super goede ervaring

Snelle levering voor een top product

Voldoet aan alle verwachtingen

Voldoet

Zwakke bevestiging voor zon duur product

Het schroefje om de houder vast te zetten is zeer lastig in te draaien hulpstukje past slecht en daardoor draai je het schroefje snel dol waardoor de houder wiebelig op de onderplaat blijft staan.

Snel simpel correct

Snelle correcte levering, fantastisch product

Erg blij met mijn Gearlock hoes en bevestiging op de fiets. Stevig, met 1 hand te verwijderen en terug op te klikken. Robuuste hoes, niet te dik. Snel geleverd.