Mehh

Ik heb eens eerder besteld bij jullie en dat is gewoon goed gegaan en zeker geen klachten over! Nu had ik weer opnieuw iets besteld en betaald en nu blijkt dat het niet meer op voorraad was. Met hun geprobeerd te bellen, nemen niet op.. Meerdere malen geappt en toen het antwoord gekregen dat het later werd geleverd.. uiteindelijk weer erachteraan gegaan omdat het maar duurde en duurde… uiteindelijk werd er gezegt: sorry het is niet meer leverbaar.. super jammer, want heb nu best lang op een hoesje zitten wachten die niet komt. Voor derest altijd wel tevreden met hun geweest dus dit is mijn enigste mehh ervaring

gekregen wat ik besteld heb..... eigenlijk niks bijzonders

Perfecte schermbeveilging

Snel en goed

De producten werden zoals beloofd de volgende dag geleverd. Mooie laptopstaandaard en telefoonhoesje gekocht. Zal hier zeker opnieuw bestellen.

Snelle levering , uitstekend product

Goede klanteservice

Veel keus. Goede prijs en snelle levering.

Betrouwbaar en snel

Breed assortiment, excellente communicatie en snelle levering!

CORECT EN OPTIJD

Het toetsenbord is op tijd en correct verpakt geleverd en het product ziet er goed uit nog geen tijd gehad om er mee te werken maar dat zal wel goed komen

Voldoet geheel aan de verwachtingen .

Snelle levering maar slechte afwerking

De levering was snel en goed. Echter het pakketje is nooit aangekomen. PostNL geeft aan dat het geleverd is echter niet in de brievenbus beland. Het blijkt dat die bewuste vrijdag er officieel is geleverd op verschillende adressen. Echter geen pakketjes te bekennen.

Top zaak! Snel geleverd.

Fijne levering en netjes ingepakt.

goed product, goede prijs

Prima !

Mooie website, makkelijk bestellen en je bestelling is te volgen tot aan de snelle levering. Web shop die ook middels de mail en in persloon prima te bereiken is.

Toppie

De bestelling was niet goed maar is helemaal goed opgelost. Nu wel de juiste formaat in huis. Top geregeld.

Goede website en snelle levering

Niks negatief op aan te merken. Mooi aanbod en goede service.

Duidelijke website, goed aanbod, snelle levering, tevreden over product en prijs

Helemaal happy met mn leuke Dots hoes voor mijn Macbook

De hoes was een dag later geleverd zoals omschreven stond, en bij lag ineens in de brievenbus, super, en er zit ook een onderkant bij voor de laptop dus dat is super handig, dan is die ook beschermd, thanks Appelhoes, heel blij mee.

Heel klantvriendelijk en snelle levering

Heel klantvriendelijk en snelle levering. Omruilen was ook geen probleem.

Prima verzorgd, goed product.

Aan te bevelen.

Snelle levering en top product

Goed verpakt

Was erg goed verpakt en een goede service.

Tevreden

Zeer tevreden over communicatie, verpakking en levering. Ook goede producten. Zo doorgaan

Goede keuze en snelle levering

De webshop biedt een goede keuze en de levering was binnen 24 uur. Top!

Ruime keuze, snel geleverd.

Groot assortiment met alle topmerken.