Top MagSafe lader en ook de 30 watt oplader voor een mooie prijs. Had eerst verkeerde besteld, maar is zonder problemen omgeruild. Dus ook nog eens een top service.

top , besteld en binnen 12 uur binnen en t werkt perfect

top , besteld en binnen 12 uur binnen en t werkt perfect Hoewel het een apple imitatie toetsenbord is moet ik zeggen het is 1/3 van de prijs en werkt perfect en ook nog binnen 12 uur geleverd na bestelling

Snel en goed

Levering ging supersnel en scherpe prijs voor kwalitatief goed product

Super site, veel keuze, en snelle levering!

Eerste keer dat ik hier bestelde en heel goede ervaring ! Veel keuze voor heel schappelijke prijzen !

zoals verwacht en lekker snel

snel en correct afgewerkt

correct

Zeer goede bestelling en levering

Prima winkel

Veel keuze, duidelijke site, scherpe prijzen en snelle levering. Niets op aan te merken.

Prima en snel in huis

Producten zijn zoals afgebeeld en supersnelle verzending

Goede webshop

Snelle levering en mooi product!

Voor mijn nieuwe iPhone 15 zocht ik een hoesje. Op de website van Appelhoes vond ik makkelijk een passend en leuk hoesje voor een goede prijs, die ik de volgende dag al in huis had.

Snelle levering, goede service

Heb nu aan meerdere keren hier besteld, en het bevalt me gigantisch goed. Levering is altijd goed. Zowel levering als service zijn altijd netjes en snel.

Mooie vormgeving , topper!

Strakke muismat, blijft netjes liggen. Snelle levering

Voordelig, goed product (Macly keyboard je), redelijk vlot geleverd. Weinig plasic in verpakking.

Snelle service en goede producten

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Groot assortiment en goede service.

Een webshop heeft het nadeel dat een produkt pas echt goed beoordeelt kan worden als je het in handen hebt. Daarom is het belangrijk dat omruilen zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. Applehoes doet dit en heeft gelukkig een ruime keus. Nu heb ik een Decoded lederen hoes die helemaal aan de verwachting voldoet. Mooi, doordacht ontwerp en hele goede kwaliteit.

Erg snel levering en goed kwaliteit

zeer tevreden

Product werkt goed en goeie kwaliteit. Snelle levering

Ruime keuze en klantvriendelijk

Regelmatig hoesjes en andere accessoires besteld. Prijs, levering en retourafhandeling zijn altijd prima in orde.

Alles super

Toller Service! Schneller Versand nach Deutschland

Goede service en snelle levering.

Uitgebreid assortiment, goede service en snelle levering

Goede product omschrijving en mooie prijs