Prima product en een vlotte service

De hoes voor mijn MacBook was 1 dag na bestellen al binnen. Tijdens het hele proces van bestellen werd ik keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Factuur keurig digitaal ontvangen. Niets negatiefs te melden!

Uitstekende service, uitgebreid assortiment en snelle levertijd

Door het uitgediept assortiment heb ik altijd al een passend product gevonden (passend qua kleur, materiaal en mogelijkheden). Snelle levering (volgende dag ook bij laat in de avond bestellen). Heel goede service. Ik was bij een bestelling vergeten het verkeerde te bestellen (bundel met gratis glaasje). Hierover mail gestuurd en heb de volgende de glaasjes als nog ontvangen. Ik ben hier zeer tevreden over.

Helemaal tevreden!

Ik heb de Magsafe 3 in 1 lader gekocht en het is echt mn beste aankoop ooit! Eindelijk weg met al die losse kabeltjes en blokjes. Snel en netjes bezorgd. Niet op aan te merken

Goed en snel

Kwaliteit was goed en zoals beloofd. Snelle levering en goed verpakt.

Top hoesje

Top hoesje

Laat los na 2 weken

Helaas liet 1 volledige hoek los van mijn appel watch screenprotector 41 mm. Het lijkt erop dat de screenprotector niet volledig op maat is, waardoor ie snel losliet. Mijn vriend heeft een maat groter en die past perfect op zijn apple watch van 45 mm. Ik ben dus niet helemaal tevreden helaas.

Makkelijk en snel

Gewoon goed, zonder moeilijk gedoe.

Supersnelle levering en breed aanbod

Supersnelle levering en breed aanbod

Prima hoesje

Ik heb momenteel het zelfde hoesje voor een IPhone 14, (Decoded) mapje, maar slijt wel snel tijdens gebruik.

Mooie hoes voor de goede prijs

Appelhoes heeft een groot aanbod en geeft een duidelijk overzicht. Ik heb de juiste hoes voor mij snel gevonden. Het pakket lag al snel op mijn deur en ik ben er super blij mee. De kwaliteit/prijsverhouding is zeer goed

Fijne webwinkel

Goed verpakt en snel geleverd. Ook een retourzending werd vlot afgehandeld. Overzichtelijke website met mooie producten. Al met al tevreden over de service.

Snelle levering en correct product

Snelle levering en correct product! Top!

Snelle levering, nog iets in de nalevering.

Prima product, goede prijs, snelle bezorging!

Prima product, goede prijs, snelle bezorging!

Snelle levering mooi product

Bestelling snel binnen en voldoet zeker aan verwachting

Snelle levering en duidelijke website

Doen wat ze beloven

Goed!

Wel jammer dat mijn airpods er niet op kunnen opladen! Verder helemaal tevreden.

Top service!

Top service! Echter jammer dat het product niet voldeed aan de verwachtingen. Onder de screenprotector bleven luchtbellen tevoorschijnkomen ondanks meerdere pogingen om deze eruit te halen zoals opgegeven in de handleiding.

Goed product en een snelle levering.

Ik kreeg precies wat ik verwacht had. Vandaag besteld morgen in huis. Top.

Snelle en correcte service

Goede kwaliteit

Goede en snelle levering

Snel geleverd produkt voldoet aan verwachting

Snel geleverd produkt voldoet aan verwachting

Zoals verwacht en zoals gewenst!

snel verstuurd binnen één werkdag zoals beloofd. Top!

Prima goederen geleverd gekregen tegen een eerlijke prijs en op de afgesproken tijd en wijze van levering.