Geachte heer/mevrouw, Zo traag is dat verder niet: gezien u binnen ene werkdag de retour is goedgekeurd. Dat het retourneren op eigen rekening is ook al voor bestellen aangegeven. Nu heeft u ook gekozen voor shoptegoed en daarmee gratis retour, dus u betaald helemaal niets wat dat betref.t En als u dat niet wenst? Kunt u beter kiezen voor de aanschaf in een fysieke winkel. Maar ook dan zal de winkel het product niet komen ophalen als het niet naar wens is. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Geachte heer/mevrouw, Zo te zien is er uitgebreid met u gesproken dus doen er niets mee is zeker niet waar. U heeft ook zelf aangegeven dat er vooral belangrijk is dat de rest ook in orde is: op basis van een eerder bericht lijkt het eerder aan het hoesje te liggen wat u gebruikt, of aan de oplader die u in combinatie met dit product gebruikt. Het is dan ook zaak zelf even na te gaan waardoor het opladen trager verloopt, de kans is groot dat het iets anders is dan dat het aan het product wat u bij ons kocht ligt. Op ons bericht is ook geen reactie meer gegeven, wat laat zien hoe groot het probleem dan daadwerkelijk is. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Geachte heer/mevrouw, Op 25 mei is de retour al goedgekeurd, ruim een week voor het plaatsen van deze review. Dus geen bevestiging ontvangen klopt natuurlijk verder niet. Daar is ook op 7 juni een email over verzonden naar u, ook daar geen reactie op ontvangen. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Geachte heer/mevrouw, Op basis van uw bericht lijkt het er eerder op dat er iets bij het monteren misgaat, want een bevestiging gaat niet spontaan stuk. Er is helaas ook geen contact met ons gezocht, indien daar vragen over waren. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Geachte heer/mevrouw Sanders, Een onvriendelijke klantenservice heeft u van ons niet ontvangen, alles is netjes besproken en afgehandeld zoals u wenste. Ook wat vreemd om een review 'anoniem' te plaatsen, net alsof u zich achter iets wilt verschuilen. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.