Snel en goed

Heb Silicone MagSafe hoesje, kleur titanium gekocht. Kleur is net een tintje donkerder en grijzer dan de foto. Maar blij mee. Stevig hoesje wat lekker in de hand ligt. De knopjes werken zelfs fijner. Kamera goed beschermd. Nog niet draadloos opgeladen. Gekocht usb c aansluiting past nu niet meer, officiële iPhone snoer is geen probleem, omdat deze smaller is. Ook Glaasie bij besteld. Alles wat je nodig hebt is meegeleverd. Goed om filmpje te bekijken. Moest daar even naar zoeken. Handig simpel systeem om het glas recht op het toestel te plakken.

meer kosten dan plezier

Extra verzendkosten + nog eens dure retourkosten. Wijst niet op een goede service.

Enorme keuze

Zeer snelle levering en prijstechnisch dik in orde. Een aanrader dus!

Ruim assortiment, betaalbaar en snelle levering

Accessoires gekocht voor mijn iPhone 12! Fijn dat Appelhoes niet alleen maar hoesjes et cetera verkoopt voor de nieuwe iPhones, maar ook voor oudere modellen. Het contact met de klantenservice was prima, er werd lekker snel gereageerd op mijn vraag. En de levering ook dik in orde.

Had het verkeerde toetsenbord usb-c besteld. Omruilen was geen enkel probleem. Prima service!

snel en mooi!

Dit was de tweede keer dat ik besteld heb. Ik ben enorm blij met de levering en de kwaliteit van de producten!

Appelhoes heeft keurig de spullen verstuurd!

Appelhoes heeft de bestelling goed geregeld, helaas heeft PostNL wat minder haast gemaakt met het afleveren van de spullen!

Goede ervaring. Van bestellen tot afleveren ging alles soepeltjes.

Matig

Een band en een screenprotector gekocht. Bandje bevalt tot op heden. Screenprotector is na 2 dagen al stuk gegaan zonder invloed van externe factoren (wat mij betreft slechte kwaliteit). Contact opgenomen met Appelhoes, men geeft aan niks te kunnen betekenen.. Ik beveel het bedrijf aan voor het bandje, maar niet voor de screenprotector of de service.

Efficient

Uitstekende levering en informatie.

Super service

Overzichtelijke website Een snelle verzending

Goede en snelle afhandeling

Wat ik wel moet zeggen dat er een Nederlandse gebruikershandleiding bij moet. Dan kun je ook alle functietoetsen behandelen

Super Macbook steun

Voor onze toekomstige Macbook alvast de RainDesign standaard gekocht, ook de Windws laptop past er heel netjes op. Helemaal tevreden, ziet er super netjes uit.

Vlekkeloze afhandeling - voor herhaling vatbaar

Vlotte levering, heldere communicatie, perfect product = alle gewekte verwachtingen werden waargemaakt.

Snel geleverd en goed product

Snel bezorgd

Spigen goed merk

Prima bedrijf

Prima bedrijf , snel en correct levering. Doen wat ze beloven.

Mooie lederen hoes - echt leer, dat was wat ik wilde

De hoes is gemaakt van mooi leer en model is helemaal prima. De kleur bruin is echter een stuk lichter dan ik verwacht had op basis van de foto's. Dat vind ik jammer maar ik denk dat de kleur in de loop van de tijd zich wel aanpast aan mijn wensen ;-)

Retourservice prima geregeld!

Gewoon bonnetje aanvragen pakje inpakken en op de post.

Goede communicatie en snelle nette levering

Prima hoes voor iPad 2018

De hoes beschermt goed de randen merk ik na ruim een week gebruik. Hij is niet relatief licht en is voor onze kinderen ‘******proof’. Door de origami stand is kijken makkelijker. Kortom, aanrader.

Product van goede kwaliteit. Stevig verpakt en snel geleverd. Dank u

Heel slechte.

Nu dag 4 en nog geen pakket

Mooie website, mooi product , snelle levering, goede kwaliteit prijsverhouding.

Zie boven.

Prima afspraak nagekomen!!!

Ze zijn goed de afspraak nagekomen en product werkt goed.