Zeer te vrede met het hoesje

Zeer goed product

Goed product, snel bezorgd, goed verpakt, prima prijs

Makkelijk en handig

Het product is makkelijk te installeren, en super handig in gebruik. Het automatisch sluiten samen met het draadloos opladen maakt dit echt een top ding.

Levering en product naar wens!

Levering en product naar wens!

Appelhoes kan niet tegen een eerlijke review

Ik heb een screenprotector gekocht bij Appelhoes. Deze was al na twee dagen spontaan gebarsten. Ik had geen verpakkingsmateriaal meer, dus kon niet retour zenden. Ik heb een review willen achterlaten over dit product op de website van Appelhoes. Ze geven aan die (in verband met spam) eerst te controleren voor ze 'm plaatsen. Ze controleren inderdaad maar plaatsen een kritische review gewoon niet. Ik heb twee pogingen gedaan en twee keer wordt er niets geplaatst. Slechte kwaliteit producten en slechte aftersales. Ik zal daar niets meer kopen.

Heel veel keuze, snelle correcte levering

De website van Appelhoes is duidelijk en overzichtelijk. Bestelling en betaling zijn makkelijk. Kortom, fijne site.

Mooi opgeborgen

Ik zocht een opberghoes voor mij Ipad incl. toetsenbord en muis. Het past netjes en alles zit veilig opgeborgen.

Gewoon goed

Voldoende keuze, snelle en adequate levering. Service zoals het normaal zou moeten zijn. Top.

uitstekende beleving

Ondanks een hapering van post.nl goed contact met appelhoes. alles op zijn pootjes terecht gekomen.

Zeer tevreden bedankt

Veel keuze ,goede kwaliteit ,snelle levering !

Goede service.

Precies wat ik zocht voor goed prijs en snelle levering

Was op zoek naar een BT clicker. Appelhoes had er eentje (Satechi R1) die ik nog niet kende voor een redelijke prijs. Kwaliteitsproduct (aluminium behuizing, prettig gewicht). Levering de volgende dag.

Snelle verzending, product als verwacht

Duidelijke website, goede prijzen en prima kwaliteit.

alles correct geleverd

alles correct geleverd

Hoes met toetsenbord voor IPad A16

iPad past niet goed.

Super service

Snelle service en levering en super fijn hoesje!

snelle levering, goed produkt

Het produkt werd correct en snel geleverd. Ik ben tevreden.

Goed hoesje, snel geleverd

Snel geleverd, super kwaliteit

Ten opzichte van vele andere aanbieders biedt appelhoes meer voor minder! Het assortiment is groot en de producten zijn van een goede prijs/kwaliteit.

100 % betrouwbaar, kwaliteit en snelle service

Alles positief met mijn beide ervaringen met Appelhoes. Snelle en doeltreffende service en, wat de tablethouder betreft, superkwalitweit. Kortom, een site en service zoals alle zouden moeten zijn.

Snel en goed

Snel en goed

Betrouwbaar en snelle levering

Prima site, snelle levering en goede communicatie

Degelijke laptophoes en goeie muis gekocht.

Laptoptas heeft beschermende stof binnen en een handig vakje ervoor, voor oplader enz. Bluetooth muis werkt ook goed. Alles was snel geleverd.

Goede betrouwbaarheid