Gewoon goed!

Prima, prettige webshop met uitgebreide keus!

Super goed en snel!

Snelle bestel en lever proces. Keurig verpakt.

Waardeloze service

De oplaadkabel voor mijn iPhone was binnen de 2 maanden kapot. Omdat ik in België woon moest ik de verzendkosten zelf betalen om aanspraak op de garantie te maken omdat ze de nieuwe kabel ook naar België moesten versturen. Toen ik aanbood om het in Nederland te versturen en de nieuwe kabel ook naar een Nederlands adres gestuurd kon worden was dit niet mogelijk. Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij een bedrijf. Dit was de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Ok

Geen klagen, alleen wel duur voor een stukje plastic.

Satechi M1 muis en USB-C hub gekocht voor mijn Macbook. Prima, lichte muis, direct via bluetooth aan te sluiten. Had een draadloze muis van Logitech met dongle, maar dit was een USB-A aansluiting. De USB-C hub gekocht om beeldscherm via HDMI aan te kunnen sluiten op de Mac.

Mooie spullen voor een scherpe prijs.

Zeer goed en inderdaad volgende dag leveren

Mijn ervaring is ze doen wat ze zeggen top

Redelijk product

Product is redelijk goed, verpakking en levering zijn goed. Maar toch…de prijs erg hoog en het moet nog blijken of dit terecht is.

Positief

Duidelijke website, snelle en acurate levering

Snelle correcte levering en werkende spullen

Goede website om rustig uit te zoeken wat je nodig hebt. Bestelproces en levering verloopt heel vlot. Dag later is de aflevering thuis per post. Installeren en naar tevredenheid je thuiswerkplek uitgebreid hebben. Fijn!

Erg Goed Bedrijf

Erg goed bedrijf, snelle verzending: gisteren iets gekocht, vandaag aangekomen. Ik ben erg tevreden!

Ruim assortiment, super snelle levering

Ruim assortiment en keuze, levering gaat tot nu toe super snel en vlekkeloos

gemakkelijk te bestellen en op tijd geleverd

bezocht deze site de eerste keer. Na een zoekopdracht ging alles heel gemakkelijk. Duidelijke uitleg op de site.

Veel te duur

De prijs kwaliteitverhouding is gewoon slecht.

Snel geleverd, prima passende hoes

Prima kwaliteit

Fijn spul en mooi op tijd geleverd.

Slechte services probleem door hun schuld word niet opgelost.

Ik ga geen hele text schrijven van het voorval. Maar de services is zeer slecht.

Hij is wel handig.

Hij is perfect.

In het begin was moeilijk, maar naarmate de communicatie werdt het beter

Snel geleerd en exact wat je wilt hebben!!!

1e keer dat ik hier een bestelling heb gedaan, en die is top geweest. Vlot geleverd en ook precies hetgeen je wilt hebben wat wil je nog meer. Ook een goede communicatie via de mail erg prettig!!

Fijn product snel ontvangen

Gelukkig voor omruilen wel gratis retour want de eerste paste niet

Prima winkel

Snelle bezorging

Heel goed kwaliteit en snel verzending

Goed product snelle levering

Goed product (airtaghouder voor op fiets) voor goede prijs. Snel geleverd, Dit was 2e bestelling, eerste was dus goed bevallen.

Heel fijn om alles in een mapje te hebben