ok

Mijn ervaring met Appelhoes is prima. Echter wel geschrokken dat Post.nl aangaf dat het pakketje was afgeleverd en dit niet het geval was. Pakket werd 3 dagen later afgeleverd.

Makkelijk met keuzehulp Kan. Jons niet fout gaan

Al jaren lang goede producten, correct en op tijd.

Ik koop al een jaar of 20 bij Appelhoes dankzij de ruime keus en redelijke prijzen

Fouten kunnen gebeuren maar als je ondanks herhaald verzoek geen contact opneem met de klant .......

Na de reactie van Appelhoes moet ik helaas mijn review aanpassen: Het is nog iets slechter dan dat ik had weergegeven. Zoals aangegeven vond ik de opmerking vandaag voor 21:00 besteld morgen in huis het minst belangrijk. Helaas blijkt dit nu het enige waarop door Appelhoes gereageerd wordt. Het feit dat ik tot 2 keer toe de melding heb gekregen dat ik het product ontvangen heb terwijl dit niet zo is wordt niet over gesproken. Nu intussen een week na mijn bestelling en diverse verzoeken om contact met mij op te nemen zo een niets zeggende reactie… Nogmaals: het het gaat er niet om dat dingen verkeerd kunnen gaan maar om de manier waarop iets wordt opgelost. 18/6/25 Ik heb bij dit bedrijf een hoes besteld voor mijn Macbook. Voor 21:00 besteld betekend de volgende dag in huis. Nu hoeft dit niet van mij maar het wordt geadverteerd. Keurig een bevestiging ontvangen en tot dusver niets aan de hand. De volgende dag kreeg ik van Post.nl de melding dat het artikel bezorgd zou zijn. Helaas was dit niet het geval. Kan gebeuren , het zal vast maandag bij de post zitten. Helaas was dit niet het geval . Nu via mail de melding gedaan aan Applehoes dat er iets niet helemaal volgens planning verloopt. Daarop kreeg ik het antwoord dat Post.nl het artikel de volgende dag zou bezorgen. De volgende dag kreeg ik weer keurig de melding van Post.nl dat het artikel bezorgd was , maar helaas was dit in de praktijk niet het geval. Nu probeer ik al 3 dagen contact te zoeken met Appelhoes maar wordt ik gewoon genegeerd en hoor ik ondanks herhaalde e mails van mijn kant helemaal niets meer. Het enige dat ik nu heb zijn 2 verschillende track & trace codes die beiden zeggen dat het artikel geleverd is maar het artikel zelf helaas niet. Er kan altijd iets mis gaan met een bestelling maar het gaat er om hoe iets wordt opgelost. Door het eenzijdig ontbreken van contact lijkt de gewenste oplossing erg ver weg. Voor nu zou ik zeggen besteed je geld liever ergens anders en vooral niet bij dit bedrijf.

Goed spul, alleen werkt vingerprint niet met deze screen

Mooi spul, allen werkt vinger print niet met privacyscreen... dat mag wel vermeld worden

Goede kwaliteit kabel geleverd

TOP

Mooi product en zoals altijd verzorgd en netjes en snel reactie als er een vraag is.

snelle levering van kwalitatief prima product

uitgebreide keuze, eenvoudige bestelling en snelle levering

Snelle correcte levering

het geleverde toetsenbord werd de dag na bestelling geleverd en voldoet aan de omschrijving

Great product

Everything was in order. exacly as i hoped and expected.

Prima en vlotte levering

Top.

Voldeed aan de verwachting

Hoes voor iPad besteld, goede zoekmogelijkheid op de site. Snel geleverd.

Mooi product prima service

Op de site snel mijn product gevonden. Het hoesje was snel verzonden. Helemaal prima!

De volgende dag geleverd, geweldig

Handige website, goede prijs kwaliteit verhouding, goede en snelle bezorging. Als ik de volgende keer weer iets nodig heb voor mijn mobiele telefoon of IPad ga ik eerst kijken bij Appelhoes. Hier spreekt een zeer tevreden klant. Groet, Patrick

Besteld en snel ontvangen!

Goed product snelle levering

Geleverd zoals verwacht. Ook degelijk verpakte verzending.

Zeer slecht

product werd niet geleverd, medewerken van de klantendienst wou niet meewerken. We hebben het product nu via een andere site besteld.

Snelle levering van een goed product

Slechte service

Leren hoesje van Decoded besteld en netjes op tijd ontvangen via Appelhoes. Het leer van het hoesje is na 3 weken echter al laagsgewijs aan het loslaten op de hoeken. Daarover (met bewijsfoto) contact opgenomen met Appelhoes. De eerste reactie daarop was snel. Maar daarna moet je zelf contact blijven zoeken om erachter te komen wat ze met je klacht doen. Appelhoes beoordeelt het (op afstand) als gebruikersschade en doet geen verder onderzoek. Het komt niet bij ze op, dat het hoesje ook fabricagefouten kan hebben. Met andere woorden, ze leveren geen service.

kwaliteit en stijlvol

snelle levering product voldoet ook aan mijn verwachtingen degelijk, mooi en goed afgewerkt

Snel en goed

De lock voor mn MackBook werd snel geleverd, voor een goede prijs. Montage heel gemakkelijk. 1 opmerking: De lock kan niet worden gemonteerd op de hoek naast het scherm; een waarschuwing hierover zou handig zijn.

Spigen screen protector gekocht. Waar ik bij bolpuntcom een neppe heb ontvangen kreeg ik hier wèl de echt van spigen. Tevens snelle levering en goede service.

Top, snelle en goede service

Werd supersnel geleverd, en ik ben pro alles wat niet bol.com is ivm blackrock. Dus top.