Goede ervaring

Ik heb een zwarte Belkin MagSafe 5000 mAh powerbank met stand gekocht. Kopen en levering gingen probleemloos; vrijdag besteld, de volgende dag in huis. Product was goed verpakt. De powerbank zelf werkt prima via magsafe, handig voor de momenten dat je iPhone batterij bijna leeg is, of als je gewoon even wilt bijladen.

Snelle levering en duidelijke website

Betrouwbare leverancier met goede service.

Snel goed en aan te bevelen

Snel mooi en echt aan te bevelen

Kwaliteit en snelle levering

Goede producten met snelle levering

Het bestellen gaat makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Tevreden klant

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb bij Appelhoes een leren hoesje voor mijn iPhone en een screenprotector gekocht. Volgende dag direct geleverd en alles in orde.

Mooie producten

Fijne oplader

3 in 1 oplader mooi design, super handig en werkt top

Snelle levering, alles precies conform verwachting en goede communicatie!

Snelle levering, alles precies conform verwachting en goede communicatie!

Heel graag weer

Prima service en goede producten. Betrouwbaar!

Betrouwbaar en snel. Prima producten. Aanrader

Aangename webshop, snelle levering

Niets op aan te merken. Mooi.

Prima items en snel bezorgd.

Prima hoesje en schermprotector, mooie kwaliteit. Goed verpakt en snel bezorgd.

De bestelling werd de volgende dag en goed verpakt afgeleverd.

Best slim cover ever!

I bought this after my old apple silicon case broke. It is such a great change to go from bulky case to a slim one. I feel my phone more now. The case fits perfectly, there are no loose areas. It also protects from all around covering all corners as oppose to other slim cases which have a slit around bottom two corners. The holes for speakers and buttons are perfect. Love it, love it, love it!

product voldoet nette prijs snelle verzending

product voldoet nette prijssnelle verzending

Goede en snelle service

Top geregeld

Snel

Fantastisch! Was zo snel geleverd!

grote keuze in modellen hoesjes

Ik heb nog niks ontvangen

Mijn ervaring tot op heden waren goed want Ik heb sinds 2015 5 hoesje besteld ,en nu weer en (iedere keer dat ik een andere telefoon kocht’)dat is altijd goed gegaan maar nu is het 10 dagen dat ik besteld en betaald heb en er is nog niks aangekomen . Hopende dat het toch nog goed komt want ik zit er op te wachten. Groetjes

Vlotte levering, perfect in orde

Mooi hoesje voor goede prijs

Prima hoesje, snelle levering

Fijn product tegen een goede prijs!

De ZAGG I-Pad hoes met toetsenbord bevalt meer dan prima, heb altijd mijn ‘minicomputer’ bij de hand. Een kind kan de was doen; je klikt de I-Pad erin en koppelt via Bluetooth (deze koppeling vind je terug in de gebruiksaanwijzing). Keuze voor toetsenbord gemaakt omdat het typen sneller gaat dan via het toetsenbord; daarnaast ergonomisch beter voor je houding. Dus voor nu, helemaal content mee,

Slechte service achteraf

Ik heb mijn hoesje snel ontvangen. Het retour proces duurde wat lang, aangezien je eerst je hoesje moet terug sturen voordat je een nieuwe kunt bestellen. Ik heb een voucher gekregen om een ander hoesje uit te zoeken, terwijl ik inmiddels een ander hoesje heb gekocht. Wil graag m’n geld terug, en voor de retourkosten betalen, maar dat was geen optie, want de voucher was al aangemaakt. Bijzondere ervaring.