Nice

Product ziet er mooi uit. Levering was heel snel.

Uitstekend product, goede service

Ik had per ongeluk een verkeerde maat hoesje besteld. Vervanging ging soepel en communicatie was heel klantvriendelijk. Veel dank!

Slecht

Glas scherm gelijk kapot hoesje is al helemaal versleten heb hem nog geen week

Behulpzaam

Ik had een Ipad hoes uitgezocht, bleek achteraf te klein te zijn. Een medewerker heeft vervolgens voor mij uitgezocht welke ik kon nemen. En verder werd alles heel snel en helder afgewikkeld.

Snelle afhandeling

Goede hoes

Onbereikbaar en traag

Er was een probleem en ik stuurde een hulp WhatsApp. Ik gaf bestelnummer en apparaattype waarmee niet gepaired kan worden. Een dag later werd geantwoord dat ik verkeerde informatie gegeven zou hebben. Met screenshots bewees ik dat dat niet het geval was en voegde toe een referentienummer. Weer een dag wachten. Koop niet bij Appelhoes als je een probleem snel wil oplossen.

Prima! Alles soepel verlopen!

Alles top

Snelle verzending, goede kwaliteit, duidelijke website.

Juiste, nette snelle aanlevering

Eenvoudig zoeken en bestellen en snel geleverd.

Goede en snelle service dito prijs kwaliteit!

Goede en snelle service dito prijs kwaliteit!

snel geleverd

prachtig product past mooi om de MacBook Pro

Goede service snel antwoord

Top, totdat postNL er aan te pas komt.

Bestelling heel vlot, direct dezelfde dag bevestiging en melding dat order verzonden is en overdragen aan postNL. Als je dan de postNL track en tracé bekijkt is de 1e melding (standaard denk ik) dat vanwege drukte bij postNL de verzending vertraging op kan lopen. Vervolgens doen ze er 4 dagen over om een enveloppe te bezorgen, jammer dat een zo snelle en correcte afhandeling van een order door een derde partij teniet wordt gedaan.

Fijne webshop

Snelle levering Goede kwaliteit Redelijke prijs

Snelle service en top kwaliteit.

Zeer snelle service en top kwaliteit.

goede en snelle service

een duidelijke site met mooie producten, en een goede en snelle service

Top.

Besteld, bezorgd, simpel.

zeer klantvriendelijk

bestelling binnen twee dagen geleverd. na fout mijnerzijds bij bestelling soepele omruiling en weer snel geleverd.

Goede customer service

Producten zoals beschrveen ook geleverd Verkeerd besteld item makkelijk retour en snel terugbetaald

Gewoon helemaal goed

Mooi hoesje in leuke desert kleur, past perfect . Snelle levering.

Iphone SE lederen hoesje besteld, dezelfde dag verstuurd en de volgende dag al ontvangen!

Mijn ervaring met bestellen was supergemakkelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Ook de updates/informatievoorziening was goed.

Snelle levering en goede service

Waardeloos bedrijf met nog slechtere klantenservice

Waardeloos bedrijf met een nog slechtere klantenservice. Nadat ik een hoesje voor mijn iphone besteld had , was dit toch niet wat ik nodig had en wilde ik hem graag ruilen. In eerste instantie was dit geen probleem en kon dit gewoon. Nadat ik het eerst geleverde product retour gestuurd had begon de ellende. Ik heb het product terug gestuurd met postNL en van postNL ook de bevestiging gekregen middels de track and trace code dat de retour bij appelhoes aangekomen is. Na de klantenservice meerdere keren gevraagd te hebben om een update vd retour kwamen zij elke keer met dezelfde vragen terug en conclusie terug namelijk : “we hebben het product niet retour ontvangen en zijn afhankelijk van postNL”. Hierop meerdere malen mailverkeer gehad en meerdere keren bewijs aangeleverd dat postNL de retour wel degelijk bij hen afgeleverd heeft. Conclusie van het verhaal : Appelhoes heeft zelf een fout gemaakt en neemt totaal geen verantwoordelijkheid. Mijn geld storten ze ook niet terug en het ruilproduct krijg ik ook niet. Dit is simpelweg diefstal ! Helaas is dit de 2e keer dat ik de review moet schrijven ( dit doe ik graag!) omdat ik in de vorige review de naam van de klantenservice medewerker genoemd had. Ze waren er wel snel bij om een reactie te geven op trustpilot met een onsamenhangend verhaal dat de zaak uiteraard compleet ontkrachtte. Waren ze maar zo snel met service leveren. Mensen bestel hier niets want ze leveren je product niet en houden je geld ook!

Vlotte levering. Materiaal uitstekend. Niets op aan te merken. Doe zo voort.

Snelle levering, duidelijke omschrijving van artikelen