Snelle levering product

Al meerdere bestellingen gedaan via Appelhoes en altijd prima in orde. Hier blijf ik terugkomen.

Perfect tot en met levering

Prima hoes voor appel iPad, stevig en werkt zoals het hoort.

Geweldige service!!

Geweldige service!! Ik snap de alechte reviews hier niet, of in ieder geval de manier van neerzetten van de review, zo negatief. Had een hoesje voor mijn nieuwe telefoon besteld, deze was verzonden maar helaas niet door postnl afgeleverd terwijl in de app stond van wel. Eerst een beetje stroeve communicatie (ik was wat stroef) maar door middel van goede communicatie samen tot een goede oplossing gekomen. Ondanks dat het een fout was van postnl, heeft appelhoes het opgelost. Compllimenten voor de medewerkers van appelhoes. En als je de slechte reviews hebt gelezen, een verhaal heeft altijd twee kanten en ik geloof niet dat het aan de service van appelhoes ligt maar aan de klant die niet geduldig genoeg was of te laks is geweest.

Keurige levertijd en mooie hoes

Is kwalitatief mooi gemaakt en een goede passing

Mooie en stevige hoes. Erg blij mee!

Heb onlangs een nieuwe laptop gekocht en wilde die een extra bescherming geven. Kwaliteit is top en geeft mij een stukje rust.

Goed producten

Prima producten en snelle levering.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

In eerste instantie ging er iets mis met de betaling maar bij een tweede poging verliep alles op rolletjes. De bestelling werd idd de volgende dag geleverd.

Snelle duidelijke info

Veel keus, makkelijk kiezen, snelle levering, prijzen redelijk.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Erg tevreden!

Helemaal goed, van levering tot product.

Snel verzonden snel ontvangen

Had voor 22u besteld En dag nadien werd het al.geleverd in belgie

Goede website en service

Service en aanbod perfect

Prima appel lader, en snel geleverd

Prima appel lader, en snel geleverd. Aanrader.

Goed verzorgd ingepakt en verzonden.

Volle tevredenheid over het artikel en de levering!

Snelle correcte levering en het hoesje heeft de look, compleet volgens de beschrijving !

super

duidelijk en goed geillustreerde website, waardoor het makkelijk kiezen was

Goed en snel geleverd

Helemaal top

Snel en perfecte ontvangst

Exact zolas verwachting en heel snel verzonden. De kabel is perfect

Duidelijke site en zeer snelle levering.

In de avond besteld en de volgende dag bezorgd.

Goede kwaliteit,redelijke prijs,snelle levering

3 bestellingen in het afgelopen jaar. Alle drie snel geleverd (de volgende dag). Kwaliteit van de producten die ik besteld heb is uitstekend. De prijs is goed (en zeker als je die vergelijkt met de apple-shop of verwante leveranciers). Kortom, ook voor een volgend product ga ik eerst bij appelhoes kijken.

Bijna perfect

Groot assortiment met moderne producten. Snelle levering. Wel 1 verbeterpunt: bij producten onder een tientje staat ‘gratis levering’ maar dat is pas boven een tientje. Als je Appelhoes daarop wijst zeggen ze dat dat komt omdat meer dan 90% van hun producten duurder zijn dan een tientje. Maak voor die laatste 10% de verzending dan ook gratis….

Artikel binnen 2 dagen geleverd.

Zeer slecht

Slechte communicatie, product dat het niet doet, moet ik ook nog mijn eigen verzendkosten betalen.