Snel en betrouwbaar

Bestelling gemakkelijk gedaan, levering volgens afspraak en correct

Mooi product, snelle levering

Allert

Waarschijnlijk door Black Friday leveringsproblemen bij PostNl kreeg ik mijn bestelling niet erg vlot. Via de vraaglijn met dit bedrijf werd dit erg vlot hersteld.

Perfect hoesje voor mijn telefoon. Snel geleverd.

Prima en duidelijke service

Artikel gevonden op site, moest even extra kijken of er nu wel of geen korting op zat. Afhandeling soepeltjes en product best wel snel in huis.

Snel en goed

AliExpress spul

My experience was excellent.

I am happy with my new keyboard and with your service.

Goede kwaliteit en snelle levering.

,,,

Zeer goede ervaringen

De communicatie is goed, zeer vlotte bestelling en afwerking. Top verpakt. Echt een top ervaring dus hier!

Supersnel en goed product

Bandje voor mijn Apple Watch besteld. Ondanks de drukte volgende dag geleverd. En het bandje is top!!

Snelle verzending goede prijs perfecte schermveschermer

De Whitestone Dome Glass schermbeschermers voor mijn S23 Ultra werd perfect verpakt 1 dag na bestellen geleverd. Het plaatsen op mijn S23 Ultra ging perfect met het montage frame. Werkelijk geen enkel luchtbelletjes onder de schermbeschermer en mijn vingerafdruksensor werk ba opnieuw registreren ca mijn vingerafdrukken weer perfect. Voor mij niets anders meer dan Whitestone.

Snel binnen en kwalitatief goed

Mijn hoesjes waren erg snel binnen en kwalitatief erg goed, netjes verpakt en afgeleverd.

Ik ben tevreden over de telefoonsplitter

De bestelling was een brievenbus pakket, alleen de verzending met PostNL daarna alsnog met de post. Hierdoor een vertraging van 3 dagen van levering.

perfect

Bij Appelhoes een Staygo hub en een twelve south hoes besteld voor mijn iPhone. Website is duidelijk en alles is goed te vinden. Prijzen zijn scherp, voor mijn bestelling waren ze zelfs het goedkoopste. Nadat de bestelling geplaatst is word je goed op de hoogte gehouden van de status. Verzending en bezorging gingen super snel, had alles de volgende dag al in huis. Appelhoes staat in ieder geval in mijn favorieten, zodat als ik iets nodig heb ik eerst bij hun ga kijken.

Prachtig Iphone 15 pro hoesje en snelle levering

Mooi stevig hoesje en snelle levering!

Very good

Efficient service !!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Fijne site, snelle levering!

Op de site heb ik snel gevonden wat ik zocht en de afhandeling was rap. Ik had het product snel in huis

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Prima in orde

Geen opmerkingen.

snelle service

snelle levering van mijn bestelling

Wederom een goede ervaring

Net als eerdere keren alles netjes en op tijd geleverd en past goed m t duidelijk instructies.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Regelmatig zaken besteld. Wel jammer dat er geen mogelijkheid is voor een account

Helemaal prima!

Alles ging naar verwachting.