Alles prima

Bestelling werd snel verzonden. Alle producten zijn prima

Bijzonder slecht

Absoluut niet tevreden!! Ik heb hier een Apple AirTag besteld, dit is verstuurd met briefpost (brievenbus pakket). Nu een week na verzend datum nog steeds niks ontvangen. Contact met dit bedrijf is waardeloos. Je kunt ze niet bellen, en het duurt lang voor je antwoord krijgt. Als je antwoord krijgt zeggen ze ‘wacht nog een week’…?! Sorry maar dit kan toch niet!! Ik wil het in elk geval annuleren omdat ik niks ontvang maar krijg te horen dat het ‘niet zo werkt’.. ik bestel hier niet weer!

Top materiaal

Het werkt zoals ik hoopte

Mooi hoesje

Fijn leren hoesje Decoded, van goede kwaliteit. Gekocht omdat ik al eerder een hoesje van dit merk heb gehad wat mij goed beviel. Je hoeft niet elke paar maanden een nieuw hoesje te kopen omdat de oude er niet meer uitziet, dus uiteindelijk voordeliger. Jammer dat het alleen in saaie effen kleuren te koop is. Daarom 1 ster minder.

Goed en snel

Goed en snel geregeld

Snelle levering!

Goede prijs en een snelle levering. De prijs was lager dan de meeste websites.

prima webwinkel

Snel en makkelijk bestellen, product zoals beschreven en voldoet aan verwachting. Top.

een slecht product dat niet plakt, gecombineerd met een onverschillige klantenservice die klachten n

⭐☆☆☆☆ Waardeloos product, onbeschofte klantenservice Screen protector voor Apple Watch Series 10 gekocht die letterlijk nergens op slaat. Hij plakt niet goed, laat direct los bij minimale aanraking en is simpelweg onbruikbaar. Alles netjes schoongemaakt, instructies gevolgd — het ligt aan de slechte kwaliteit van het product. Contact opgenomen met klantenservice, medewerker Jordy wuift alles weg met een neerbuigende reactie, geeft zonder enig onderzoek direct de schuld aan de klant en maakt duidelijk dat ze zich voor een product van 12,90 nergens druk om maken. Daarna: Geen reactie meer. Hij vroeg zelfs nog: “Wat is precies het probleem?” Als je dat na zo’n klacht nog moet vragen, snap je niet dat €12,90 misschien geen groot bedrag is in het dagelijks leven, maar dat het wél frustrerend is om daar een waardeloos product voor te krijgen — zeker als het bedoeld is om iets duurs als je horloge te beschermen. Een eerlijke review op de eigen website mag dan ook niet geplaatst worden. Dat voelt als het bewust onderdrukken van kritiek en het misleiden van klanten. 5 sterren reviews mogen natuurlijk wel. Kortom: slecht product, waardeloze service, slechte mentaliteit. Koop hier niets als je waarde hecht aan kwaliteit en fatsoen.

Prima!!

Bestelling snel en goed ontvangen.

Alles prima geregeld

Ik wilde een zeer mooi Bluetooth draadloze optische muis Blauw voor mijn blauwe MacBook. Artikel was niet in voorraad, maar na toezegging, binnen 3-4 werkdagen in bezit. Prima geregeld.

Snel

Zeer snelle levering. Prima prijzen, goed product.

Zeer snel geleverd

Top product en goede klantenservice

prima levering en product.

Vlot, netjes, duidelijk en een mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer te vrede met het hoesje

Zeer goed product

Goed product, snel bezorgd, goed verpakt, prima prijs

Makkelijk en handig

Het product is makkelijk te installeren, en super handig in gebruik. Het automatisch sluiten samen met het draadloos opladen maakt dit echt een top ding.

Levering en product naar wens!

Levering en product naar wens!

Appelhoes kan niet tegen een eerlijke review

Ik heb een screenprotector gekocht bij Appelhoes. Deze was al na twee dagen spontaan gebarsten. Ik had geen verpakkingsmateriaal meer, dus kon niet retour zenden. Ik heb een review willen achterlaten over dit product op de website van Appelhoes. Ze geven aan die (in verband met spam) eerst te controleren voor ze 'm plaatsen. Ze controleren inderdaad maar plaatsen een kritische review gewoon niet. Ik heb twee pogingen gedaan en twee keer wordt er niets geplaatst. Slechte kwaliteit producten en slechte aftersales. Ik zal daar niets meer kopen.

Heel veel keuze, snelle correcte levering

De website van Appelhoes is duidelijk en overzichtelijk. Bestelling en betaling zijn makkelijk. Kortom, fijne site.

Mooi opgeborgen

Ik zocht een opberghoes voor mij Ipad incl. toetsenbord en muis. Het past netjes en alles zit veilig opgeborgen.

Gewoon goed

Voldoende keuze, snelle en adequate levering. Service zoals het normaal zou moeten zijn. Top.

uitstekende beleving

Ondanks een hapering van post.nl goed contact met appelhoes. alles op zijn pootjes terecht gekomen.

Zeer tevreden bedankt