Top product en service

Super tevreden met de snelheid van leveren, de communicatie en de kwaliteit. Helemaal top en zeker aan te raden.

Ontevreden

Dure aankoop maar sluiten niet van hoek tot hoek aan. Jammer.

Efficiënte en mooie hoes.

Alles ging zoals beloofd

Goed bedrijf om iets te kopen alles gaat conform afspraak. snel en betrouwbaar.

APPELHOES top

Al meermaals besteld bij APPELHOES NL. Ruim aanbod in verschillende prijsklassen. Steeds gevonden wat ik zocht en van zeer goede kwaliteit. Handige zoekmogelijkheden op merk en type product. Kort geleden een sleeve voor een MacBook Pro 16 inch besteld Van Pack Smooch. Wat een mooi top product! Zeer blij mee.

Fijn hoesje

Fijn hoesje zit perfect

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs

Snelle levering en fijn hoesje

Het hoesje is wel wat aan de lompe kant, maar daarom beschermt het ook goed. Hij ziet er leuk uit en de draaischijf achterop is heel handig en zit stevig in elkaar. Zeker het geld waard!

Snelle levering, retourneren duurt wel stuk langer

Levering volgende dag via PostNL, retourproces duurde vijf dagen (via DPD) voor akkoord voucher, maar geen terugbetaling mogelijk.

Snelle verzending, betrouwbaar & goede kwaliteit

Hoesje is echt goede kwaliteit die ik heb gekocht. De verzending was ook heel snel en dat vind ik wel klasse.

Gewoon goed.

Telefoonshoesjes besteld, binnen 3 dagen bezorgd. Producten zijn van goede kwaliteit. Tevreden. Mvg.

Naar verwachting

1 woord: Prima

Next day delivery zoals beloofd

Ik heb voor Appelhoes gekozen aangezien ik wat haast had om de producten te ontvangen. Zeer content met de snelheid waarop ik mijn bestellingen heb ontvangen. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden met veel plezier gebruikt. Bedankt!

Keurig

Alles volgens afspraak, keurig en op tijd verzonden.

2x toetsenbord gekocht en het is een perfect product

2x toetsenbord gekocht en het is een perfect product

Appelhoes levert snel een goed product

Veel keus en de presentatie, dwz foto’ van de hoesjes, komt overren met het product in het echt

Snel bezorgd

Snelle en goede bezorging

Prima webshop, maar verstuurde zonder verpakking

Afgelopen vrijdag was ik gepikeerd dat Appelhoes de verpakking van het product zomaar had weggegooid. Het was op zich geen ramp, maar je kon niet zien of het om een geretourneerd of nieuw product ging (al zag het product er nieuw uit). Er was wel gecommuniceerd dat het om een brievenbus-pakketje ging, maar vraag dan even naar de wens van de klant. Dat denk ik dan, want ik had best een pakketje willen aannemen. Stel ik had het cadeau willen doen, dan heeft een verpakking sowieso meerwaarde.

Voldoet aan verwachtingen

Overzichtelijke sight. Snel geleverd. Prima prijs kwaliteitsverhouding.

Dubbele bestelling

Één bestelling geplaatst met achteraf betaling na 4 dagen nognkiets ontvangen, blijkt dat ik toch eerst moest betalen dus heb een nieuwe bestelling moeten plaatsten, wel heel tevreden van geleverd product

Snelle levering - goede service.

Goede prijs - snelle levering - product als verwacht - prima!

Overzichtelijke website, vlotte levering

Overzichtelijke website, vlotte levering, heldere updates rondom bestelling en goed verpakt (brievenbus post).

Snel bezorgt

Prima bezorging, echter is de hoes veel ste ruim

Snel, correct, gewoonTOP.