Slecht

Ik heb div artikelen besteld waaronder een screenprotector voor mijn Apple Watch Ultra. Deze heb ik geplaatst conform beschrijving die erbij geleverd zat. De volgende dag viel de screenprotector al van mijn Apple Watch af. Ik heb direct een e-mail gestuurd met totale tekst en uitleg. Ik heb alleen een antwoord gekregen met de vraag of ik wel de screenprotector op de juiste manier had geplaatst. Ik heb daarop geantwoord dat dat al in mijn eerste e-mail vermeld stond. Ik heb hierna niks meer van jullie mogen ontvangen. Zeer slacht dus naar mijn mening.

Product precies als verwacht

Een dagje later bezorgd dan gepland

Altijd goed, snel en veel keuze

Als ik of mensen die ik ken een hoesje nodig hebben dan stuur ik ze altijd naar apoelhoes

Veel keuze en kwalitatief altijd goed, wil je geen dure apple original accessoires dan biedt Appelhoes hele goede alternatieven.

Makkelijk in gebruik

Fijn product dat makkelijk is in gebruikt. Ik zou het zeker aanraden. Hij laad de telefoon goed op en de telefoon blijft goed hangen. Mijn bestelling was snel geleverd.

Wat men zegt(schrijft)doet men.

Zeer handig in gebruik zowel liggend als staand in een mooie uitvoering

Zeer handig in gebruik zowel liggend als staand in een mooie uitvoering.

Slechte ervaring met de klantenservice

Helaas een slechte ervaring, het verkeerde product werd geleverd, geen probleem, kan gebeuren. Wel een stugge reactie van de klantenservice, niet echt vriendelijk. Ik moest het gewoon aanmelden via een link en klaar. Ik heb het verkeerd geleverde product gratis zonder kosten teruggestuurd en kreeg snel het juiste product opgestuurd. Dus to zover prima, maar toen kwam het probleem, het hoesje was niet wat ik wilde en wilde het dus retour sturen. Maar dat kon niet meer via de link, want ja er was al iets retour gestuurd, vervolgens kon ik het wel op eigen kosten retour sturen. Het ging om een hoesje van 10 euro, dus moest ik op eigen kosten terugsturen (omdat ja ze hadden al een keer een retour ontvangen op dat artikelnummer en 2 keer was niet mogelijk) Als ik dan mijn geld terug wilde, kreeg je daar ook nog kosten voor. Ja laat dan maar zitten met een hoesje van 10 euro. Ook hier weer over geschreven, maar weer zeer onvriendelijk. Dit was het en verder niks aan te doen. Ik heb het er maar bij gelaten, maar ik zou hier dus nooit meer iets bestellen.

Prachtig hoesje

Stevige kaft, dus goede bescherming. Stijlvolle, klassieke uitstraling. Heel blij mee!

Appelhows heeft een ruime collectie, kwalitatieve Ipad beschermhoezen. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Super

Een punt van verbetering: de sluiting zit net op de aan/uit knop.. toestel schakelt regelmatig siri in.

Erg onvriendelijke klantenservice

De verzending was tijdig en de hoes is ok. De verdere ervaring is waardeloos. Ondanks dat ik me al tweemaal heb afgemeld voor de reviewverzoeken blijf ik ze ontvangen. Een tip aan de klantenservice om hun proces te bekijken - het zou een eenmalig verzoek zijn - levert een onvriendelijke reactie op. Na opnieuw een reviewverzoek ontvangen te hebben nogmaals contact opgenomen, met een nog onvriendelijkere reactie als gevolg.

snelle levering en prima hoes

snelle levering en prima hoes.

Snel en goed

Mooie en goede producten. Snel geleverd.

Kwaliteit top

Jammer is alleen dat ik bij mijn stalen horloge band niet de hulpmiddelen erbij heb gekregen om een schakel er uit te halen, danwel dat dit op site als alternatief was aangeboden om tegelijk aan te schaffen.

Snel geregeld

In eerste instantie werd het verkeerde product geleverd, maar na contact was het snel gergeled. Betalen ging makkelijk, verzending was snel.

Supersnelle levering (de dag later al). Hopelijk nemen jullie nog meer (Samsung) modellen in het assortiment en niet enkel de S24+.

Een eenmalige slechte aankoop ervaring bij dit bedrijf

Heb een gebruikt iPad hoes met toetsenbord van hun opgestuurd gekregen bij retour aanvraag werd de opmerking bij geplaatst dat gebruikte goederen niet geretourneerd konden worden Ondanks mijn bijgevoegde foto’s van het openmaken en aanvraag voor contact met mijn op te nemen bleef het erg stil

Zeer slechte en onvriendelijke service

Levering van het product is niet goed gegaan. (Dit kan eventueel ook aan PostNL hebben gelegen). Na 2 weken had ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Na meerdere malen contact werd er uiteindelijk zonder bericht weer De communicatie hierover was zeer slecht. Reactie waren kortaf en totaal niet servicegericht. De producten zijn prima, alleen de service is zeer slecht. Daarom raad ik ook af om hier te bestellen.

Goed product, klantgericht

Zeer goed product van mooie kwaliteit. Prettige en bruikbare internetsite.

Na bestelling volgende dag in huis

Slechte kwaliteit

Knopje in het hoesje om aan en uit te zetten binnen een dag eruit. Waardeloos

Prima service en samenwerking.

Prijs is goed en kwaliteit ook

Snelle verzending