Quick delivery and good product.

Good

Perfecte levering

Eerlik is eerlijk: het was niet mijn eerste bestelling bijAppelhoes. Het bestellen, betaln, de communicatie en de aflevering verliep razendsnel, probleemloos en volledig naar tevredenheid.

Snel geleverd, voor een goede prijs

Artikel was voor ene prima prijs en de volgende dag in huis.

Heel tevreden.

Snelle levering! Duidelijke handleiding om het protectie glas op de telefoon te doen,

Juist product, gemakkelijk besteld, snel geleverd, niet verloren tijdens levering, niet aan toevallige buren afgegeven.

Snel en correct

Snelle levering en ook een snelle en correcte retour afhandeling.

Snelle levering, goede prijs!

Ik had ook al op mijn andere IPhone dezelfde hoes daarom terug deze

Snelle levering van kwaliteit producten

Uag producten super kwaliteit en volgende dag in huis

Snelle levering van mooi product

Mooi leren iPhone hoesje besteld voor mijn nieuwe iPhone. Snelle levering en netjes verpakt!

Geleverd volgens afspraak.

Perfect volgens verwachting

Suoer

Snelle vlotte levering en voldoet aan verwachting.

Snelle vlotte levering en voldoet aan verwachting

Prima geregeld !

Prima product

Jammer van de late bezorging

Heel jammer dat mijn hoesje 4 dagen later pas geleverd werd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Super snel geleverd, mooi verpakt.

Ik koos voor Appelhoes vanwege het uitgebreide assortiment voor mijn nieuwe telefoon. Naast hoesje ook een screenprotector besteld. De levering verliep snel. De producten zaten goed verpakt zonder beschadiging tijdens transport.

Simpel en voordelig

R

Geheel zoals voorgesteld. Snelle levering goede kwaliteit.

Contact alleen via app

Heb wat pech gehad met bestelling, maar wel opgelost! Wat ik jammer vind dat er geen telefonisch contact gemaakt kan worden.

Snel en goed

Ik was erg benieuwd wat ik kon verwachten voor mijn nieuwe Macbook 13,6 inch. De hoes is gemakkelijk vast te klikken. Ziet er solide uit. Dank voor de snelle levering

Goed opgelost

Hoesje was de eerste keer niet geleverd, na wat heen en weer gemaild en geappt te hebben, is het uiteindelijk wel opgelost. Het hoesje is in elk geval erg mooi!

Mooie spullen, snel geleverd!

Ruime keuze, snelle levering, heldere communicatie