Correct geleverd.

Info klopt, dag te laat geleverd maar dat lag aan postNL

Zoals het moet

Prima prijsstelling, duidelijke informatie. Niet ingewikkeld maken en overzichtelijk houden. Fijne zaak, en kan inmiddels zeggen; mooi product!

in eerste instantie verkeerd besteld

Ik had in eerste instantie een verkeerd hoesje besteld, meteen een ander juiste bestelling gedaan: Het eerste hoesje moest ik terugsturen maar door omstandigheden lukt dat pas na een paar dagen. De nieuwe bestelling moet nu nog steeds komen,. Ik denk dat ze eerst de retourzending moeten hebben voordat ze een andere bestelling af laten komen. Beetje lastig als je nieuwe telefoon al binnen is en nu niet wordt beschermd......

Snelle levering, prima kwaliteit

Prettig

Altijd ok

Als ik een nieuwe telefoon krijg ga ik altijd voor het hoesje en rest van de accessoires naar Appelhoes en dat is altijd ok

Past perfect. Snelle levering.

Echt een aanrader!!

Ruim aanbod Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering Duidelijke informatie over product en levering

Ruime keuze

Snel geleverd en ruime keuze.

Ruime keuze en vooral snelle levering!

Voor m’n nieuwe iPhone 15 Pro Max een mooi leren hoesje besteld van Mujjo krijg je er ook nog gratis een glazen screenprotector er gratis bij!

Product zoals omschreven, goede service

Mooi product, komt overeen met de verwachting op basis van de foto en de omschrijving. Nadat ik het verkeerde product had besteld, kon ik het kosteloos omruilen. Dit proces verliep soepel en snel. Eerste keer was de levertijd langer dan aangegeven, 2e keer ging sneller.

Het bestelde product werd prima op tijd geleverd alleen de post deed, zoals zo vaak , weer moeilijk! Het bestelde was in prima staat zoals verwacht want ik ken de hoesjes van Decoded!

Super service, snelle levering

Kon moeilijk een keuze maken maar door het goede advies, toch een goed besluit kunnen maken, werk super en ben er dik tevreden over.

Een van de weinige webshops waar het Apple hoesje nog was die ik wilde! Wel wat trage verzending, maar uiteindelijk alles prima gelukt!

Klantenservice reageert niet. Onduidelijke voorwaarden.

Beschrijving van het leveren van een gratis screenprotector bij een hoesje doet vermoeden dat deze gewoon wordt meegezonden. Er is bij aankoop ook geen bundel te selecteren ( enkele dagen later wel). Wanneer er geen gratis screenprotector wordt meegezonden krijg ik een mail die erg kortaf en onvriendelijk overkomt en waarin wordt vermeld dat ik geen screenprotector krijg omdat ik deze niet als bundel heb meebesteld. In een vervolgmail geef ik aan dat de voorwaarden onduidelijk zijn en de bundel op het moment van bestellen niet aanwezig was. Hierop komt totaal geen reactie meer. Ik zie op de website dat er nu een combinatie te bestellen is met de gratis screenprotector. Dat was tijdens het bestellen niet het geval. De omschrijving zoals deze er bij het bestellen bij stond deed vermoeden dat deze er automatisch bij verzonden zou worden. Ik ben hier dan ook van uit gegaan en heb hierop gebaseerd bij uw webshop de bestelling gedaan. Uw reactie komt dan ook niet heel klantvriendelijk en meedenkend over. Graag verzoek ik u dan ook om de screenprotector alsnog toe te zenden.

Duidelijke product omschrijving

Snelle levering, prima product.

heel mooi hoesje

en was er snel

Prima product en goede levering.

Prima product en een vlotte service

De hoes voor mijn MacBook was 1 dag na bestellen al binnen. Tijdens het hele proces van bestellen werd ik keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Factuur keurig digitaal ontvangen. Niets negatiefs te melden!

Uitstekende service, uitgebreid assortiment en snelle levertijd

Door het uitgediept assortiment heb ik altijd al een passend product gevonden (passend qua kleur, materiaal en mogelijkheden). Snelle levering (volgende dag ook bij laat in de avond bestellen). Heel goede service. Ik was bij een bestelling vergeten het verkeerde te bestellen (bundel met gratis glaasje). Hierover mail gestuurd en heb de volgende de glaasjes als nog ontvangen. Ik ben hier zeer tevreden over.

Helemaal tevreden!

Ik heb de Magsafe 3 in 1 lader gekocht en het is echt mn beste aankoop ooit! Eindelijk weg met al die losse kabeltjes en blokjes. Snel en netjes bezorgd. Niet op aan te merken

Goed en snel

Kwaliteit was goed en zoals beloofd. Snelle levering en goed verpakt.

Top hoesje

Top hoesje

Laat los na 2 weken

Helaas liet 1 volledige hoek los van mijn appel watch screenprotector 41 mm. Het lijkt erop dat de screenprotector niet volledig op maat is, waardoor ie snel losliet. Mijn vriend heeft een maat groter en die past perfect op zijn apple watch van 45 mm. Ik ben dus niet helemaal tevreden helaas.

Makkelijk en snel

Gewoon goed, zonder moeilijk gedoe.

Supersnelle levering en breed aanbod

Supersnelle levering en breed aanbod