Blij met mijn mooie hoesje

Blij met mijn mooie burga hoesje de fijnste hoesjes die er zijn goede snelle service en goed op de hoogte gehouden per mail

Prachtig

Prachtige hoes met een goede bescherming. Extra vakje is handig voor opslagruimte van toetsenbord en muis. Mooi design!

Schitterend.

Ik had een Nomad lederen hoesje besteld voor mijn iPhone 16 Pro. Jammer genoeg ging het pakketje verloren bij Bpost. Toen ik contact opnam met Appelhoes, werd ik meteen vriendelijk geholpen en alles is zonder problemen in orde gebracht. Dat geeft echt vertrouwen: niet alleen mooie producten, maar ook een aftersales die klaarstaat wanneer er iets misloopt. Heel fijn om te ervaren! Een dikke dankjewel aan Appelhoes – ik kan hen met een gerust hart aanbevelen.

Fijne levering, mooi product, top!

Ik twijfelde om te bestellen, maar uitingen echt een top product. Ik heb een burga hoesje en deze hebben een mooie prijs op deze website en werd heel snel geleverd, vergeleken met het bestellen bij het merk snel is dat top.

Zeer mooi hoesje!

Stevig

Na bestellen supersnel verzonden en de volgende dag mijn bestelling in huis. Wel een wat grote kartonnen doos voor 2 hoesjes. Erg tevreden met mn aankoop.

Fijne webshop, mooi aanbod en snelle levering

De titel zegt het al: "Fijne webshop, mooi aanbod en snelle levering". Leuk om te kunnen shoppen bij een webshop die zich speciaal richt op Mac gebruikers.

Tevreden over het mooie telefoonhoesje

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed product, tevreden klant

Alles oké

Eenvoudig, snel en goed.

Vlug geleverd

Veel keuze én snel geleverd

20+ days, no delivery, no refund — Very bad experience

I ordered a MacBook Air case from Applehoes more than 20 days ago and it never arrived. I sent them all the proof of payment and screenshots showing that the delivery was stuck, but instead of helping me, they accused me of having already received the item and trying to get my money back. I clearly asked for either a refund or a replacement, but they refused to do anything. Very dishonest and unprofessional company — I really tried to resolve this in good faith, but they simply don’t care.

Perfecte ervaring

Super snelle verzending. Goed product voor een goede prijs.

Fijne stevige hoes

Dit is al de twee hoes van Speck die ik heb gekocht. Het meest fijne vind ik dat je deze hoes in twee standen kunt gebruiken. Op schoot en op tafel.

Mooi product

Bij Appelhoes een nieuw hoesje voor mijn iPhone gekocht. Mooie kwaliteit tegen een redelijke prijs en vlotte levering! Het is de tweede keer dat ik bij Appelhoes een iPhone hoesje gekocht heb. Een fijne web winkel die snel de bestelde producten verstuurd!

Prima product, prima service

Prima product, prima service

Past perfect

Snelle levering en eindelijk een hoes die goed past, met dank aan de goede link voor het zoeken van het juiste formaat.

Gewoon goed.

Gewoon geen gedoe en zonder account.

Positief!

Fijn contact, heldere website

Toppie!

Goede producten, goede service en goed contact!

Snelle levering.

Goede service, snelle levering. Produkten op Eerste gezicht prima maar heeb ze net :-)

Zeer snelle levering

Goede snelle levering.

Snelle levering en goede informatie

Website is duidelijk, gevonden wat ik zocht. Duidelijke communicatie over verzending per email.

Werkt perfect

Goed product, niet duur en net zo goed als Apple zelf

Bestelling annuleren kost geld

Annuleerde kort na de bestelling voor het weekend. Dat kon niet meer kreeg ik maandag te horen. Het bestelproces was in gang gezet en werd die maandag verzonden. En dan zijn er kosten aan het retourneren verbonden!?