Vlotte afhandeling en prima product

Bestellen ging heel soepel en het hoesje voor mijn Airpods Pro werkt perfect!

Slecht is nu al kapot

Heb het 2 dagen glaasje al kapot

Mijn bestelling was snel geleverd en uitstekend van kwaliteit . Superblij mee

Degelijk maar vrij dik

Handig gezien je de binnenhoes er kan uitnemen

Goede prijs, snelle levering

Bestellen ging snel en makkelijk, snelle levering en gewoon goed product

Bescherming voor mijn ipod is stickertje

Kan me niet voorstellen dat dit ook maar iets beschermd. Is gewoon een transparant stickertje. Op de koop toe ook nog eens zeer lastig om te plaatse. Zonde van het geld…

Geweldige service

Door eigen schuld verkeerde bestelling gedaan maar zonder problemen opgelost.

A merken voor beste prijs.

Snel geleverd. A merken voor beste prijs

Prima product en netjes op tijd ontvangen

Prima product en netjes op tijd ontvangen

Great prices

Compared to different sites this site is cheaper

De kwaliteit oogt prima maar de sluiting vind ik niet handig

Toen ik op de website de voorbeeldfoto's zag, heb ik niet gelet hoe het hoesje zich sluit na gebruik. Dit blijkt een elastiek te zijn hetgeen op de foto's niet is te zien. Als ik dit had geweten, had ik hier niet voor gekozen, helaas.

Zorgvuldige aflevering

Keurige aflevering, maar de talloze mails vooraf vond ik lastig en niet nodig.

Heel mooi hoesje

Zocht nieuwe hoes voor de IPhone, een hele mooie gevonden bij Appelhoes…zit ook in de naam natuurlijk. Maar ben er heel tevreden mee, aanrader ( duimpje)

Snelle levering, duidelijke website

Gekocht: een PC toetsenbord (jawel :-)). Dit werd snel geleverd, deugdelijk maar niet overdreven verpakt. Het enige minpuntje betreft het toetsenbord zelf: De caps-lock heeft een indicatie die aangeeft of deze actief is. De scroll-lock en num-lock ontberen die.

Snelle levering maar slecht product.

Na één dag zat er een schuur in de screenprotector, van de ene kant van het scherm naar de andere. Had mijn telefoon niet laten vallen en er was ook niks opgevallen.

Ruime keuze en rappe levering

Bij Appelhoes slaag je zeker, het aanbod is erg ruim en in op voorraad. Ik had voor mijn nieuwe mobiel snel een hoesje nodig en die lag met een dag al op de deurmat. Het bestelproces is duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. Ik weet waar ik voortaan moet zijn!

Top product en service

Super tevreden met de snelheid van leveren, de communicatie en de kwaliteit. Helemaal top en zeker aan te raden.

Ontevreden

Dure aankoop maar sluiten niet van hoek tot hoek aan. Jammer.

Efficiënte en mooie hoes.

Alles ging zoals beloofd

Goed bedrijf om iets te kopen alles gaat conform afspraak. snel en betrouwbaar.

APPELHOES top

Al meermaals besteld bij APPELHOES NL. Ruim aanbod in verschillende prijsklassen. Steeds gevonden wat ik zocht en van zeer goede kwaliteit. Handige zoekmogelijkheden op merk en type product. Kort geleden een sleeve voor een MacBook Pro 16 inch besteld Van Pack Smooch. Wat een mooi top product! Zeer blij mee.

Fijn hoesje

Fijn hoesje zit perfect

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs

Snelle levering en fijn hoesje

Het hoesje is wel wat aan de lompe kant, maar daarom beschermt het ook goed. Hij ziet er leuk uit en de draaischijf achterop is heel handig en zit stevig in elkaar. Zeker het geld waard!