Krijgt wat je besteld

Goed product, snelle levering en goede service

Product goed, levering ook snel

Eerste product had ik verkeerd besteld. Gemakkelijk te retourneren, behalve dat ik het niet handig vind dat ik een etiket moet printen. Levering ook bij tweede product, de juiste versie, heel snel.

snelle levering en prima prijs

prima producten voor een prima prijs

Perfect!

very nice cover for my iPhone, ultra-fast delivery.

Prima service, mooi product, uiteindelijke was het niet geschikt voor mij, ik had niet gezien dat de sluiting aan de andere kant zat, ik kon het zonder problemen retourneren.

Snelle verzending, goede verpakking en kwaliteitsproduct

10/10 Handige, functionele webwinkel met kwaliteitsartikelen voor uw iPad :) Dank jullie wel!

Snel geleverd, na 2 dagen geleverd in de brievenbus. Hoesje had een klein krasje maar verder alles in orde en naar wens.

Top producten en top service

Alles naar wens

Makkelijk te bestellen

Het product was makkelijk te bestellen, de volgende dag geleverd zonder verzendkosten. En prijstechnisch ook aantrekkelijk genoeg.

Snelle levering en goede communicatie.

Goede communicatie via mail en netjes verpakt geleverd. De hoes is ook mooi!

Verdiend deze score ook echt.

Ondanks deze drukke maand gewoon een snelle levering van een goed product. Alles duidelijk en je wordt goed geïnformeerd over je bestelling.

Snel geleverd en naar verwachting

Prijs kwaliteit is heel goed

Mooi product - fantastisch qua prijs/kwaliteit verhouding!

Zie als boven…

Alles perfect

V

Veel keus,

Snel

Snel en correct geleverd.

Verzending

Dit is mijn tweede keer dat ik wat bestelde en de eerste keer duurde het al langer dan de voorspellen en de tweede keer is het niet anders. Dus als je wat bestel dan kan het zomaar zijn dat het later komt dan je denkt en het niet zo is voor 22:00 uur besteld dezelfde dag verzonden.

all ok

niets op aan te merken; goede prijzen, goede service

Ik gebruik al jaren de telefoonhoezen van Spigen. Top produkt.

Goed product en snel geleverd

Prima ervaring, makkelijk besteld, heeel snel geleverd en goed product!

Leuke site om te bestellen. Na de bestelling, duidelijke mail verkeer en levering zoals afgesproken. Hier komen we terug.

Snelle levering.

Goede productbeschrijving, goede levering

Draadloze oplader (Apple) en hiervoor geschikte bookcase voldeden beide correct aan de productbeschrijving. Prima levering