Snel goede service en goed contact

Zoals de titel, aanrader!

Snelle levering van goede kwaliteit producten

Mijn IStand was binnen 24 uur geleverd en is van uitstekende kwaliteit. Niks om over te klagen dus.

Een goede keuze

Prima product alleen jammer dat je hiermee alleen vernieuwende iPods kunt opladen

Snelle levering, goede prijs, heel mooi product

Snelle levering, goede prijs, heel mooi product. Heel erg blij met mijn aankoop.

Een fijn aperaatje

Heel goed voor het geld , wekt perfect

goed product

zeer praktisch

Snelle service en goed product

Ik had mijn spullen binnen 2 dagen in huis. Lekker snelle service dus. Daarnaast waren de hoesjes van goede kwaliteit. Waar voor je geld dus.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Cover was snel besteld en de volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit en past perfect.

Snelle service, goed product en goed verpakt

Snelle service, goed product en goed verpakt

Snelle levering, ruime keus

Snelle levering, ruime keus

Goed en snel

Ene dag besteld… volgende dag geleverd… Zoals ik gewend ben van Appelhoes….

Snel en goed geleverd

Hoesjes zoeken op de website is niet altijd makkelijk maar de levering is altijd snel en betrouwbaar. Ik haal mijn hoesjes al jaren bij Appelhoes.

voordelig en snel

compleet volgens alle afspraken+regeltjes die er zijn

Prima product en bezorging

Opschoeide was precies wat het moet zijn Pakket kwam snel en op tijd

Fijne site, snelle afhandeling.

Overzichtelijk, makkelijk zoeken op telefoontype. Hoesje/glaasie/lader gekocht. Alleen het instructie filmpje voor glaasie kon ik op de site niet meer vinden. Maar was eigenlijk niet nodig.

Mooie leren hoes van Decoded voor mijn iPad besteld. Past perfect, goede kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke communicatie , transparant en correctheid!

Groot aanbod, correcte prijzen, snelle levering, retourname zeer correct!

Prima aankoop, zeer tevreden!

Na wat zoeken op diverse sites gekozen voor een MW foamhoes uit de collectie van Appelhoes. In de vooravond besteld, 's anderendaags in huis zoals beloofd. Stijlvolle stevige beschermhoes, perfect op maat van mijn nieuwe Mac Airbook 15", volledig naar mijn behoefte. Kon niet beter!

Schitterend

Prachtig mooi leren telefoon hoesje Hele mooie kleur en ligt goed in de hand. Ook de kleur is heel mooi exact als op de foto op de site.

Prima producten en snelle levering!

Prima hoesje en screenprotector. Snelle levering en vlekkeloos verlopen.

Kwaliteitsprodukt

Produkt is perfect. Beschermd mijn telefoon. Heeft een mooie uitstraling.

Prima service en communicatie.

De levering was zoek maar werd na een week keurig bezorgd!

Snelle levering en goede producten

De levering was snel en het bestelde product is naar wens.

mooi hoesje

Mooie hoes, mooie kleur, alleen het randje aan de zijkant bij het gaatje voor de oplader is wat slapjes, vandaar een sterretje minder.