Snel, duidelijk en precies wat ik nodig heb.

Ruime keuze, duidelijk omschreven en heel erg snel de volgende werkdag geleverd.

Retour suboptimaal

De omschrijving van het hoesje dat ik bestelde kwam niet echt overeen met mijn indruk van het ding. Dus heb ik ‘m teruggestuurd. Dat dat niet gratis is, is niet onredelijk, maar de (talrijke) emails erover zijn op zijn best mysterieus. Veel terminologie die vast goed te begrijpen is als je bij Appelhoes werkt. Het is me nog steeds niet duidelijk of ik mijn geld nu terugkrijg, want mijn retour is verwerkt, maar direct onder dat bericht staat dat mijn retourzending is ontvangen en zal worden verwerkt. Raadselachtig.

snelle levering zonder problemen

prima werk

prima ervaring

goed assortiment, snelle leveriing

Prima levering, zoals je tegenwoordig mag verwachten.

Quick and easy

Everything worked smoothly

Degelijke hoes

Snelle levering Goede kwaliteit Wel stevig geprijsd…..

Mooi product

Snelle levering en goed product

Goede kwaliteit en snel geleverd

Levering was snel, volgende dag al binnen. Goede prijs / kwaliteit, zal er zeker vaker bestellen

Past perfect en ziet er mooi uit

De hoes voor de Apple MacBook Air zit mooi strak en ziet er mooi uit. Helemaal top!

Gaat wel

Mooi hoesje maar te duur voor deze kwaliteit. Het scharnierende gedeelte aan de binnenkant begint al te rafelen

top

Mooi apparaat

Prima ervaring met Appelhoes: snelle levering en goed verpakt.

Snelste bezorging ooit

Zeer tevreden over de snelheid van de levering. Om 21.00 uur besteld, en 09.00 de bezorger voor de deur.

Zowel bestelling als retour top geregeld, dit kan echt niet worden verbeterd.

Snelle levering, topproducten!

Na eerdere prima ervaringen opnieuw wat mooie accessoires uitgezocht. Ook nu weer zeer snel geleverd en alles perfect in orde. Goed en betrouwbaar. Volgende keer zeker weer

Zee tevreden met de hoes

Doet wat ik ervan verwacht

Effective

Easy to order and quick delivery!

Doen wat ze beloven

Goed product, service en prijs zoals het hoort

Prachtige produkten, snelle levering

Heel blij met de gratis omruilservice. Had een te grote iPad hoes besteld, volgende dag teruggestuurd en met de retourcode een nieuwe besteld. Nog even via Whatsapp contact gehad (hoefde dus niet in de wacht te staan) en kreeg redelijk snel een behulpzame reactie. Veel en mooie produkten van goede kwaliteit: Top.

heel goed sluit goed aan op mn Mac

heel goed sluit goed aan op mn Mac

goed spul en snel

goed spul en snel

Alles keurig optijd

Alles keurig geregeld

Perfecte service.

Uitermate tevreden over de geleverde service.