Produkt zoals verwacht en snel en keurig geleverd

Leren hoesje besteld, het hoesje is zoals verwacht en past precies, en ook de screenprotector is heel makkelijk te plaatsen, en zit er nu perfect op.

Snel verzonden en alles perfect in orde

Snelle actie

Ik had de foute maat gekregen voor mijn telefoon hoes Jammer is dat via WhatsApp het niet zo snel gaat maar het is uiteindelijk toch opgelost

Onvolledige levering

Bestelling geplaatst, voor een hoesje en screenprotector, alleen geen screenprotector geleverd helaas..

De goedkoopste!

Het artikel was bij appelhoes de goedkoopste en ook gratis verzending. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzend status. Geleverd zoals afgesproken. De volgende keer gewoon weer hier mijn spullen bestellen!

Heb net de nieuwste iPad Pro gekocht en wilde een cover hebben. Apple heeft maar 2 varianten nog op hun website in blauw en zwart. De prijzen waren duur en duurder. Bij Appelhoes heb je veel meer keuze voor dezelfde kwaliteit en het was 54 euro goedkoper dan de Apple Store. Deze cover heeft ook nog meer mogelijkheden en kan je je iPad in staande positie zetten. Had het ‘s avonds besteld en het kwam volgende dag in de ochtend al aan. Ontzettend tevreden nu ik het al een paar dagen gebruik.

Past perfect op mijn ipad

Snelle service goede kwaliteit

Snel geleverd. Prima kwaliteit. Je vraagt je echt af waarom Apple er 300% op gooit….

Snel verzonden en goed verpakt. Een aanrader

Prachtig deze iPad Pro 2024 hoes.

De nieuwe hoes voldoet boven verwachting echt een aanvullende aanwinst. Compliment.

Mooi en stevig

Makkelijk stevig en mooi en compleet en bevestig tool

Grote assortiment, goede merken

De Caudabe sheath is een uitstekend hoesje voor de iPhone. Ik ben happy

Degelijk en met 1 hand telefoon plaatsen en afnemen

Zeer stabiel en goed te positioneren

Duidelijke communicatie, optijd bezorgd

Bij de bestelling van een glaasje voor over de camera geen bijzonderheden, duidelijke communicatie en geleverd op het moment wat aangegeven was.

Tevreden

Goed product

Goede omschrijving van Jack Smooch hoes. Scherpe prijs en snel geleverd

Moeilijke site

Jullie site was voor mij moeilijk te begrijpen. Uiteindelijk met hulp van de kinderen is het goed gekomen dit hoesje past .

Leuke kleuren

Mijn kleindochter Maelle vindt de kleuren heel leuk! Ze kan hem overal ronddragen net als een handtasje. Komt met scherm dus hele robuste totaal bescherming.

Een mooie handige hoes.

Eerder gehad voor een I-Pad en goed bevallen en blijft mooi. Handig om je I-Pad neer te zetten.

Top!!

Zeer snelle levering! Product voldoet aan omschrijving.

Positieve ervaring volledig verpest

Na een eerste positieve ervaring nu de kous op mijn kop gekregen. Per ongeluk flipcase met pasjeshouder voor iphone X besteld ipv XR. Kon deze omruilen voor een flipcase voor een XR. Kreeg hier een coupon voor de betaalde 19,90. Moest echter 20,- bijbetalen voor de XR flipcase. Tot dusver positief. Toen de flipcase voor de XR kwam bleek deze geen pasjeshouder te hebben. Voor mij essentieel. Applehoes verkoopt geen andere soortgelijke flipcases met pasjeshouder. Dus geen alternatief. Product teruggestuurd, verzendkosten betaald. Wat blijkt ik krijg alleen de 20,- terug. De waarde van de tegoed-coupon van 19,90 kan ik naar fluiten want ze geven geen geld terug op een tegoedbon. Weer zo’n bedrijf wat een verdienmodel maakt van dit soort zaken. Wat zeggen ze. Dikke pech staat in onze regeltjes. Doe je voordeel met dit feitelijke relaas en koop het hoesje voor je Apple niet bij Appelhoes.

Verkeerde artikel besteld. Kosteloos retour en snelle afhandeling

Beter kan niet

Beter kan niet, kiezen en betalen ging soepel. Het product werd op de afgesproken dag geleverd.

Mooie telefoon hoes

Een mooie stevige hoes voor m’n nieuwe telefoon

Zeer efficiënt logistiek proces.

Heldere communicatie. Simpel retour proces.