Slecht

Op de site staat wordt geleverd MET, bij bezorging is het echter ZONDER. via WhatsApp gecommuniceerd maar ze zijn daar echt stijfkoppig, verbreken de communicatie en dat was het dan. Nooit meer. Alsnog de MET via nalevering ontvangen, waarvoor dank. Maar waarom zo moeilijk beste mensen.

Snel, prima spullen.

Minho hoes en Glaasie voor m’n iPhone 15 pro. Past perfect.

Snelle levering. Prima overzichtelijke website

Nooit verzonden

2 weken na mijn bestelling is het pakketje nog altijd niet verzonden terwijl er wel degelijk stond dat het product op voorraad was…Ondertussen ook al 2 mails gestuurd, maar die worden niet beantwoord terwijl ze zogezegd beschikbaar zijn op weekdagen en antwoorden binnen de 3 uur. Zeer slechte communicatie dus en heb het pakketje nog altijd niet…

Snel en correcte levering

Het correcte product tegen een scherpe prijs. Belkin Ultraglass 2 voor iPhone 15 Pro bij Apple voor 39,95 euro, hier voor 24,95 euro en zoals bij Apple daags nadien geleverd. Een aanrader.

Donderdag besteld, dinsdag pas geleverd

U geeft aan voor 22:00 besteld, andere dag geleverd. Speciaal daarvoor bij jullie besteld, omdat vrijdag nieuwe iPhone werd geleverd en ik het belangrijk vind uit eerdere ervaring dat het goed beschermd moet zijn. Praktijk dus heel anders. Probleem zit denk ik wel bij PostNL maar ben van mening dat verantwoordelijkheid toch bij leverancier ligt

prima winkel

na enig zoekwerk op het net deze winkel gevonden .... snelle levering van een goed product daar kom ik nog eens terug

Snelle en keurige levering, goed verpakt

Snel geleverd conform verwachting. Goed verpakt in een passende doos

Verkeerde hoes geleverd

Verkeerde hoes geleverd, vrijdag teruggestuurd met verzoek juiste maat toe te sturen en nu, dinsdag nog steeds geen reactie.

Gewoon goed

Makkelijke website en het product is snel en netjes geleverd. Ze vragen wel iets te vaak om een review te plaatsen.

Snel en perfecte levering

Fijne correcte levering , top product

Gewoon super goed en adequaat!

Helder wat je koopt en snelle en correcte verzending!

Twijfelachtig

Vrijdag besteld voor 22:00 netjes een mail gekregen dat het zaterdag geleverd zou worden. Helaas bij mij PostNL kwam die gelijk op maandag 25 sep te staan maar ook vandaag kwam er niks, volgens de klantenservice is die onderweg maar in de app staat nog niet aangemeld bij PostNL. Duimen dat ik hem snel ontvang ! De

Goede snelle verzending zoals omschreven

Een hoesje voor mijn iphone 15 pro max besteld van Nomad. Mooi hoesje, snel ontvangen zoals omschreven

Prima service!

Snel geleverd, top producten van Spigen.

Prima hoesje!

Alles ging prima en hoesje is mooi en robuust, ligt goed in de hand!

Snel en simpel

In de avond besteld de volgende morgen thuis.

product OK service zozo

Bestelde hoesje en glaasie voor iphone 15 pro. Snel geleverd. Op de site zou staan hoe het 'glaasie' geplakt moest worden. Link afwezig. Prompt gaat het mis, mijn fout. Al twee mails gestuurd of stof nog te verwijderen is: geen respons. helaas.

Snel geregeld

Keurig geregeld. Dezelfde dag verzonden als besteld en volgende dag geleverd.

Snelle bezorging

Eenvoudig bestellen, lijkt een degelijk artikel, snel bezorgd.

Altijd goed!

Vaker een iPhone hoesje besteld, snelle levering en prima kwaliteit.

Snel en goede kwaliteit

Voor een nette prijs kom ik snel aan een goede hoes voor mijn iphone.

Goede site

Schermpje is goed en makkelijk te plaatsen

Makkelijk te plaatsen van schermpje. Prijs is relatief duur. Zoals ontvangen lijkt de kwaliteit goed te zijn. Van schermpje en van hoesje Kwaliteit nog niet goed te beoordelen gezien te kort in bezit.