Fijn hoesje en stevig hoesje

Top hoesje, ik vroeg me in het begin af of die niet te smal was maar lijkt toch wel tegen een stootje te kunnen. Het hoesje was helemaal perfect geweest als in het hoesje een metalen plaatje had gezeten zodat ik mijn telefoon op mijn magnetische telefoonhouder in de auto kon doen.

Alles ging goed van bestellen tot en met ontvangen. Blij mee.

Prima product en snelle levering, mooie paarse cover voor mijn iPhone 17 Pro Max, blij mee !!

Prima keus en snel geleverd

Voldoende keus uit hoesjes en bestelling was snel binnen.

Orderproces van de keyboard verliep soepel en de dag erop was ie al binnen. Perfect, helemaal tevreden.

Snel en correct

Toevallig ook nog een derde van de normale prijs kunnen besparen. Simpel, snel en voordelig.

‘s middags besteld en de volgende dag keurig (in brievenbus) binnen

Zoals ik hierboven al schreef. En ben weer heel tevreden. Ook de prijs was zeer gunstig.

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

super

super snel geregeld

Snel antwoord op mail vragen goede service. En erg tevreden met het product.

Het bestelde product kwam snel binnen, namelijk de volgende dag.

Heel tevreden

Snelle en vlotte afhandeling, toestel voldoet aan verwachtingen.

Nooit aangekregen

Mijn bestelling is nooit aangekomen , onbetrouwbare site !!!!

Goed product

Goed hoesje

Goed hoesje voor de telefoon

Looks great fits great and feels great in my hands.

Quality products , fast deliveries I’m satisfied.

top

fijne leuke trendy hoes, de katten houden er van en liggen er de hele dag boven op

Prima kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Alles goed binnen gekregen. Jammer dat ik zelf de eerste keer mijn telefoon liet vallen telefoon gelukkig niks. Maar hoesje wel stuk. Dus zeker een goed product , jammer voor mezelf

Uitstekende producten, snelle levering

2 Nomad producten aangekocht, zeer uitstekende kwaliteit. Levering ging ook snel, dus ga zo door.

Na 9 dagen nog steeds niets geleverd

Het wachten is zeer lang

Volgens afspraak direct geleverd

keurig op tijd afgeleverd

Beide hoesjes voldoen aan de verwachting en de levering gebeurde keurig op tijd.

Was bang dat mijn pakketje kwijt was mail gestuurd kreeg direct antwoord alles is goed gekomen goede service en goede kwaliteit