Snelle en goede levering

Alles in orde en prima kwaliteit.

Slecht

Product was meteen kapot, kreeg hierna geen reactie op mail of belletje, behalve dat ik geen geld terug krijg

Topservice

Al vaker besteld bij Appelhoes. Altijd op tijd bezorgd en goede service.

Aliexpress producten verkocht voor 10x de prijs

Snelle service. Alleen gebruiken als je haast hebt. Als je een week kunt wachten zijn de producten van Appelhoes voor een tiende van de prijs te vinden op Aliexpress of Temu

Goed product maar de chemische geur

Ik beveel het aan maar de hoes moet lang buiten gezet worden zodat de geur eruit gaat

Netjes, snel geleverd en goed verpakt

iPhone hoesje is netjes en snel geleverd en zat goed verpakt.

moeilijk verkrijgbare hoes van encase geleverd binnen 24 uur (In België)

Uitstekende service, dubbel verpakt, uiterst snel.

Voldoet aan verwachting

Snelle levering, goede producten

Hoesje besteld, snel geleverd en prima materiaal. Ook goede communicatie omtrent de levering. Zou er zo weer bestellen

Goede prijs, snelle bezorging.

Zoals gezegd goede prijs en snelle bezorging. Had mijn twijfels over de manier van verpakken. Muis en toetsenbord in originele verpakking, en die in een veel te grote doos zonder enige opvulling. Lijkt mij een kwetsbare manier om electronische spullen te verzenden.

Goed geholpen, snelle levering

Ik had perongeluk een USB-C kabel bestelt in plaats van een lightning, om mijn iPhone te laden. Desalniettemin een snelle levering en netjes een factuur erbij.

Binnen 1 dag 2 mooie en goed passende hoezen ontvangen

Goede en snelle levering

Uitermate slecht

Duidelijk bij mijn bestelling aangegeven dat mijn pakket bij een afleverpunt bezorgd moet worden. Dit stond ook bevestigd in mijn bestelling, uit eindelijk is het pakket toch naar mijn adres verstuurd en is pakket vermist. Direct contact opgenomen met de klantenservice? Die mijn niet normaal kan begeleiden en aangeeft dat ze er niks aan kunnen doen en ik mijn geld kwijt ben. Dit is toch geen service! Ik geef me hard verdienden centen bij jullie uit en moeite doen voor de klant? Ho maar dit was de eerste en laatste keer bestellen bij jullie!!!

Mooie hoes

Prima service. Product geleverd zoals beloofd.

Prima service. Product geleverd zoals beloofd.

Prima en snel

Product zoals omschreven. makkelijk besteld. Snel geleverd.

Retourneren bij Verkeerde levering geen optie

Het bestellen ging erg vlot maar bij aankomst bleek i.p.v. iPhone 15 hoesje een iPhone 15 plus of pro te zijn geleverd die niet goed past. Bij het retourneren was alleen maar de mogelijkheid om aan te geven dat het een verkeerd artikel was maar daar wordt vanuit tegenaan dat de consument het verkeerde artikel heeft opgestuurd terwijl in dit geval de schuld niet bij mij lag. Ik kon alleen een tegoed krijgen waarbij de gratis glasbeschermer was afgehaald dus ik minder tegoed had dan waarvoor ik het hoesje gekocht had. Dat vind ik niet netjes

Snelle levering zoals beloofd!

Product komt overeen met de omschrijving. Duidelijke communicatie met betrekking tot levering. Fijne ervaring!

Goede website, snel geleverd

Echt helemaal niets op aan te merken.

Mooie producten en goede service!

Het begint bij een duidelijke website, waar je een mooi overzicht hebt van de verschillende producten. De gekozen producten waren vervolgens precies zoals verwacht dus dat is erg aangenaam.

Op tijd en zeer goed verpakt.

Zoals het moet. Op tijd, zeer goed verpakt en een goede prijs.

Makkelijk toe te passen met applicator

De glaasjes zijn heel makkelijk te plaatsen met behulp van de applicator en zijn van prima kwaliteit met een zwarte rand rondom.

Product zoals beschreven en snel geleverd

Fijne hoes met zachte binnenkant. Laptop past precies. Product zoals omschreven en snel geleverd. Top!

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Ik ben helemaal tevreden.