Snelle levering en goede kwaliteit producten

Mijn bestelling werd de volgende dag al thuis bezorgd en zat goed verpakt. Het hoesje en glasplaatje zijn van zeer goede kwaliteit waardoor mijn telefoon goed beschermd is.

Snelle levering goed product

Ik bestelde een screenprotector voor mijn nieuwe iPhone 15 Pro. Volgende dag lag hij op de deurmat. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over het leveringsproces waarvoor je dus ook niet thuis hoeft te zijn omdat het gewoon door de brievenbus past.

Brievenbus verpakking van netjes en handig! (Jammer dat retour van iets kleins, een deel van de bestelling alsnog €3,50 is voor een platte enveloppe.)

Gewoon goed

Vaker besteld, nette prijs en correcte verzending.

Goede service. Vandaag besteld morgen in huis. Ik raad mensen aan voor een hoesje ga naar appel .nl

Mijn 3-in-1 oplader is werkelijk geweldig

Dikke 10 voor appelhoes

Mooie, strakke, diep zwarte, leather case voor mijn 14 pro. Origineel niet of nauwelijks verkrijgbaar, dus uitgeweken naar dit product… erg blij met het resultaat. Glaasje was minder, maar daar ging ik ook niet voor. Al met al een aanrader.

Duidelijke site en snel geleverd

Snelle goede service

Gewoon wat je van een webwinkel mag verwachten tegenwoordig. Snelle service. Goed geleverd. Apparatuur functioneert naar behoren.

Snel geleverd.

Bestellen ging gemakkelijk. Snelle levering en goed verpakt.

snel geleverd

snel en netjes geleverd

Prijs kwaliteit SUPER

Goed voor mijn dochtertje ! Ze laat alles nog regelmatig vallen dus dit is ideaal ! Deze cover kan ze dan ook zelf niet verwijderen.. Fantastisch !

Snel geleverd. Producten naar tevredenheid. Brievenbus pakje, dus kan gewoon door de postbode geleverd. Lekker makkelijk. Nette prijs.

irresponsible company

The ordered PanzerGlas for Iphone15ProMax, be too small by one millimeter on each side, which was a surprise to me because I have been using this brand for many years.so of course it was returned. I received a reply that the product was opened and already installed on the phone, which is of course logical! that it had to be installed to detect the defect is one thing. and secondly, it should #t 100%.the store does not want to accept returns and take no responsibility for the items it sells, even if they are unusable, which is scandalous.I have documented the defects in photos, and the store also has the op'on of checking (installing) PanzerGlas on their phones!, or comparing it with glass from another brand.

Duidelijke site en levering volgens afspraak

Ongelooflijk,.. in de avond besteld en om 08:15 op de stoep

2 Backup magsafe power banks besteld in de avond besteld en de volgende ochtend om 08:15 op de stoep, keurig verpakt super dus. Had de 10.000 mA besteld die zijn tochtel vrij dik (2cm) wat je op de foto niet goed kunt zien maar prima voor die momenten dat je even geen keuze hebt. Toch ook de dag erna 2x 5000 mA besteld die dus net zo snel arriveerden, maar half zo dik zijn (1cm) net iets beter voor de familieleden. Fijn om reservestroom in je tas te hebben die met MagSafe aan je iPhone plakken zonder kwetsbare snoertjes en stekkertjes die stuk gaan. Heel tevreden over de aankopen.

Super mooi hoesje en screenprotector

Super mooi UAG hoesje en screenprotector van Glaasie

Top hoesje

Goed en snel

Zoals het hoort.

Goede digitale communicatie. Mijn bestelling was een brievenbus-pakketje. Dus, geen fysieke bezorging.

Goed aanbod, snel geleverd

Op Appelhoes goed kwalitatief aanbod, het juiste hoesje snel gevonden. Na de bestelling goed de hoogte gehouden en conform belofte de volgende dag bezorgd. Fijne webwinkel.

Prima service en snel geleverd

Precies wat ik zocht en netjes en snel geleverd.

Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt en prima produkten.

Watch bandje net als op de foto

Fijn bandje voor mijn Apple Watch besteld. Voelde precies zoals ik hoopte en zag er ook zo uit.

Snelle levering van een goed product

Mijn paarse hoesje voor de iPhone 14 Pro zit als gegoten. En de snelle levering was zeer welkom!