Top !!

super service, snelle levering !!!!

Slechte kwaliteit

De screenprotector is van slechte kwaliteit. Binnen 24 uur is deze al gebarsten, terwijl de telefoon amper is gebruikt. Geen val of stootschade, gewoon dagelijks gebruik. Telefoon heeft zelfs een extra beschermende case. Het product is zonde van het geld en bij service aanvraag geeft Appelhoes niet thuis. Ik raad aan ergens anders te bestellen.

Product van matige kwaliteit, het Milanese bandje haakt snel aan kleren

matige kwaliteit

Matige kwaliteit. Maar doet wat het moet doen.

de beste

heel goed

Groot assortiment en snelle levering

Erg tevreden met mijn aankoop. Ik had veel keuze uit verschillende hoesjes en screenprotectors. Bestelling werd snel en in de brievenbus geleverd.

Super snel geleverd en precies zoals besteld. Erg blij mee

Komt constant los

Nieuwe iPhone Volledig goed met bijhorend materiaal gekuist en komt constant los

Snelle levering, stevige airtag houders voor een goede prijs

Super snel en goed spul geleverd

Super snel en goed spul geleverd

Top produkt en correcte levering

Top produkt en correcte levering

Simpel en goed

duidelijke website, mooie artikelen en goede service

Ziet er mooi uit

Krog hem niet om mijn tablet heen, moet op zoon wachten.

Helemaal top geregeld

Zoeken gaat goed. Bestellen gaat makkelijk. Helemaal tevreden.

Supersnelle verzending en leuke aanbiedingen

2 mooie hoesjes uitgezocht. Allebei in de aanbieding voor een mooie prijs. De verzending was supersnel. Volgende dag in de brievenbus en helemaal naar tevredenheid!

Wordt goed behandeld

Je kunt als je iets verkeerd besteld heb gemakkelijk retour sturen of omruilen voor het juiste artikel.

snel geleverd, keurig verpakt en een topkwaliteit appelhoesje waar ik heel tevreden mee ben.

Ik ben ontzettend tevreden met dit appelhoesje! Het product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen: stevig, mooi afgewerkt en past perfect. De levering was supersnel en het hoesje was netjes en zorgvuldig ingepakt, waardoor alles in perfecte staat is aangekomen. Echt een aanrader voor iedereen die een kwalitatief goed hoesje zoekt.

Snelle levering en een mooi produkt

Ik zocht een mooi leren hoesje voor mijn iPhone 15. Appelhoes leverde een prachtig hoesje voor een zeer scherpe prijs. Ik ben er erg blij mee. De levering ging snel.

Mooi koopje voor mn 13mini gescoord

Goed en snel geregeld Screenprotector TOPkwaliteit

Top producten

Niet duur

Zeer snel geleverd

Wat goed op tijd en perfect

Snelle bezorging van goede artikelen

Kwalitatief goed iPad Pro hoesje besteld, binnen 2 dagen bezorgd. Prima afhandeling van de bestelling.

Goed assortiment, vlotte levering

Prima club

Vlekkeloos

Ontzettend snelle levering, top!!