Supersnel

Zeer snelle levering aan zeer scherpe prijs

uitgezocht op overzichtelijke website, besteld en volgende dag in de bus!

alles klopte

Top hoesje!

Goed degelijk passend hoesje!

Ik had nog nooit van Appelhoes gehoord maar mijn zoon kwam ermee. Bestellen gaat eenvoudig, niet met registraties en moeilijke toestanden. Gewoon gegevens invullen en klaar. Volgende dag geleverd. Super!

Zeer tevreden! Mooi produkt en snelle levering

Erg tevreden. Hoesje ziet er mooi uit en heeft een hoge kwaliteit. Na bestelling weeg mijn hoesje de dag erna afgeleverd.

Snelle levering goede kwaliteit

Je krijgt wat je besteld. En is volgende dag in huis. Prima bedrijf om zaken mee te doen

Snelle levering en prima product

Hartstikke handige drie-in-een-oplader, die ik razendsnel in huis had. Ik denk dat ik er nog eentje bestel (voor op mijn werk).

Alles goed gedaan

Groot aanbod, gemakkelijk te selecteren, vlot te bestellen, op tijd en in perfecte staat geleverd.

Makkelijk en snel

Makkelijk bestellen, snelle levering en ontvangen in goede verpakking (had screenprotector besteld)

Kwaliteits hoes.

Goede levering en een kwaliteitshoes. Ik ben erg tevreden. De Tech Protection MagSafe iPhone 13 mini hoesje navy is echt een aanrader!!

Prachtig hoesje, mooie kwaliteit, zeer snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over mijn blauwe leren telefoonhoesje + screen saver. Het werd de dag na mijn bestelling al geleverd, mooi verpakt. De kwaliteit is erg goed, niet duur en ook de communicatie over mijn bestelling was heel duidelijk.

Prima service en goed contact

Via whatsapp goed geholpen met het maken van de juiste keuze. Snelle reactie en goed advies. Goed product geleverd.

Sublieme kwaliteit en verzorgd

Altijd goed!

Ik heb een draadloos keyboard gekocht voor mijn MacBook. Hier kan Apple een voorbeeld aan nemen! Top product, snel geleverd, kortom: ik ben dik tevreden!

Snelle levering goed product

Binnen een dag geleverd, mooi product voor een goede prijs.

Alles ging vlekkeloos

Zowel de bestelling en hoe ik mijn product heb ontvangen is geweldig

Snelle en goede levering

Snel gekozen en snel geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden over de status

Heldere communicatie en snelle levering

Fijn bedrijf.

Hier heb ik al een paar keer besteld. De levering is snel. Ga zo door...

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle levering en heel goede kwaliteit van hoes!

Ik ben een Belgische klant. Na wat zoeken op internet bij Appelhoes terecht gekomen. Wat een groot aanbod aan hoesjes! Veel keuze, goede kwaliteit, gebruiksvriendelijke website. Top!

Goed artikel

Goed artikel , voor de levering was het misgelopen ,maar alles is goed gekomen na mailtje naar Appelhoes waarvoor dank.

Topkwaliteit en de levering was zeer snel.

Mooi en aangenaam om te dragen. Ben hier heel blij om en zou het zo terug bestellen.

Producten snel ontvangen. Helaas paste het hoesje niet dus retour gestuurd. Snel verwerkt en geld teruggekregen.