Snel en keurig

Mijn aankoop was volgens wens en snel geleverd.

Wacht al 2 weken op mijn hoesje

Hoesje 2 weken geleden besteld en nog niks binnen gekregen. Deze website is zeker geen aanrader!!

Goede producten maar trage verzending

Ik ben tevreden over de ontvangen producten, maar ik had juist bij jullie besteld omdat jullie de volgende dag zouden verzenden. Dit duurde uiteindelijk een paar dagen. In het vervolg raad ik jullie aan om alleen te advertisen met dingen die jullie waar kunnen maken.

Snelle levering en prima materiaal. De bestelde protectors waren helemaal geen probleem om deze te plaatsen en ook de bandjes zijn kwalitatief materiaal.

Geweldig product

Ik vind het een heel fijn product wat voor mij precies de juiste bescherming bied voor mijn iPhone

Goede site, snel besteld.

Goede, overzichtelijke webshop. Veel keus. Bestelling was snel in huis.

Bestellen en de volgende dag in huis

Correctie en snelle levering met prima track opvolging

Correcte levering

Snelle levering, goed product

Fijn dun hoesje.

Fijn dun hoesje. Ligt lekker in de hand. Plus mijn id past erachter.

Overzichtelijke website, snel geleverd. Kwaliteit als beloofd

Overzichtelijke website, snel geleverd. Kwaliteit als beloofd

Decoded book case meer voor minder

zeer tevreden over mijn vorige decoded book case, nu voor mijn nieuwe telefoon weer een book case van decoded aangeschaft. Wat blijkt 33 % duurder en eenvoudiger functionaliteit en minder kwalitatief uiterlijk.

Zeer nette afhandeling

De service en de afhandeling van mijn product ging zeer snel en vriendelijk.

Goede en snelle bezorging

Nieuwe case en screenprotector voor de iPhone 17 pro Max besteld. De volgende dag al in huis. Perfect!

Onvriendelijk

Onvriendelijk en aanvallend in communicatie

FIASCO

Na 5 dagen staat de zending nog steeds te Machelen te schilderen. Daar was deze ettelijke dagen reeds gearriveerd. In de beoordelingen te lezen ben ik niet de eerste die dit probleem heeft. Verlang dus niet dat Appelhoes een 10/10 krijgt van mij, je krijgt wel een mooi rond getal: "0".

Goede producten

betrouwbaar

Hoesjes mooi op tijd ontvangen en precies zoals ik verwacht had. Al jaren kopen wij hoesjes bij Appelhoes.

Snelle levering goed product

Top hoesje voor een goede prijs.

Goed hoesje, snel geleverd.

Top..!!

Voor mijn nieuwe iPhone 17pro hoesjes besteld. Mooie, duidelijke en uitgebreide keuze. Snelle levering.

Alles in orde

Snelle verzending en prima product.

Slechte klantenservice

Bestelling van een AirPods Pro 3 hardcase ging prima, maar bij een klacht over het product (de plakstrip voor het dekseltje plakte niet, waardoor het dekseltje steeds loslaat) werd het niet serieus genomen en werd het probleem niet begrepen. Tot 3 keer toe werd mij verteld dat ik het probleem niet concreet en duidelijk zou omschrijven terwijl het toch echt heel erg simpel is, want de plakstrip van het dekseltje, plakt niet en sluit niet goed aan. Op de vraag of ik mijn geld terug kon krijgen, kreeg ik als antwoord dat dat kon, mits het niet gebruikt is.... Ik ben even lost nu.... Never en nooit meer zal ik hier een bestelling plaatsen. Bedankt voor je hulp *****!

Snelle levering en goede kwaliteit

Pakketje was snel binnen en het hoesje is van heel goede kwaliteit

Goed product en snelle levering

Op de website is er genoeg keuze. De hoes die wij gekozen hebben, bevalt goed. Goede bescherming, is degelijk en ziet er toch leuk uit. Wat heel fijn was, was de zeer snelle levering. We hadden de hoes de volgende dag in huis.