Snelle levering, wat mindere afhandeling
Ik had keuze tussen 2 dezelfde hoesjes; enige verschil was dat de ene magsafe had en de ander niet. Uiteindelijk met magsafe besteld. Eenmaal toen het pakketje binnen kwam bleek dit zonder magsafe te zijn. Ik heb toen gemaild naar de klantenservice en kreeg als antwoord dat dit hoesje niet beschikbaar was in magsafe, waarop ik antwoordde met screenshots van hun website met beide hoesjes en daarbij het verschil. En dat de ene duidelijk met magsafe was. Mailtje terug gehad, geen excuses, alleen dat ze het hoesje wél met magsafe hadden en of ik hem wilde omruilen, prima natuurlijk. Maar doordat er werd gezegd dat ze het hoesje met magsafe niet hadden, en mijn nieuwe telefoon binnen was, heb ik het hoesje in gebruik genomen. Ik had ookal aangegeven het verschil in bedrag terug te willen krijgen.
Uiteindelijk zonder enige response op mijn mail, stond het geld op mijn rekening. Maar niet het volledige bedrag. Het moest €9,60 zijn. Ik heb €9,- terug gekregen. Nu is het verschil klein, maar netjes is het niet. Ik heb vriendelijk een mail terug gestuurd dat ze het bedrag mogen houden. Maar dat ik ze er wel op wilden wijzen. Want dit kan natuurlijk niet!
Klantenservice kan beter. Heb het idee dat er maar wat aangerommeld wordt.
Positieve kant; de levering was erg snel.
Beveel het wel aan, maar kijk goed naar het product dat je besteld hebt.