Kon niet beter!

Supersnelle verzending en geweldige aankoop

Hoge kwaliteit, jammer van het ontbreken van een rits.

Sleeve met zeer hoge kwaliteit, leer loopt na een paar weken beetje uit waardoor je de laptop goed naar binnen en naar buiten kan schuiven.

Snellest bezorging

Goede dienst

goede kwaliteit, en snelle levering.

Slecht levert te laat en slechte klantenservice

Komt afspraken volgens site niet na pakket was te laat had ik nodig voor Sinterklaas was er pas t weekend daarna en dus retour gestuurd omdat ik wat anders heb moeten kopen en dan door hem gemaakte fout moet ik ook nog eens retour kosten betalen, ook na uit Leg 0,0 coulance echt vreselijk slecht

Zéér snelle levering

We adviseren iedereen deze protector te komen. Makkelijk te plakken en blijft perfect zitten.

Snelle levering, mooi product!

Mooie site, snel geleverd en mooi leren hoesje! Glaasie was heel makkelijk te plakken, top!

Kwalitatief product via snelle levering

Kwalitatief product via snelle levering

Prima product, slechte service.

Het product wat ik kocht (spigen screen protector) is een prima product. De service minder. Op zaterdag middag besteld. Site gaf aan “voor 22 uur besteld, vandaag verzonden”. Werd pas op maandag verzonden en na contact gaven ze aan dat ze nooit in het weekend verzenden maar dat die zin er wel staat en voor door de weeks is Belachelijk! Als je adverteert met zoiets moet je het ook nakomen! Dit is nu al de 2e slechte ervaring met dit bedrijf.

Uitstekend!

Alles was goed, alleen het product zelf kan ik nog niet beoordelen, want dat ligt nog onder de kerstboom. Maar dat zal ook goed zijn denk ik.

Spigen is écht mijn merk

Past perfect en gemaakt van het juiste materiaal, met de juiste afwerkingen.

Mooi hoesje

Grote keuze aan hoesjes. Mooi hoesje voor m’n Kobo Libra 2 gevonden en snel geleverd. Gewoon goed!

Super tevreden

Snelle levering top producten

Binnen een dag eraf

Heel fijn om er op te doen, met de houder. Echter binnen een dag was hij er gewoon af. Niet eens gemerkt. Doordat ie flexibel is, blijven de hoekjes steeds haken aan kleding etc

Zeer snelle service

‘s Avonds besteld, volgende dag geleverd. Dit klopt volledig. Ook heel netje ingepakt en een vriendelijke koerier die geleverd heeft.

Doen wat ze beloven

En niet goed, dan lossen ze het op. Uitstekende ervaring!

Snel!

Maken verwachtingen waar!

Oké

goede prijs-kwaliteit

Prima hoesje. Gemakkelijk in gebruik en dat voor de fractie van de prijs van een Apple hoes.

Vlotte levering

Interessante prijs, vlotte levering… wat wil je nog meer?

snelle levering goede producten

Tijdig geleverd en goede kwaliteit

Tijdig geleverd en goede kwaliteit

Hoesje besteld, mooi produkt, goede prijs en snel bezorgd.

Snelle levering, goede voorraad

Ik was op zoek naar een MagSafe stand van Nomad. Overal uitverkocht, maar Appelhoes had ze nog wel. Superblij mee!