Waardeloos bedrijf, koop hier nooit iets

In het recente verleden heb ik meerdere aanvaringen gehad met dit waardeloze 'bedrijf'. Nu hebben ze twee beschadigde glasplaatjes toegezonden naar mijn dochter voor haar telefoon. Nadat ze aangegeven had dat deze beschadigd aangekomen waren, brak de hel los bij dit asociale bedrijf. Ze had natuurlijk even bij mij moeten informeren wat mijn ervaring was met appelhoes, dan had ik haar kunnen adviseren daar absoluut niets te bestellen. Gelukkig, na een aantal asociale antwoorden van dit, 'bedrijf' was het klaar en greep Bol.com in. Ze zullen wel een weerwoord hebben vol met schrijffouten op dit bericht, die ik toch niet meer lees, maar beste aspirant klant: BESTEL NIETS BIJ appelmoes . . Dat lijkt mij overigens een betere naam. Overigens die halve ster hierboven is al teveel van het goede! Tip voor Bol.com: Gooi deze wederverkoper er direct uit. Dit bedrijf schaadt de naam van Bol!

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Knap om dergelijke uitspraken te doen zonder dat u klant van ons bent, de bol.com kwestie is ook nagekeken en wat bleek: wij hebben het zelf opgelost. Voordat u (wederom) allerlei verwijten maakt, kunt u beter zeker zijn dat ze ook kloppen in plaats van vooral onwaarheden te plaatsen. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.

Vandaag besteld morgen in huis. Klopt helemaal. Aankoop goed verpakt. Netjes aangeleverd.

Mijn producten snel en netjes ingepakt geleverd gekregen! 100% aanbevolen en zal hier vaker bestellen!

Goed product, en goed geleverd!

Zoals het hoort te zijn, top

Prima en snel verzonden. Product is van zeer goede kwaliteit, en was zeker niet de duurste.

Niet interessant voor Belgische klanten

2 bandjes voor watch Ultra besteld als snelle test. De ocean en de trail. De trail past echt heel slecht. Er zit teveel speling op 1 van de klipjes om de band vast te maken. Ik durf hem zelfs niet te gebruiken zo. Kwalitatief echt niet ok! Terugsturen kan enkel op eigen kosten via postpakket vanuit Belgie. Samen met de kost die je voor een postpakket moet laten vallen bij appelhoes maakt een retourkost van 17,95 vanuit Belgie voor een bandje van 19,90 euro. Volgende keer dus maar rechtstreeks bij Aliexpress bestellen…

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Indien u een probleem heeft kunt u daar eenvoudig contact opnemen, want wat u nu stelt klopt van geen kant: niet alleen mankeert er niets aan de kwaliteit ook is het zo dat wanneer u wilt retourneren vanuit België het 6,99 euro kost om een zegel bij ons te kopen. En dus geen 17,95 euro waar u nu mee wilt stellen. Maar misschien beter naar de Chinese website te gaan die u noemt, dan weet u in ieder geval zeker dat er geen kwaliteit is maar ook geen support. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.

Tot nu toe geen klachten

Prima toestenbord voor Mac

Met enige reserve een macally toetsenbord besteld. maar dat verraste mij: het toetsenbord is gewoon geweldig. Met de prijs van € 49.00 is in deze dure tijden (elders het echte appeltoetsenbord rond de €120,00) was ik echt blij

makkelijke bestelling, snelle levering

makkelijke bestelling, snelle levering

Altijd goed!

Altijd goed en snel geleverd!

Prima service en voldoet geheel aan mijn verwachting.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en ze doen wat ze beloven.

Mooie beschermer voor S23 ontvangen na garantie

De Ringke Tempered Glass Protector voor de Samsung S23 was geleverd met 2 gebroken protectors. Gelukkig heeft Appelhoes garantie gegeven en nieuwe opgestuurd. De protector wordt compleet geleverd met schoonmaakdoekjes, stofstickers en een aandruk plasticje om de luchtbubbels mee weg te vegen. Wat helemaal handig is, is het malletje waarmee je de protector precies uitgelijnd op je telefoon krijgt. Werkt perfect. Geen 5 sterren omdat de klantenservice niet super snel is met reageren en het goedkeuren van de garantie.

