correcte afhandeling van de bestelling

correcte afhandeling van de bestelling

Het hoesje was snel geleverd en niks beschadigd, wel ontbrak er een screenprotector. Na contact te hebben genomen reageerde appelhoes snel dat deze niet meer op voorraad is en nageleverd wordt.

Supersnel geleverd en perfecte maat

Hoes voor mijn iPad kon ik snel vinden, bestellen, thuis uitpakken en gebruiken. Heel blij met deze service

Bestelling is niet compleet verzonden

Een bestelling geplaatst, maar deze is niet compleet verzonden.

Toegankelijk en makkelijk om te vinden wat je nodig hebt

Al verschillende keren gekocht bij Appelhoes en altijd naar volle tevredenheid. Zowel over de ruime keuze en kwaliteit van de producten. Maar ook zeer tevreden over de klantenservice.

Klantgerichte service hebben ze bij Appelhoes niet!

Na het bestellen van een beschermglaasje voor mijn Apple Watch, kwam ik er na installatie helaas achter dat de zwarte rand die op het "glaasje" zit over het het beeld valt en dus het zicht beperkt, bovendien kwam het binnen een dag al los te zitten waardoor er meerdere lucht bubbels ontstonden. Dus heb ik via WhatsApp contact gezocht omdat ik logischerwijs niet tevreden ben met dit product. Mocht u zelf gebruik willen maken van hun "klantenservice" denk dan niet dat u misschien door het snelle karakter van het medium ook sneller geholpen wordt. Zelfs als u binnen enkele (in mijn geval binnen 3) minuten reageert, gaat er minimaal een 5 à 6 uur overheen voordat u een volgde reactie krijgt die alles behalve klantvriendelijk blijkt, en meestal dus pas op de volgende (werk)dag valt. U kan dus net zo goed uw service verzoek per e-mail indienen. Wanneer er vervolgens dan een reactie komt, wordt niet overal op ingegaan en wordt u wegzet als een zeurpiet omdat iemand nog nooit hetzelfde probleem heeft gehad. Vervolgens wordt na veel moeite het probleem vaag half erkend maar u kan alleen "uit coulance" een vervangend product krijgen. Als u er geen vertrouwen meer in hebt is "geld terug" is geen optie omdat het een verbruiksproduct is. Waar ik het mee eens ben in het geval het om een "stijl-issue" gaat, niet wanneer het om een foutief product gaat. Zoals iemand hier al eens eerder heeft gemeld, heb ik nog nooit zo'n slechte klantenservice ervaren in de manier hoe er met de klant word omgegaan. Ik zal in ieder geval nooit meer iets bij Appelhoes.nl kopen. Ongetwijfeld zullen ze reageren op deze review in een poging deze ervaring te ontkrachten, kijk maar eens naar de reacties onder andere negatieve reviews, veel mensen worden "zwart" weggezet en onbehoorlijk behandeld. Wees gewaarschuwd! Als er niets aan de hand is, prima partij, maar zodra er iets mis gaat, heeft u in mijn ervaring uw handen vol en staat u een zeer onprettige situatie te wachten.

Empathieloos en klantonvriendelijk bedrijf

Bij Appelhoes in januari ditt jaar een screenprotector panzer glas a 35 euri bekocht voor mijn S24. Ik haalde vandaag de telefoon uit mijn broekzak en constateerde een aantal lichte barstjes in de linkeronderhoek van de screenprotector. De stukjes glas van de screenprotector vielen er uit. Ik weet zeker dat ik nergens tegen ben aangesloten want ik had de hele tijd op een stoel gezeten. Mailtje gestuurd met toelichting en foto er bij naar Appelhoes om beroep te doen op garantie. Reactie van de medewerker van dit bedrijf: "Dit is een geval van impact schade en u hebt geen enkel recht op vergoeding of tegemoet komen in kosten ....... In mijn geval was er alleen echt geen sprake van impactschade en toch bleef medewerker volharden in zijn standpunt! Met andere woorden: "beste klant u liegt!!!!..... Wat kan je dat als klant toch ontzettend boos en teleurgesteld maken!! De betreffende medewerker stelde zelfs dat het wel vaker voorkwam dat een screenprotector dezelfde dag op "onverklaarbare" reden beschadigd raakte en dat Appelhoes dan ook de stelling bleef hanteren dat het impact schade betreft. De termijn waar binnen na aankoop van product zoiets gebeurt doet er voor Appelhoes niets toe! Voor Appelhoes dus case closed en voor mij dus: NOOIT GEEN Appelhoes MEER!! Een empathieloos en zeer onklantvriendelijk bedrijf met een nog ergere arrogante houding van een medewerker. Advies: Niks kopen!!!

Prima product

Het echte bandje kost 99 euro Deze stuk minder Kleur ietsje anders als de echte, maar goed genoeg

Product voldoet aan het geen wat ik er van verwacht

Goed product

Doet alles goed

Er is eigenlijk niet veel dat ze beter kunnen doen. De 5 sterren zouden ze krijgen als ze verassen met bijvoorbeeld lage prijzen. Ga zo door

Beri

Zeer te wreden

Snel en goed product tegen een goeie prijs

Hoesje voor Iphone 15 Spygen. Is gewoon het beste hoesje ooit. Bij Appelhoes snel en goegkoop geleverd.

Zeer scherpe prijzen en snelle levering

Zeer scherpe prijzen en snelle levering

Mooi product

Hoesje voldoet aan de beschrijving,ben er blij mee.

All facetten van kopen verkopen en kloppen bezorgen

Zie de zin.

Prima hoesje, snel geleverd

Prima hoesje, snel geleverd. Ruime keuze op de website. Goede informatie per product.

Goede service en goede kwaliteit

Service was super en ook een tophoesje geleverd gekregen waar mijn dochter helemaal gelukkig mee is.

Hele snelle levering

Direct antwoord op vragen omtrent producten. Zeer snelle levering . Kwaliteit zoals omschreven

Product was echt slecht

Het door mij gekozen product was echt slecht. Had 2 screenprotectors besteld voor mijn apple watch. 1 kon ik gelijk al weggooien. 2e gaf allemaal luchtbellen

Mooie kwaliteit

Vlot geleverd. Goed op de hoogte vd levering.

Goede service en snelle reactie

Reacties zijn snel en ook de verwerking van de bestelling, super

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Top hoes

Snel besteld en binnengekomen!

Prima ervaring

Snelle afhandeling, duidelijke communicatie en mooi product.

Top product

Snelle levering.