convenient, fast, smooth

I was looking for a protection for my new phone, and was pleased with assortment, convenience of the website, smooth purchase and fast delivery.

Fijne producten en goede service

Elke keer een fijne ervaring met Appelhoes; fijne producten, snel geleverd en duidelijke en goede service. Aanrader!

Bestel al jaren mijn hoezen hier

Goed aanbod en kwalitatieve producten

Compleet assortiment en snel geleverd!

Compleet assortiment en snel geleverd.

Leveren niet op tijd.

Leveren niet of veel te laat. Komen afspraken niet na. Support is erg traag en Appelhoes wijst elke verantwoordelijkheid van de hand door naar PostNL te wijzen. Niet cool. Je bent sneller en goedkoper uit bij andere webshops of fysiek naar een winkel te gaan.

Snelle service, mooie producten en snelle reactie op whatsapp bericht.

Mobiel met rupsbanden

Mij iPhone lijkt nu op een SUV op rupsbanden. Ziet er stevig en stoer uit. De screenprotector plaatsen was een ramp. Voor wie daarin omhandig is, zoals ik, verschijnen er blaasjes die niet weg te krijgen zijn. Eigenlijk zou je een oefen-scherm-protecter moeten krijgen, om het daarna met de tweede goed te doen... Ik heb hem dus niet kunnen gebruiken omdat ik me ergerde aan de blaasjes.

Eenvoudige te bestellen, snelle levering, compleet aanbod.

Prima geregeld, goede service

Duidelijke site en uitleg over de artikelen

ik ben zeer tevreden over de snelle afwikkeling en ben zeer tevreden met het artikel wat ik gekocht heb.

Goede service!

Verkeerde besteld, retour makkelijk te regelen.

zeer slecht!

mijn product is nog niet aangekomen, ik heb gevraagd om mijn bestelling te annuleren en het geld terug te sturen, daarop is nog niet gereageerd. Ik ben zeer ontevreden!

Top afhandeling van een top product

Gemakkelijk gevonden Gemakkelijk besteld Veel te vlug geleverd

Mooie collectie hoezen en super snelle levering! Topper!

Na veel rondkijken vond ik in deze shop meteen een heleboel mooie en ook kwalitatief goede hoezen. Meteen de volgende dag alles in huis en super blij mee!

Heel goede kwaliteit en zeer snel geleverd

tot op heden uitstekend

ik zal binnenkort weer een bestelling plaatsen

Eenvoudig bestellen en supersnelle levering

Gewoon goed. Al meerdere producten besteld.

Makkelijk besteld snel geleverd

Fijne winkelervaring, zeer snel geleverd.

Prima product

Termijn verzending zoals beloofd. Product prima verpakt.

Fast delivery

Good range of products and it was delivered fast.

X

X

Keurig geleverd wat ik had besteld

Prima site en op tijd in huis.

snelle levering en goed product

een fijn apple hoesje gekocht

Goede service en snelle levering

Heel tevreden met mijn bestelde product bij Appelhoes. In eerste instantie niet de juiste hoes besteld maar retourneren was eenvoudig en snel. Contact hierover verliep vriendelijk en correct. Ik raad Appelhoes van harte aan.

Gewoon top!

Nieuw MacBook aangeschaft, maar Amac had geen passende hardcase hoes. Dus ... op zoek via het internet en gevonden bij Appelhoes. Besteld en de volgende dag in huis. Helemaal klasse!