Bij problemen geen oplossing.

Herhaaldelijke problemen met een aangeschafte telefoonhoes. Je moet geduld hebben op een reactie via whatsapp, waarna er tevergeefs geen oplossing wordt geboden voor een vervangend product of geld retour omdat het product ‘al meerdere keren (lees: 2 keer) is vervangen’. Voor mij geen aankopen meer bij Appelhoes. Gewaarschuwd mens telt voor twee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Zo te zien hebt u al tweemaal een nieuwe hoes van ons ontvangen, ondanks dat wij er geen probleem in kunnen vinden. Wat dat betreft kunt u het probleem ook eens elders zoeken wat precies de reden is dat alleen uzelf een probleem zegt te hebben met dit product. Daar komt u een stuk verder mee dan bovenstaande, dat er geen oplossing is geboden is simpelweg onwaar. Er zijn notabene twee nieuwe hoesjes naar u verzonden. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.

alles in orde en zoals beloofd

alles in orde

Netjes geleverd

Perfect en snel geleverd

Slechte retour service en geen eerlijke zaak!

Wij hadden een hoes besteld. Helaas was dit niet de goeie , dus via ‘gratis ‘ ruil service geruild. Toen we de andere hoes wilde bestellen, kwamen we bij bol €20!!! Goedkoper uit ! Dus gezegd dat we het geld terug wilde en hem bij bol gingen bestellen. We moesten het retouren zelf betalen , oké dat begrijp ik. A €3,50. Daarna kregen we ons geld terug min €7,65!! Dit was voor een keer retouren? Heel vreemd als wij daarvoor €3,50 moesten betalen. Ik heb screen shots gemaakt van de site voor dat we app contact hadden. Want bellen kan niet met ze. Hier op staat niks over dat je het zelf moet betalen, daarna is de site aangepast. En stond dit er in ene wel. Het is geen eerlijke site en geen eerlijke medewerkers. Niet klant vriendelijk en komen niet met een oplossing ! Voor ons eenmalig geweest om hier te bestellen! Wees gewaarschuwd.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Het staat allereerst bij het weten welke iPad u heeft, want als u dat van te voren had nagekeken (wij hebben daar een heel eenvoudige hulp voor) had u überhaupt niet hoeven ruilen. U heeft het product geruild voor een maat die weer anders was, dan de iPad die u heeft. En in dat geval is het niet vreemd dat wij éénmaal de kosten van PostNL hebben verrekend met de retourbetaling. Het is niet logisch maar te blijven ruilen op onze kosten, zeker omdat de fout bij u zelf ligt. De tarieven van PostNL zijn overigens heel transparant en zijn ook naar u toe verzonden, de tijden dat je voor 3,50 euro een zending kon maken bij PostNL zijn niet anno 2023. Dus wie is er nu niet eerlijk door verwijten te maken die niet kloppen? En die eenvoudig voorkomen had kunnen worden als u vóór aanschaf eerst uitzoekt waar u een hoesje voor koopt. Net als dat bij een nieuw paar schoen u ook de juiste maat koopt, geldt dat net zo voor een iPad hoes. En kunt u de schoenenwinkel ook niet de schuld geven, dat u zelf een foutieve maat kiest. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.

Groots assortiment en snel geleverd

Een nieuw hoesje voor mijn telefoon. Klinkt eenvoudig, maar dat is het eigenlijk niet. Want welke wil je hebben én waar kan je die krijgen? En dan blijkt dat je bij Appelhoes een groots assortiment treft, met goede omschrijvingen en duidelijke foto' s. Ik heb gekozen voor de Spigen Ultra Hybrid Magsafe voor mijn iPhone 14 Pro Max en deze werd de volgende dag keurig verpakt afgeleverd. Erg blij mee.

Uitstekend bezorgd!!

Mooi, stevig en beschermd de hoeken met veer-kussentjes dus top hoesje!! Service was perfect geregeld en had het heel snel in huis.

snelle service

snel bezorgd en snelle afhandeling

Snelle levering Prima materiaal

Prima service!

Soepele en gemakkelijke bestelservice.

Snelle en correcte levering

good product and good service

Delivered within reasonable time. Product is as described. Relatively easy to install.