Good job

Prima ervaring

Bestellen gaat snel, alles wordt goed verpakt en snel verzonden. Alles bij elkaar een prima ervaring en helemaal gelukkig met m'n nieuwe iPhone hoesje!

In 1 dag geleverd zoals belooft.

Nieuwe telefoon dus snel een nieuw hoesje. Lekker binnen 1 dag geleverd.

Het juiste product in recordtijd geleverd, top!

Het juiste product in recordtijd geleverd, top!

Wonderful

It perfectly meets my needs.

Geweldig.

Precies wat ik bedoelde. Nu maak gebruiken zonder schade

Dramatisch en onbeschoft!

Zeer slechte ervaring. LEES MAAR GEWOON DE GIGANTSICHE HOEVEELHEID SLECHTE REVIEWS. HET LIGT NOOIT AAN HUN.....Je bestelt iets en krijgt het verkeerde geleverd. Vervolgens moet je een verwarrend en ingewikkeld retour proces in om je geld terug te krijgen. Grappig trouwens de reactie die geplaatst is door Appelhoes. "Of ik uberhaupt wel iets besteld heb.....".

Slechte serivce.

Bestelling geplaatst voor een apple watch screen protector. Het product bevat een brede zwarte rand rondom het scherm, wat helaas resulteert in een gedeeltelijke belemmering van het display. Na contact met de klantenservice zijn we er niet in geslaagd direct tot een oplossing te komen. Ze hebben me geadviseerd om het product terug te sturen voor verder onderzoek, om te bepalen of ik in aanmerking kom voor een terugbetaling. Dit zet me echter in een lastige positie, omdat het product na retournering niet meer bruikbaar zal zijn en ik geen zekerheid heb over een terugbetaling.

Bestellen ging makkelijk en overzichtelijk, verzending was ook super snel

Zeer snelle levering en prima prijzen

Mijn product aangekocht en de volgende dag al in huis! Product "TechProtection MagSafe 3 in 1 draadloze oplader Wit" is zeer stabiel en houd mijn iPhone 15 PRO goed vast in welke houding dan ook. Prijs kwaliteit is goed!

prima product, snelle levering

uitstekend product. Het is groen leer, misschien ben ik verwend maar het heeft net niet de dikte die ik had gehoopt en daarmee is het ook net wat minder valbescherming dan ik had gewenst voor de ipad maar voor de rest mooi en strak en past precies.

Retourprocedure is niet transparant (als je in het buitenland woont)

Ik heb het verkeerde artikel besteld, mijn fout. Op zich geen probleem om te betalen voor de retourzending. Wel een probleem met het feit dat de retourprocedure meldt dat de retourzending gratis bij omruiling of bij het accepteren van een tegoedbon. Echter in de praktijk blijkt dat niet te gelden voor klanten in België. Die moeten gewoon betalen voor de retourzending, echter vermeld de procedure dat niet. Het zal wel ergens in de algemene voorwaarden vermeld staan, maar ja…… Ik had het artikel gewoon teruggestuurd zonder verplichting, als ik geweten had dat ik toch 6,99 euro moest betalen. Ik heb overigens gevraagd om een omruiling met bijbetaling, maar krihjg gewoon een tegoedbon. Waarom bestaat die omruilservice dan eigenlijk???

Levering zoals beloofd

Hier nog boomer-hoesjes (wallet) te koop

Ruime keus in kwaliteitshoesjes. Ik zocht een boomer-hoesje (wallet) omdat die niet overal te koop zijn. Maar ik koop straks wel een iPhone 15!

Vlotte service

Pakje goed verpakt

Mooi lederen hoesje

Het hoesje is heel mooi, toch enkele min puntjes, het hoekje aan de lens breekt vrij snel af

Zeer fijn hoesje voor iPhone 13.

Slechte ervaring ivm het antwoord

Ik wil mijn bestelling retour sturen, maar ze zeiden kort door de bocht van niet. Omdat ik de gratis screenprotector heb gebruikt die bij de case zat. Ik heb nog een andere screenprotector zei ik om mee terug te sturen. Maar ik krijg geen antwoord meer. Zeer slecht slechte service, ik wil het nog altijd retour sturen. De case is nog niet gebruikt.

Slechte communicatie

Voor 22.00 uur besteld is vandaag verzonden slogan, kreeg pas 4 dagen later een mail dat het verzonden zou zijn. Tevens klopte deze informatie ook niet, aangezien ze aangaven dat het geleverd zou zijn. Maar het post punt niets had ontvangen nog. Op het moment van schrijven heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik bestel hier nooit meer

Niks op aan te merken gewoon goed!

Ze hebben een duidelijke website met veel keus. Ook werd de iPad hoes snel verzonden en hij ziet er ook heel degelijk en mooi uit! Over alles tevreden.

zoals verwacht

mooi lederen hoesje

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Snelle levering en ruime keuze