Goede prijs

Mooie prijs, snelle levering

Had nooit iets moeten bestellen…en dit zeg ik nog heel netjes!

Ik heb via via gehoord over “ appelhoes “ ik heb voor het eerst een case gekocht voor mijn iPhone “ Nomad “ ik heb dit gekocht en via PostNL punt laten oppikken,ik heb betaald en ineens krijg ik berichtje over dat het door de brievenbus komt…dat was niet aangegeven voor ik het ging kopen ( ik heb screenshots ) dus na het betalen heb ik bericht gekregen dat het door de brievenbus past… ik zou het normaal op 8-8 binnen krijgen niks binnen ik moest maar wachten … ik wacht nog altijd het nu moment van schrijven 16-8 en nog pakket ik moest 5 dagen wachten voor ze iets eraan kunnen doen ..het duurt nu 7 dagen…ik heb 2 x gemaild natuurlijk geen antwoord…wel natuurlijk die €54,72.- in de zak steken…ik zou dit bedrijf als de pest vermijden.

Levert niet zoals beloofd en onbereikbaar

Voor 22.00 besteld, is niet dezelfde dag nog verzonden. Contact kan alleen via mail of Whatsapp. Ik heb op vrijdag een klacht ingediend over mijn ontvangen product, maar zit nog steeds op opvolging te wachten (nu woensdag).

Hallo het hoesje dat ik ontvangen heb is zeker een aanrader . Heel mooi maar zeker een Cool uitstraling!!! Ik ben er blij mee. Groetjes F van Doornum

Snelle correctelevering

Artikel werd snel en correct geleverd. Bestelproces op website liep ook goed. Bij bestelling hadden we aangegeven om het artikel naar een afhaalpunt te versturen. Het artikel is gewoon naar ons thuisadres gestuurd. Gelukkig waren we toch thuis. Advies is om het proces even na te kijken.

Snelle service!

Snel geleverd, prima kwaliteit!

Goed product op zeer korte termijn geleverd

Werkt zoals bedoeld

Appelhoes snelle verzending. Kwaliteit kabel minder.

Een hoes voor de computer besteld snel ontvangen en prima kwaliteit. Conversie kabeltje voor de iPhone naar Jack 3.5 werkt helaas niet. Misschien dat maar beter origineel bestellen.

Snel en goed bezorgd

Al vaker besteld netjes verpakt en volgende dag bezorgd.

Prima.

Snelle afhandeling en snelle reactie.

Goede spullen Vlotte levering Goede handleiding

Heel fraai hoesje

Mooi en handig echt leren telefoonhoesje. Snel geleverd. Prima aankoop.

Flutbedrijf

Slecht bedrijf, wanneer je hoesje na een week al kapot is, kun je naar je geld fluiten en zijn ze ook nog heel onbeschoft … mijden als de pest

Ik ben zeer tevreden over de leren wallet hoes voor mijn iPhone 14, ook over het bestel proces en het snel leveren door Appelhoes!!

snel en degelijk

de levering was er inderdaad binnen de dag. de chauffeur was heel vriendelijk

Altijd prima

Een hoesje is bij Appelhoes snel besteld en snel geleverd. Voldoende keus en goede hoesjes.

Toevallig 6 jaar later dezelfde iPad-hoes opnieuw besteld, en ook opnieuw bij Appelhoes. Product zoals verwacht en snel geleverd

Vlotte afhandeling

Netjes afgewerkt, goede bezorging en op tijd.

is zwaar tegengevallen

uitgebreide keuze met redelijke prijs. fotos niet altijd duidelijk. vaak te laat geleverd . zeer klant onvriendelijk en langdurige en soms geld kostende ruil en/of retour procedure. geen telefonisch contact mogelijk alleen via mail of whats-app. appelhoes zorgt beter voor zichzelf dan voor deklant.

Heel fijn

Goededag, Ik heb een beschermhoes gekocht voor Ipad mini. Ik vond het heel strak en mooi uitzien! Maar wanneer ik het hoes wil opvouwen en verticaal ipad wil opzetten, is daar niet echt bestemd voor de hoes! Heel jammer, daarom heb ik 4 sterren gegeven. Verder is dit heel fijn ding!

Precies wat mijn iphone nodig had

Ik vond bij Appelhoes een heel mooi rose-transparant hoesje van Spigen voor mijn (saaie) zwarte Iphone. Mijn Iphone is nu uitstekend beschermd en ziet er fris en fleurig uit. En dat allemaal voor en hele lage prijs! Fijne webwinkel, goede website, goed verpakt artikel en snelle levering (brievenbus) Thanks!

Top product.

Snelle levering van een handig, mooi en kwalitatief Iphone-hoesje!

Uitstekende kwaliteit hoesje iphone 11 Pro Max!

Beschermhoesje iphone 11 Pro Max van uitstekende kwaliteit én razend snel verzonden!

Snelle levering en erg tevreden