Zeer goede kwaliteit

Er worden veel spullen gegeven om te helpen met het beschermlaagje plakken en de kwaliteit is top.

Snel bezorgd, top producten

Uitstekende service

Groot assortiment,kwaliteit uitstekend

Retour omslachtig

Retour schijnbaar verkeerd terug gestuurd waardoor er extra geld is inhouden op de tegoed bon

Mijn nieuwe iPad hoes was in no-time gevonden en geleverd.

Goede selectie, eenvoudig te bestellen, goede communicatie over verzending en een prima product keurig en op tijd geleverd.

Op tijd geleverd. Toetsenbord werkt prima.

Mooi op tijd geleverd. Toetsenbord doet het prima.

Prima communicatie

Nadat bestelling verzonden was maar deze niet geleverd, heb ik contact gezocht met Appelhoes. Mail werd snel beantwoord en na kort contact kreeg ik het bestelde snel opnieuw toegezonden. Top!

Snel en precies wat ik nodig had

Bestelde een protectie glas voor mijn nieuwe iPhone en die werd de volgende werkdag geleverd. Voordat er een kras op het scherm kon komen zat deze er al op!

Great

Speedy next-day delivery, actually chose to pick up the products at a store because it said the time for delivery would be quicker but they ended up sending directly to my house at the same time! very handy! products exactly as expected and I'm happy that a store stocks Caudabe products. Also happy with the small discount when buying a screen protector as well as a case. Would recommend

Bijzonder waterdicht hoesje voor iPhone 14 Plus

Goede website die keuze mogelijkheden eenvoudig heeft verwerkt in goede sortering opties en alternatieven. Extreem snelle levering in drukke tijden voor PostNL. Keurig verpakt en geleverd conform de bestelling. Volgende keer weer!

Snelle levering product

Al meerdere bestellingen gedaan via Appelhoes en altijd prima in orde. Hier blijf ik terugkomen.

Perfect tot en met levering

Prima hoes voor appel iPad, stevig en werkt zoals het hoort.

Geweldige service!!

Geweldige service!! Ik snap de alechte reviews hier niet, of in ieder geval de manier van neerzetten van de review, zo negatief. Had een hoesje voor mijn nieuwe telefoon besteld, deze was verzonden maar helaas niet door postnl afgeleverd terwijl in de app stond van wel. Eerst een beetje stroeve communicatie (ik was wat stroef) maar door middel van goede communicatie samen tot een goede oplossing gekomen. Ondanks dat het een fout was van postnl, heeft appelhoes het opgelost. Compllimenten voor de medewerkers van appelhoes. En als je de slechte reviews hebt gelezen, een verhaal heeft altijd twee kanten en ik geloof niet dat het aan de service van appelhoes ligt maar aan de klant die niet geduldig genoeg was of te laks is geweest.

Keurige levertijd en mooie hoes

Is kwalitatief mooi gemaakt en een goede passing

Mooie en stevige hoes. Erg blij mee!

Heb onlangs een nieuwe laptop gekocht en wilde die een extra bescherming geven. Kwaliteit is top en geeft mij een stukje rust.

Goed producten

Prima producten en snelle levering.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

In eerste instantie ging er iets mis met de betaling maar bij een tweede poging verliep alles op rolletjes. De bestelling werd idd de volgende dag geleverd.

Snelle duidelijke info

Veel keus, makkelijk kiezen, snelle levering, prijzen redelijk.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Erg tevreden!

Helemaal goed, van levering tot product.

Snel verzonden snel ontvangen

Had voor 22u besteld En dag nadien werd het al.geleverd in belgie

Goede website en service

Service en aanbod perfect

Prima appel lader, en snel geleverd

Prima appel lader, en snel geleverd. Aanrader.

Goed verzorgd ingepakt en verzonden.