Eenvoudig bestellen en supersnelle levering

Gewoon goed. Al meerdere producten besteld.

Makkelijk besteld snel geleverd

Fijne winkelervaring, zeer snel geleverd.

Prima product

Termijn verzending zoals beloofd. Product prima verpakt.

Fast delivery

Good range of products and it was delivered fast.

X

X

Keurig geleverd wat ik had besteld

Prima site en op tijd in huis.

snelle levering en goed product

een fijn apple hoesje gekocht

Goede service en snelle levering

Heel tevreden met mijn bestelde product bij Appelhoes. In eerste instantie niet de juiste hoes besteld maar retourneren was eenvoudig en snel. Contact hierover verliep vriendelijk en correct. Ik raad Appelhoes van harte aan.

Gewoon top!

Nieuw MacBook aangeschaft, maar Amac had geen passende hardcase hoes. Dus ... op zoek via het internet en gevonden bij Appelhoes. Besteld en de volgende dag in huis. Helemaal klasse!

Snel goede service en goed contact

Zoals de titel, aanrader!

Snelle levering van goede kwaliteit producten

Mijn IStand was binnen 24 uur geleverd en is van uitstekende kwaliteit. Niks om over te klagen dus.

Een goede keuze

Prima product alleen jammer dat je hiermee alleen vernieuwende iPods kunt opladen

Snelle levering, goede prijs, heel mooi product

Snelle levering, goede prijs, heel mooi product. Heel erg blij met mijn aankoop.

Een fijn aperaatje

Heel goed voor het geld , wekt perfect

goed product

zeer praktisch

Snelle service en goed product

Ik had mijn spullen binnen 2 dagen in huis. Lekker snelle service dus. Daarnaast waren de hoesjes van goede kwaliteit. Waar voor je geld dus.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Cover was snel besteld en de volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit en past perfect.

Snelle service, goed product en goed verpakt

Snelle service, goed product en goed verpakt

Snelle levering, ruime keus

Snelle levering, ruime keus

Goed en snel

Ene dag besteld… volgende dag geleverd… Zoals ik gewend ben van Appelhoes….

Snel en goed geleverd

Hoesjes zoeken op de website is niet altijd makkelijk maar de levering is altijd snel en betrouwbaar. Ik haal mijn hoesjes al jaren bij Appelhoes.

voordelig en snel

compleet volgens alle afspraken+regeltjes die er zijn

Prima product en bezorging

Opschoeide was precies wat het moet zijn Pakket kwam snel en op tijd

Fijne site, snelle afhandeling.

Overzichtelijk, makkelijk zoeken op telefoontype. Hoesje/glaasie/lader gekocht. Alleen het instructie filmpje voor glaasie kon ik op de site niet meer vinden. Maar was eigenlijk niet nodig.