Erg tevreden

Ik had andere reviews gelezen waardoor ik mijn twijfels had. Maar ik had mijn bestelling super snel binnen (1 of 2 dagen?) en laptop hoes past perfect.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Ik had Apple Watch bandjes nodig en heb een uitgebreid assortiment bij Appelhoes gevonden. Nadat ik mijn keuze op een eenvoudige manier had kunnen maken heb ik die besteld. Ook dat ging makkelijk. en bovenverwachting had ik die bandjes de volgende dag al in huis. dus nu geniet ik volop van mijn nieuwe bandjes

goed materiaal

mooi en goed

Een goed sluitend hoesje in een kleur die ik mooi vind. Bescherming van het glas iets minder, maar daarvoor is de rand dan wel mooi dun. Anti-slip is welkom, daar heeft Apple sinds de eerste iPhones in handpalmvorm nooit meer iets aan gedaan. Prijs is ook goed.

Prima product en correcte levering

Product werkt zoals beloofd en is van goede kwaliteit. Levering was tijdig en goed verpakt.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding en product helemaal naar wens.

Top !

Geweldig veel keus met kwaliteit artikelen

Prijs kwaliteit en levering zijn top

Achat OK, livraison pas terrible

Trouver l'article et le commander étaient OK. Lors de la livraison, j'étais absent, j'ai trouvé le colis ouvert dans la cour devant la maison.

Goed en snel geleverd

De geleverde lightning naar USB-C werkt niet.

Heb kunnen verifiëren dat het aan de adapter ligt.

Perfect geen woorden voor

Ervaring met de website TOP

Kiezen op de website ging makkelijk en snel. Het product zelf heb ik nog niet in handen, daar het nog niet geleverd is door PostNL. Ik had er afgelopen vrijdag al bericht van dat het geleverd zou worden door PostNL, doch tot op heden (dinsdag) is er nog niets geleverd door PostNL.

Goed en snel verzonden

Kon het product goed vinden en er was voldoende omschrijving om tot een keuze te komen

Een top product

Past goed en snel bezorgd. Voldoet aan de verwachtingen

Werkt niet

geen uitleg bij voor plaatsing, mislukt!

Goede spullen en prima service

Mooi fijn hoesje.

Zeer goede service

Was klein probleem, maar is zeer goed opgelost

Super ***.

We zijn een week verder, bestelling nog niet ontvangen!! Ik vraag mij af, hoe lang dit gaat duren.

Goed en snel geleverd

Het hoesje dat ik bestelde (Spigen voor de Galaxy S25) werd de volgende dag netjes geleverd. Kwaliteits hoesje die erg goed past.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit leren hoesje ontvangen Snelle levering!

Fijne producten!

Top webwinkel met mooie producten en snelle levering!

Klantonvriendelijk

Product stond als direct leverbaar, maar bleek niet op voorraad. Na een week had ik nog steeds geen concreet levermoment. De reactie was niet klantvriendelijk en bood geen oplossing, daarom heb ik de bestelling geannuleerd.