Doe hier GEEN aankopen !!
Wat een onprofessionele bende is het bij Appelhoes (ik zou ze eerder appelMoes willen noemen, dan smaakt het tenminste nog ergens naar) Een klantenservice van 0 Een bereikbaarheid van 0 Reactietijd op contact is 0( ze beloven van alles op hun website, geen één wordt er waar gemaakt) Een achterlijke retour beleid (die volgens mij zelfs in strijd is met Europese regelgeving) Ik ben de tel kwijt van het heen en weer appen, mailen en via hun chat programma, en nóg gaat het mis. Ik stuur op mijn kosten een telefoon hoes terug met het verzoek voor een refund, én wat krijg ik; een coupon..Als reactie krijg je dan te lezen dat er iets is mis gegaan in de communicatie, man bijna alles gaat mis bij jullie. Tip van de dag : Doe hier GEEN boodschappen!!( mits je houdt van een hoofdpijn dossier, want dat krijg je van deze gasten, die ergens in een klein bedrijfspandje spulletjes verkopen)
Beveelt niet aan
20 August 2026
A Sari
Zoetermeer
Reactie van Appelhoes
Beste Alican,
We horen graag wat er precies aan de hand is aangezien het bedrag netjes terug is gestort en we netjes antwoord hebben gegeven op al uw vragen wat betreft de retourzending.
Er is inderdaad wat mis gegaan met het verwerken van de retourzending, maar ik zie dat dit ook direct netjes is opgelost.
Weinig reden dus om zo heftig te reageren terwijl u niet eens op onze berichten reageert.
Met vriendelijke groet,
Appelhoes B.V.