Snel en gemakkelijk

Snel geleverd en fijn dat het in de brievenbus word geleverd

Prima levering en snel

Top en snel

Moeizaam

Hoesje bestelt voor mijn nieuwe iPhone, ik kreeg gelijk melding van PostNL dat deze bij hun ingeleverd was door Appelhoes. Volgende dag binnen. Top! Hoesje vond ik helaas niet mooi in het echt, kan gebeuren. Ik moest echter wel snel een nieuw ander hoesje hebben. Dus ik heb de klantenservice (niet bereikbaar per telefoon) een bericht gestuurd of ik het nieuwe hoesje alvast kon bestellen en dit wel als ruiling kon inzetten. Geen reactie. Ik heb het nieuwe hoesje maar besteld in de hoop dat ze zo klantvriendelijk zouden zijn om dit toch op deze manier te doen en ik dus niet voor de retourkosten zou opdraaien. Nog een berichtje gestuurd, weer geen reactie. Derde keer een bericht over gestuurd, dit keer wel een reactie: "zoals aangegeven kunt u een retourlabel aanmaken om te retourneren". Helaas bedoelden ze hiermee de betaalde optie. Dus helaas alsnog voor de retourkosten moeten betalen. Reacties waren kortaf, op een niet echt servicegerichte manier. Daarnaast heb ik 3 dagen na bestellen pas mijn tweede hoesje ontvangen. Hierbij kreeg ik te horen dat zij niets aan de tijden van postNL konden doen, alleen bleef er bij postNL staan dat zij het nog niet hadden ontvangen. Dus al met al trek ik dit ook in twijfel. Jammer! Ik zal hier niet meer bestellen.

Doet wat het moet doen en doet het goed!

Aanbrengen is redelijk eenvoudig. Zorg dat de ruimte goed stofvrij is!

Precies waar ik op hoopte

Zit als gegoten (past precies, zit er lekker strak in, goed dempende en prettig aanvoelende stoffen binnenkant); handig opbergvakvakje (met rits); mooi design; 's avonds besteld, en volgende dag rond de middag al in huis via post.nl en waarover duidelijk gecommuniceerd (is fijn)!

Komt overeen met het bestelde

Helaas late levering doordat post nl niet bezorgt op zondag en maandag.

Top.

Goed verpakt, kwaliteit goed en snel geleverd

Plezierig met een verbeterpuntje.

Het voelt wat vreemd om nu al een beoordeling te geven. De eerste indruk was (is) aanvankelijk heel erg goed. Goede site, goede en snelle communicatie en de levering van de 10 bestelde keyboards was ook supersnel. Alleen kregen we geen 10 maar 5 keyboards terwijl er 10 stuks op de pakbon/factuur staan. Dat er maar 5 beschikbaar waren en dat de andere nog nageleverd worden bleek nergens uit de communicatie. Pas na navraag werd dit duidelijk. Ook nu weten we nog niet wanneer ze geleverd worden. Omdat dit soort dingen kunnen gebeuren willen we als Hogeschool vd Kunsten toch graag zaken met Appelhoes blijven doen.

Mooi product

Product voldoet aan de verwachtingen.

Mooi strak hoesje

Past perfect en zorgt voor goede bescherming. Nadeel is dat de telefoon niet draadloos meer op te laden is. Dit staat nergens vermeld meld.

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden van mijn bestelling !!!

Gewelig!

Geweldige Magsafe hoesje en oplader voor het ventilatie rooster in de auto!

Goed product snel geleverd. Ben zeer tevreden. Is een aanrader.

Super eenvoudig

Zoeken, bestellen en betalen allemaal heel eenvoudig en vlot. Op de hoogte houden van voortgang, verpakking, verzending en levering waren perfect. Geen overdaad aan e-mails maar alleen het noodzakelijke. Ik kan geen verbeterpunt opnoemen.

Eenvoudig en vlot geregeld

5 sterren voor het de website en eenvoudigheid. 1 ster minder, om het pakket een dag later aankwam (lag waarschijnlijk aan postnl).

Geleverd zoals beloofd.

Snel binnen en past perfect

Mooi hoesje voor mijn s24 ultra. Binnen 1 werkdag geleverd en past perfect.

Helemaal goed

Goede prijs kwaliteit verhouding en perfecte service! Snelle reacties en behulpzaam!

Woensdag besteld, donderdag thuis

Gwoon top! Bedankt Appelhoes :)

Zeer tevreden!

De andere dag al in huis, makkelijk in gebruik te nemen en werkt perfect. Geen gedoe meer met snoeren en stekkers maar 3 items tegelijk opladen

Gemakkelijk bestellen.

Goede en snelle service. Niks op aan te merken. Zoals het hoort te zijn.

Snelle en eenvoudige levering

Op dinsdag een cover voor de iPad besteld, op woensdagmorgen al in de brievenbus, prima!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Product als verwacht, snel in huis!

Top service!

Correcte en heel snelle levering op onze bestellingen, steeds weer opnieuw.