Uitstekende kwaliteit screen protector

Na aankoop van de nieuwe iPad Air 13 inch in mei 2024 op zoek gegaan naar een goed passende en van goede kwaliteit zijnde screen protector. Ik kwam bij mijn zoektocht uit bij Appelhoes. Het blijft altijd een gok of je echt de juiste maat en goede kwaliteit ontvangt maar ik ben blij verrast met de ESR iPad Air 2024 13 inch glazen screenprotector 2 pack. Makkelijk aan te brengen. Het lukte zowaar in één keer zonder stof of luchtbellen onder het glas van de screen protector. Top! Voldoende hulpmiddelen om de screen protector stof- en luchtbelvrij aan te brengen. Goede, stevige verpakking en binnen 3 dagen in huis.

Degelijke hoes die perfect past.

Prima hoes die steviger oogt dan mijn voorganger van het zelfde merk (pipby pipetto). Alleen de volume knop dient heel steviger te worden ingedrukt om het geluidsniveau te wijzigen.

Perfect.

Alles verliep zo vlot als je kan wensen. Appelhoes was ook de enige die de specifieke ipad cover die ik zocht nog in stock had, zelfs bij de fabrikant zelf was het niet direct beschikbaar.

Correcte levering

Ipad air cover besteld. Volgende dag al bezorgd. Prima product/bedrijf. Ga zo door.

Precies wat ik vroeg

Snelle bezorging, mooi product

Goede vriendelijke en snelle service

Levert wat wordt gevraagd en op tijd.

mooi en snel

Ik had een verkeerd model besteld, maar het omwisselen ging zeer accuraat, net als de financiële afwikkeling en reactie op mijn mail. Zeer correct en mooi produkt!

Achteraf gebedel

Jammer dat ze achteraf blijven bestoken met mails voor een beoordeling. Hou daar toch mee op, het is mailbox vervuiling, Verder prima hoor.

Ipad 2024 hoes

Super mooi ipad hoesje, snelle levering. Magneten ook sterk.

Het is een super goed hoesje

Het is super goed

Ruime keuze, nette levering

Ruim assortiment met fraaie producten. Bestelling wordt snel geleverd. Netjes verpakt.

prima product en snelle levering

snelle levering en prima product

Ruim aanbod en snelle levering

Snelle levering, doen wat ze beloven, super kwaliteit voor een leuke prijs!

Slechte kwaliteit

Mijn hoes werkt niet, verzendkosten dienen door mezelf betaald te worden.

Appelhoes steekt boven andere aanbieders uit op service en productkennis

Pijlsnelle levering. Goede productomschrijving Een website waarop ik efficiënt de juiste producten vind.

Mooi product en super snel geleverd

Mooi product en erg snel geleverd, prima zo@

Netjes geleverd, kwaliteit hoes!

Netjes geleverd, kwaliteit hoes!

top product aan aantrekkelijke prijs (mits kortingscode)!

Eén van de weinige webshops die het product had die ik op het web zocht...

Snel en goed(koop)

Supermooi iwatch bandje.

Geen opmerkingen

Targus hoes vertoond nu al slijtplekken aan de binnenzijde

Als het voldoende is om op foto vast te leggen zal ik een beroep doen op de garantie

Zeer tevreden over Appelhoes!

Ik heb nu diverse keren producten bij Appelhoes gekocht en deze zijn altijd van goede kwaliteit en snel geleverd zonder verzendkosten.

Parfait. Objet correspondant à la description

Vente parfaite et rapide. Très bon vendeur

Correcte en snelle levering

Hoes besteld voor mijn Ipad, volgende dag in huis en geheel naar mijn zin.