Mooie hoesje! En snelle levering!

Blij met de snelle levering en de prijzen vallen ook reuze mee.

Snelle leveringen

Snelle levering Prima assortiment

Fijne webwinkel product op tijd geleverd

Apple Watch bandje bestelling gedaan op basis van de de afbeeldingen. Bandje past goed kleur is beter dan op sommige foto’s Bandje netjes als brievenbuspost ontvangen. Erg tevreden.

Matig

Mijn horloge bandje miste een haakje om vast te maken

Snelle service, prima kwaliteit

Het bestelde telefoonhoesje was snel binnen, de kwaliteit lijkt degelijk (gebruik ‘m nu een week). Was goed verpakt.

Goede kwalitatieve producten besteld tegen een redelijke prijs. De volgende dag in huis.

Prima keuze en kwaliteit.

Well established shop with high quality products and excellent service

Nothing to improve, I would say. I like the policy to have the customer pay for returns: discourages waste and environmental aware behaviour.

Goede snelle service

Heb een artikel gerolen omdat het verkeerd was , dat ging echt heel prima ! Word goed geholpen

Top product

Keurig verpakt snelle levering. Product voldoet aan de verwachting, erg blij mee !

Snel en duidelijk

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd!

Gebruikersvriendelijke website, goede communicatie en snel geleverd.

Super service

Supersnel

Snelle levering van prima producten

Zeldzaam goede klantenservice

Als mijn verzoek wordt overtroffen door de verleende service dan is er sprake van zeldzaam goed!

Geen opvolging vragen

Ik wilde een hoesje ruilen. Ik kreeg een retour meld formulier maar verder geen antwoord op mijn vraag of ik een ander hoesje kon ontvangen of diende te bestellen. Nu is het hoesje omgeruild en binnen een paar dagen al stuk. Op zich kan Appelhoes daar niets aan doen maar het is wel teleurstellend na de weinige communicatie vanuit Appelhoes. Ik heb het formulier voor garantie ingevuld en verwacht op korte termijn een reactie. Als er geen vragen of problemen zijn met ruilen retourneren enz zou ik Appelhoes aanbevelen als officiële verkoper, breed assortiment en goede prijzen.

Goede kwaliteit

Fijn hoesje met een goede kwaliteit.

Alles ok

Snelle levering en goede producten

Snelle levering.

Deze winkel heeft een zeer ruime keuze aan hoezen, en daarbij een zeer snelle levering top.

Goed echt goed

Goed echt goed Mooi

Super product

De standaard is echt prachtig kwa design en helemaal in lijn met mijn Apple laptop. Ook mooi robuust en exact zelfde kleur als laptop. Had zomaar een product van Apple zelf kunnen zijn. Ik voelde ook binnen een paar dagen al de pijn in mijn nek verminderen. Ik gebruik het samen met een los toetsenbord erbij en het werkt prima. Ik had het veel eerder al moeten aanschaffen. Een aanrader

Product snel geleverd.

Vandaag besteld, morgen in huis. Koos voor een afhaallocatie, stond ook goed op de orderbevestiging. PostNL vond het toch nodig om op mijn huis adres te willen leveren. Dit kon ik nog aanpassen in de PostNL app, dus toch goedgekomen. Blij met mijn product. Alles keurig. Aanrader.