zeer goed

zondagavond besteld, dinsdag in de brievenbus (op maandag geen post). Verpakking precies goed en stevig voor brievenbus formaat en niet onnodig groot. Per email goed op de hoogte gehouden!

prima producten en vlotte levering

Iphone hoesje en een screenprotector besteld. Levering was vlot en de producten waren goed verpakt. Applicator geleverd bij de screenprotector was erg handig. Tevreden klant.

Snelle reactie en snelle levering

Prima service en levering

Senl verzenden

Uitstekende winkel

In het verleden had ik al eens een verkeerde bestelling geplaatst. De klantenservice gecontacteerd en de afhandeling was heel correct en snel. De laatste bestelling werd snel geleverd. Nog een voordeel aan Appelhoes: één van de weinige (of enige?) winkels in de Benelux waar ze de uitstekende Nomad-producten verkopen. Nomad zelf verzendt vanuit de VS, dus worden er extra taksen en duurdere verzendkosten in rekening gebracht. Dan is Appelhoes zeker een aanrader!

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Goed product, perfecte levering

Eerste bestelling, onberispelijk afgehandeld

Quick and easy delivery

I received the product quickly.

Snelle maar slechte service

Hoewel de service snel is, is de website niet gebruiksvriendelijk. Waardoor je makkelijk het verkeerde product besteld, vervolgens de retourwijze makkelijk verkeerd doet en onnodig extra kosten krijgt.

Snelle levering, prijs jwaliteit inorde

Grote keuzes op site. Precies gevonden waar ik naar op zoek was.

Snel en goede prijs

Snel en goede prijs

Snel en correct

Snelle levering, keurig verpakt en correcte correspondentie.

Prachtig bedrijf

Enorme keuze, prima informatie en communicatie en een geweldige hoes voor mijn Apple machine !!

snelle levering en goede kwaliteit

Goede producten, mooie pasvorm. Ruime keuze aan producten die bij mijn apple-spullen passen. Tevreden met de kwaliteit vs. prijs en zeer snelle verzending!

DOE ZO VERDER

Super tevreden van de snelle en correcte levering. De prijs voor sommige producten is net iets hoger maar heeft me niet weerhouden te bestellen !

Goede hoes voor tablet en keurig geleverd!

Goede hoes voor tablet en keurig geleverd!

Geen reactie op je mail en geen hulp

nadat ik mijn hoes binnenkreeg voor mijn laptop wilde ik deze ruilen. Echter het ordernr wordt niet herkend. Heb direct gemaild. Kreeg een reactie terug zonder hulp. Contact gezocht via app, ook hier geen reactie. Erg vervelend

vriendelijke, goed geïnformeerde klantenservice

snelle reactie van klantenservice, hoesje werd snel en in prima staat afgeleverd

Supersnel

Kan niet anders zeggen dan supersnel

Zeer tevreden: supersnelle levering, goede prijzen, duidelijke communicatie!

Werkt goed, heb het slechts een paar dagen in gebruik dus ik kan niet oordelen over gebruik Op langere termijn.

Binnen 24 uur geleverd.

Snelle service en ontvangen wat ik besteld heb. Goed op de hoogte gehouden van het transport. Dus ik koop hier zeker weer

Erg tevreden

Goed product, snelle levering

Supersnel

Zeer snelle levering aan zeer scherpe prijs