Mooie ipadhoes

De volgende dag al in de brievenbus !

gewoon prima

Bestelde hoesje. Kreeg hoesje. Hoesje is gewoon prima.

Beperkt camera

Goed product om je camera een beetje bescherming te bieden. Helaas merkte ik dat mijn camera erg moeite had met scherp stellen bij weinig licht. Toen ik besloten had de screen protector van de camera af te halen was mijn camera direct weer scherp gesteld bij weinig licht. Helaas heeft die product dus niet gewerkt voor mij.

Gewoon prima

Gewoon goed. Bestellen gaat soepel en volgende dag geleverd.

Prima product en een snelle levering!

Opnieuw een detachable wallet van Decoded gekocht. Mooi en handig product omdat ik meteen alles bij de hand heb als ik uit huis ga. Kwaliteit en gebruiksgemak is top. Levering door Appelhoes is snel en probleemloos.

Op tijd geleverd en goed verpakt.

Prima hoesje voor mijn telefoon.

Het hoesje is zoals het wordt besproken op de site. Dunner dan de siliconen van Apple, past goed om de telefoon, ziet er mooi uit en het leer ruikt lekker. Tot nu toe zeer tevreden voor de prijs die het kost!

Goede kwaliteit, direct verstuurd

Ik had wel wat vertraging door de postNL, maar het was direct verstuurd. Het hoesje is van goede kwaliteit en ik ben er erg blij mee.

top

top

Heel erg tevreden over geleverde Spigen hoesje. Super product!

Zeer snelle, correcte levering!

goed. snelle levering.

Nog niks ontvangen

Bestellen was OK, daarna melding gekregen dat het verzonden is.. Maar nog steeds niks ontvangen, postNL app geeft hetzelfde aan.

Doet en krijgt wat je verwacht

Snelle levering samen met goede kwaliteit

Echt super slecht!!

Ik heb meerdere keren geprobeerd contact te leggen… daar ik iets wou ruilen en er iets anders voor aan te schaffen! Ik heb op geen enkele manier, iets gehoord of gelezen!!! Ik heb dan ook nu het product terug gestuurd ( eigen kosten , prima!) en ik hoef geen ander product terug!!ik koop het wel ergens anders!! Echt heel slecht!

Mooie hoes

Mooie hoes en zeer snelle levering!

klantvriendelijk, meedenkend en snel

Ik had een schermprotector en een hoesje gekocht voor mijn IPhone, maar ik had de verkeerde maat hoesje aangeklikt. Appelhoes kwam meteen met een vraag in de lucht of de bestelling klopte en ze hebben het meteen opgelost. Evengoed was de bestelling de volgende dag binnen. Mijn complimenten voor het meedenken en de snelheid waarmee jullie de bestelling hebben verwerkt!

geweldig

voor de 1e keer een bestelling gedaan bij Appelhoes en mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd.

Vlot en mooi

Origineel apple kost 100€ en de kwaliteit is ook niet fantastisch. Deze koste 20€ en ziet er hetzelfde uit en voelt goed !

Slechte communicatie

Aangegeven zending retour te doen zonder ruiling, dus zelf de retourkosten betaald. Helaas toch een voucher ontvangen i.p.v. mijn hele bedrag contant. Voelt als oneerlijke handel.

Mooie oplader

Mooie oplader voor in mijn koffer. Vergeet ik de benodigde kabels niet. Snel geleverd met een korting.

Uitstekende hoes

Techprotection travel pro 16” (zwart) sleeve aangeschaft. Bied voldoende bescherming, heeft 2 (inwendige verborgen) handvatten, dus makkelijk te dragen.

Nvt

prima product en snel geleverd

uitstekend product dat ik heel snel in huis had. bevalt helemaal

Uitstekend!

Goede producten. Zeer fijne klantenservice. Snelle afhandeling, bezorging. Geeft snel en duidelijk antwoord. Vriendelijk. Ruiling werd super snel verwerkt. Ga zeker weer bestellen.

Snelle levering. Goed verpakt. niets te klagen! :)

Snelle levering. Goed verpakt. niets te klagen! :)