top

...

Matig kwaliteit, hoes blijft niet zitten

Het hoesje blijft helemaal niet zitten, zelfs met die plakkerige kant. jij zou verwachten dat het ten minste in het begin goed is, maar de bovenste kap was elke keer los bij de eerste dag.

Een toetsenbord bestelt, en meteen de volgende dag in huis. Keurig verpakt, niets op aan te merken.

Tot nu toe een prima hoes maar dat weet ik eigenlijk pas na maanden

Snel geleverd en mooie hoes Past perfect

Eindelijk een soepel lopende Bestelling die keurig is Afgeleverd.Chapeau!

Prima hoes en snel geleverd.

De zoveelste hoes naar tevredenheid besteld bij Appelhoes..

Goede prijs, snelle levering.

Ipad keyboard gekocht. Goede prijzen en de volgende dag al ontvangen.

Snel geleverd en mooi product.

supervlot

Erg goed

Erg goed

Goed product, zorgvuldig verzonden

Geen service, botte benadering

Bij retour geen flexibiliteit bij terugbetaling ondanks dat er een nieuwe bestelling is gedaan. Reden wordt gegooid op het systeem, kennelijk werken daar geen mensen. Zeker niet aan te raden. Nu het dubbele betaald voor één hoesje.

Kansloos bedrijf

Een hoesje met magsafe besteld welke na ontvangst niet blijkt te werken. Na mijn vraag over hoe we dit kunnen oplossen krijg ik als antwoord “ Goedemiddag, wij ervaren inderdaad ook problemen met de impact case van het merk. Het merk is dat ook aan het onderzoeken!” Ten eerste kan ik helemaal niets met dit antwoord, Het is namelijk geen oplossing en daarnaast vraag ik me af waarom je me dan dat hoeje opstuurt. Denk je niet dat ik magsafe bestel om hem vervolgens via een snoertje te gaan opladen?? Er wordt geen oplossing geboden en ik moet het hoesje op eigen kosten retourneren. Communicatie via Whatsapp verloop ook heel erg traag. Biedt dit dan niet aan als je vervolgens de klant 5 uur en 31 minuten laat wachten (tijdens kantooruren waarbinnen je zelf aangeeft bereikbaar te zijn). Nog nooit zo’n teleurstellende ervaring gehad met een webshop. Verzendkosten lichter en geen hoesje dus.

Goed maar veel te duur

Klein lapje leer op plastic kost veel te veel

Goed op de hoogte en snel

Uitstekende producten,goed en snel geleverd

Goede site en vlotte levering

Vertrouwd

Teleurstellend, product geleverd oud en verkleurd. Niet alle kosten vergoed.

Hoesje was helemaal verkleurd en doff geworden. Wellicht in de verpakking na aantal jaren gebeurt. Duidelijk aangegeven met foto’s ed. en gevraagd voor geld retour incl. Verzendkosten. Meerdere keren gevraagd vis verschillende email en via de retourportal. Helaas verzendkosten niet vergoed. Dus heeft mij wel geld gekost terwijl ik een product had ontvangen wat ‘defect’ was. Begrijp dat er een risico is als men online besteld en de voorwaarden van verzendkosten stond ook vermeld op de site. Maar als je een verkeerd product ontvangt ben je dus zelf verantwoordelijk voor de kosten. Ik beoordeel dat als slechte service. Teleurstellend want had anders verwacht van deze partij.

goede service, prijs kwaliteit verhouding is super

top!!!

Snelle levering en goede afhandeling

Super tevreden

Quick and wonderful product for the best price

Love my new Ipad Pro case

Goede kwaliteit en snelle levering.

Alles ok. betaling en levering verloopt vlot en ook artikel van goede kwaliteit.