Super snelle levering en goed product

Goed product snel verzonden

Product voldoet aan alle eisen. Verzending was snel.

Zeer snelle en begripvolle service

Bestelling geplaatst voor verkeerd toestel. Snelle levering. Snelle hulp voor een retourbon. Website werkt erg gemakkelijk. Geen onduidelijkheden. Top!

Zeer goede en snelle service

Naast deze bestelling was ik van een eerdere bestelling mijn factuur kwijt. Deze kreeg ik bij navraag direct toegestuurd. Heel fijn en snel.

Zeer slechte service en kwaliteit

Dramatische (klanten)service. Slechte retour. Botte reacties op vragen. Slechte kwaliteit hoesjes. Zetten recensies, gevraagd aan de klant, als deze slecht zijn beoordeeld niet op hun site.

Kan niets negatiefs zeggen

Appelhoes geeft een snelle en correcte opvolging vd bestelling. Het product dat ik kocht is voor mijn macbook pro. Liever had ik de voeding achteraan gezien.

Mooie kwaliteit hoes en een prima pasvorm!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

De consument uitmaken voor leugenaar en zeer onbeschofte manier van benaderen

Goedemiddag, Ik ga niet opnieuw mijn hele verhaal doen, maar waar het kort op neer komt is dat ik een bestelling heb geplaatst, waarbij er al veel verwarring was over de bezorging. Uiteraard ligt dit volgens Appelhoes allemaal aan de consument. Die kan gewoon niet lezen. Ik krijg mijn hoesje beschadigd binnen en app direct een foto. Dit bericht wordt gelezen, maar uiteraard niet beantwoord. De volgende dag ontvang ik een mail over de onduidelijkheid rondom de levering en verstuur nogmaals de foto. Je raadt het denk ik wel, geen reactie. Vervolgens plaats je een slechte review en dan kan er wel weer gereageerd worden, maar niet netjes ofzo, maar een bericht waarin naar de consument wordt gewezen, want die heeft uiteindelijk niet goed gelezen, geen foto’s gemaild en die begrijpt gewoon niet hoe het allemaal werkt. Ik herschrijf mijn review en krijg per mail een reactie dat ik vast een goed weekend heb gehad, gezien mijn ‘onaardige’ bericht. Sorry? Is dit echt een klantenservice? Meneer maakt de consument uit voor leugenaar, verzwijgt de helft en gaat dan zo’n reactie geven? Hij zou zijn ogen uit zijn kop moeten schamen. Het gaat om een minimaal bedrag en ik wilde er ook verder niks mee bereiken, maar een beetje sympathie was wel aardig geweest.

Goede service, snelle bezorging

Geweldige dienstverlening

Bestellingen worden direct in behandeling genomen en zijn vaak de volgende dag al in huis. Ook kloppen de beschrijvingen van de producten altijd goed en dit is niet mijn allereerste ervaring met dit bedrijf. Chapeau!!!

Vlotte service!

X

Goede verkoop, omslachtig retourneren

Prima site, snel geleverd. Retourneren is een drama. Eerst aanmelden, dan wachten op goedkeuring (komop het is geen goud he!) dan labels printen (want postnl mag geen labels printen blijkt als je bij postnl punt aankomt), 3 euro betalen en opsturen naar Appelhoes.

Snel geleverd, goed product

Mijn bestelling was er de volgende dag, ondanks dat PostNL de bezorger was. En wat ik kocht is goed.

Snelle levering van degelijk product

Na bestellen werd het product snel geleverd en het voelt als beter kwaliteit dan ik verwacht had. Tot nu toe functioneert het ook goed.

Ben heel blij mee

Ik had al 1 maar die moest na 4 jaar vervangen woorden. Wat ik jammer vond dat er maar 1 kleur was de gele beschikbaar. Maar goed ik heb het.

Snel en goed geregeld.

Product doet het niet, geen medewerking om het vlot op te lossen

Zie mail

Snel geleverd, werkt prima

Mooie en netjes verpakt en goede spul

Mijn eerste ervaring is goed

Niet geleverd wel betaald.

Ik heb jullie een whatsapp gestuurd, echter zonder reactie komt geen eens meer, wel geld kwijt. maar geen product slechte service, heb het maar elders gekocht, maar wel zonde van het geld. Want dat ben ik nu extra kwijt

Altijd mijn hoesjes hier gekocht. Snel geleverd en nog altijd tevreden

Goeie betrouwbare verkoper, snelle levering!

Aan te bevelen!

Snelle verzending en top service

Scherpe prijs, snelle verzending. Zeer goede service en klantenservice. Bedankt!!

Alles netjes en snel geleverd

Correcte levering

Het hoesje en de screenprotector passen netjes. Het hoesje is erg mooi en van goede kwaliteit. Zeer snelle levering.